- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Öylede acıklı söyledin kiGaliba biraz destek almam gerek .sizde eski kaptanlardan oldugunuzu soyleyince sizi sectim pikacuu
Ben basladımmı kendımı durduramıyorum sanırım .ne yersem yazma gibide bir huyum oldu birde 1çatal 1lokma ne varsaben aile apartmanındayım aksama pide yapılacak bizde nasiplenecegiz elbette ben aksama kadar birşey yemeden 1tane pide yesemmi yoksa onlar yerken baksammı
Öylede acıklı söyledin ki
Hadi neyse bir tane ye diyesim geldi
Buraya menu yazmak çok fayda sağlıyor ben bugün öğlen herkes lahmacun yedi ben yemedim buraya menuye nasıl yazayım diyeGaliba biraz destek almam gerek .sizde eski kaptanlardan oldugunuzu soyleyince sizi sectim pikacuu
Ben basladımmı kendımı durduramıyorum sanırım .ne yersem yazma gibide bir huyum oldu birde 1çatal 1lokma ne varsaben aile apartmanındayım aksama pide yapılacak bizde nasiplenecegiz elbette ben aksama kadar birşey yemeden 1tane pide yesemmi yoksa onlar yerken baksammı
Merhabalar özgürkus elimden geldiğince tabiki yardımcı olurum.ya aslında dünkilerden sonra midem cok rahatsızlandı .yarım ekmek yazdım ama sandviç ekmegiydi lavaşda küçüklerindendi . Sizin gözünüzde büyüdü. Bugunde kahvaltıyı tam yapamadım aksama kadarda cok yemeden aksam yesem dengelememzmiyimki
Üstüne birazda spor yapya aslında dünkilerden sonra midem cok rahatsızlandı .yarım ekmek yazdım ama sandviç ekmegiydi lavaşda küçüklerindendi . Sizin gözünüzde büyüdü. Bugunde kahvaltıyı tam yapamadım aksama kadarda cok yemeden aksam yesem dengelememzmiyimki
yaa benim koçum o.vermem kimseye tellimiGaliba biraz destek almam gerek .sizde eski kaptanlardan oldugunuzu soyleyince sizi sectim pikacuu
gelince birkaç çuval al. Tır boş kalmasınMavi boncuk
Herkese dağıtacam
Geçmiş olsun canım
gözünüz aydın canım gelmiş geçmiş olsun
Hadi gözün aydın olsun canım
Allah acil şifalar versin
Üst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledim
Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun buse hanım
ohh maaşallah çok sevindim. Sen de dön artık buse
şükrann ..tabii ki isterim
Çok geçmiş olsun
Bende aynı durumdayım canım akşam yediklerime pişman oluyorum yarin daha az yiycem diyorum. Sabah oluyo verdiğim sözü unutuyorum
çok sevindim canım, çok geçmiş olsun
sag olun kizcelerim eksik olmayinHadi insallah busecim
Aynen oyle zor asagıdan birsey yukarıdan birsey gelince e birde ben yapımca ceşit artıyo .ama bugun midemi zorlamadım .1tane yedim ince hamurdu genel olarak kıyma yedim diyebilirim :)Merhabalar özgürkus elimden geldiğince tabiki yardımcı olurum.
Öncelikle kendinize bir yol belirlemelisiniz . Günlük belli olan menülerle daha iyi sonuç alınır.
Pidelere gelincegün boyu aç kalan bünye akşamı depoya atar... Bunun tam tersi sabah ve gün boyu kaçamak yapılıp akşam aç yatılırsa ancak dengelenir
Aile aparmanında diyet zor. Allah kolaylık versin
yaa benim koçum o.vermem kimseye tellimi
gelince birkaç çuval al. Tır boş kalmasın
3.5 kilo kilo mu allasen?? Bak gezoya iki haftada alıyo dört kiloyu
fena olmadı. bir dahaki sefer daha iyi olacak. her seferinde geliştiriyorumWooooow afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?