• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba lar ailevi sorunlar hastalık lar derken sizler den baya Bi uzak kaldım en son zaten liste dışında idim ve tabiiki de yoklugunuzda artı kilo oldu hepinizi cok özledim kaptanım moni moni gezegenfeza gezegenfeza Gulhan1 Gulhan1 ve adını sayamadıkladım tekrar aranıza katılmak istiyorum ve bugun den itibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir

Evet obezim 1 hafta ekmekle sonraki 10 gün ekmekte yok. Ondan sonraki akibet imi bilmiyorum😅🤪
takipteyim seni👍🏻
Akşamın niye piskevit obezim?
çayın yanında onu yiyiyorum nasıl unutursuunn! Sen de hani şu 101 de satılan pirinç patlağını yerdin. Ne aramıştım onu 😁

benim menü koçum sensin bundan sonra

Uykusuzluğa yorgunluk da ekleniyor.
Allah yardımcın olsun canım, gücünü artırsın.
Ben az uyuyorsamda çok yorulmuyorum
ben uyumazsam bütün gün sarhoş gibi gezerim :KK43: o günğm ziyan olur
Günaydın kızlar bugün başlıyorum inşallah öğlen yemeğine brokoli haşladım getirdim yanına da bir çorba içerim şekerim düşmesin aç kalmadan
hadi bakalım canım
Kızlar merhaba lar ailevi sorunlar hastalık lar derken sizler den baya Bi uzak kaldım en son zaten liste dışında idim ve tabiiki de yoklugunuzda artı kilo oldu hepinizi cok özledim kaptanım moni moni gezegenfeza gezegenfeza Gulhan1 Gulhan1 ve adını sayamadıkladım tekrar aranıza katılmak istiyorum ve bugun den itibaren saglık lı beslenme ye başlıyorum nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
hoşgeldin canım

aman dikkat😁😁😁

Eklentiler

• Screenshot_20201124-110624.webp
    Screenshot_20201124-110624.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 27
takipteyim seni👍🏻

çayın yanında onu yiyiyorum nasıl unutursuunn! Sen de hani şu 101 de satılan pirinç patlağını yerdin. Ne aramıştım onu 😁

benim menü koçum sensin bundan sonra

ben uyumazsam bütün gün sarhoş gibi gezerim :KK43: o günğm ziyan olur

hadi bakalım canım

hoşgeldin canım
Sagol canım benim Hoşbulduk

canım ya hoşgeldin çok merak ettim seni:KK60:

Elhamdülillah canım
Tekrar hoşgeldin

😊😊 amaan bir mesaj yazmistim adalet sistemimizi elestiren, mesajim silinmiş ben de banlanmışim
Artı
Bir de azicik.argolu mesaj yazmıstim da.adamin birine
Bir soz vardir hani
Bu kadar ..... yı nasil anlatayım küfürsüz diye 😊 nette.meshur bir sözdür .
Biz de iyiyiz şükürler olsun hatta çoooooooooooooook iyiyiz🥰 daha onceden yapmaliymişim diyorum ama olsun her seyin hayirlisi
Erken olsaydi belki duzelirdi umidim olurdu ve de aklim kalirdi
Simdi ise tam kararinda oldu diye dusunuyirum

eski esin hakkinda mi kufretmistin canım asap bozmaya devam ediyor desene. hayirlisi buymus kurtuldun besbelli 👍🏻 cok cook mutlu olun 🙏🏻

selam kizcelerim herkes iyi insallah

dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah 🙏🏻

dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah 🙏🏻
Geçmiş olsun canım

gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun

Hadi gözün aydın olsun canım
Allah acil şifalar versin

canım ya hoşgeldin çok merak ettim seni:KK60:
Üst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledim

Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Back
X