evet canım haklısın da alacaklarım vardı.Çok çıkmayın pandemi de maazallah
gezo seferoğlu. Çok geziyor ya o yüzdenBen hangisi oluyoree
Ben Burdayım da güli yok ortalıkta. Ya açlıktan bayıldı yada pestil yiyo
Oh afiyet olsunAfiyet olsun canım bende balık yaptım yanına salata baharatlı patates ve fasulye turşusu kavurması
Eşinin doğum günü kutlu olsunPeynirli Girit kabağı dolmasınıda yaptım ama yemedim kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğibe vakit kalmadı akşam yemeğini 17.30 da yedik günü kapattık.
Ancak bugün eşimin doğum günü o yüzden portakallı ve cevizli kek yaptım çayın yanında bie dilim yiyecem oda bugünün nazarı olsunyarın fazladan spor yaparım zaten yarından itibaren tekrardan düzenli olarak leslie ye başlıyorum
Bu nedir ayoltabii ki senin tarafındayım aşkiletam❤❤❤❤
kalkamadım
geçemez..ben senin tarafındayım aybenim
Bi ara kk açılmadı
Aç ta deyilim, pestil de yokBen hangisi oluyoree
Ben Burdayım da güli yok ortalıkta. Ya açlıktan bayıldı yada pestil yiyo
Kaç gündür ilk defa çıktımgezo seferoğlu. Çok geziyor ya o yüzden
Mesela benHu hu hanımlar hafta sonu tozutanları görüyorum
ikili oynuyor gibi geldiBu nedir ayol
Üst mesajda benden yana
Alt mesajda rakibimden yana
Oh afiyet olsun
Büyük oğlumla ben balık ve patates kızartması yedik
Amin canım sağolasınEşinin doğum günü kutlu olsun
Allah birlikte hayırlı uzun ömür versin
Evet Bi ara kapalıydı kazen tadilat yapıyordurBi ara kk açılmadı
Sonra ben küstüm açmadım
Şimdi barıştık, ben açtım, oda direnmedi açıldı
Pazartesi tartı var ve yarın pazarMesela ben
Sağ ol canım yarın denerim inşallahTabiki yazarım canım biz çok severiz ben her sene yaparım
Tarife gelince
Fasulye turşusunu bir kabın içine alırız bir iki su yıkarız fazla tuzu varsa gitsin diye çok tuzlu değilse yıkamayabilirsin sonra tavaya iki baş kuru soğanı küp küp doğrayıp sıvı yağ ekleriz kısık ateşte soğanlar karamelize olana kadar kavururuz sonra turşularımızı yemeklik doğrayıp soğanlarla buluştururuz üzerini geçecek kadar sıcak su koyup bir iki taşım kaynatıp ocaktan alırız ılıyınca servis ederiz
Yemeğin yanında yenecekse pişirirken su koyuyorum ama misafire çayın kekin yanında vereceksem su koymadan sadece soğanla kavuruyorum öylede çok güzel oluyor
Sağ ol canımtuzunu atması için biraz sıcak suda beklet. Sonra suyunu süz ve yemeğini yapar ölçüde doğra. Tencereye bolca soğan doğra, soğanı kavurmadan üzerine doğranmış fasulyeyi koy. Su koyma. Kısık ateşte 45 dk veya bir saat pişir.harika oluyor
Sende varmı?Mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?