Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Işte bem oyle duzenli yiyemiyorum
Mesela şu an sat 11 ,normalde normal bir insan kahvalti yapar
Şu an bagirsaklarim yemek yeme diye agliyor
Muhtemelen saat 16 gubi bir seyler yerim ancak o zamana acikirim
Bu hafta eksi geldim ama hafta ici yediklerim icimde yani yarin obur gun arti olarak yamsiyacak
Yani yediklerimi temizleyecegim bu hafta
Bakalim tamam
Dun gece fena aciktim borek de yiyince suçluluk hissettim sanirsam karnim kocaman olmustu
Su an daha sakinim
Bakalim devam edelim
Sen beni hep idare ediyorsun monim zaten ben hep kilo alinca diyorum bunu galiba

Güzel düşüşe geçmişsin, izin alırsan rahata erip kilo alırsın canım, bence biraz daha dayan.
Wc sorunun için sinameki iyi gelir, dene istersen
Incir daha iyi gezegenim
Sinameki de ise yariyor ama 4_5 gun ard arda kullaninca alerji yapiyor bana malum alerjik bir gacıyım☺

Sabah kahvaltısı olarak elmalı smothie yaptım harika oldu tarifi şöyle

Bir orta boy elma
Birer çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal
Bir kahve fincanı dut kurusu
7 tane çiğ badem
Üç yemek kaşığı yulaf ezmesi
Bir bardak süt
Hepsini blendıra at karıştır iç

Hem tok tıtuyor hem enerji veriyor hemde vitamin mineral içeriyor daha ne olsun

Öğle yemeğine girit kabağı yapacam

Akşama fırında somon ve patates yanında salata

Sizin menüler neler hanımlar

afiyet şifa olsun

listemde akşam smothie var benim de, seviyorum smothieleri
bu versiyonunu ilk kez yapıcam:
1 kutu light süt 200ml
2 kaşık light yoğurt
3 çiğ badem
2 çiğ fındık
3 çiğ kaju
1 dilim ananas veya bir avuç kırmızı meyve
tarçın
hepsi blender

Afiyet olsun canım

Yoğurt ve sütü bir arada denememiştim sen beğenirsen söylersin onuda denerim

Değişik tatları seviyorum ha bu arada kefirlede harika olur

Kararsızım
Ya normal oruç, yada tüm gün oruçlu olurum

Peynirli Girit kabağı dolmasınıda yaptım ama yemedim kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğibe vakit kalmadı akşam yemeğini 17.30 da yedik günü kapattık.

Ancak bugün eşimin doğum günü o yüzden portakallı ve cevizli kek yaptım çayın yanında bie dilim yiyecem oda bugünün nazarı olsun yarın fazladan spor yaparım zaten yarından itibaren tekrardan düzenli olarak leslie ye başlıyorum

Peynirli Girit kabağı dolması tarifi

Dört tane girit kabağını güzelce yıkayıp üst kısmından kapak yapacak şekilde kesip içini oyuyoruz diğer taraftan bir kabın içine iki dilim beyaz peyniri rendeliyoruz iki yemek kaşığı labne peynirini ekleyip bir küçük kuru soğanı küp küp doğruyoruz bir avuç kadar maydanozuda doğrayıp karıştırıyoruz hazırladığımız içi kabakların içine dolduruyoruz kapaklarını kapatıp tepsiye dizip tepsinin içine çok az su koyup fırına veriyoruz kabaklar yumuşayıp pişince kapaklarını alıp üzerlerine kaşar peyniri koyup tekrar fırına veriyoruz kaşarlar eriyince fırından alıp ilk sıcağı çıkınca servis ediyoruz tam diyetlik bir yemek

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım bende balık yaptım yanına salata baharatlı patates ve fasulye turşusu kavurması
Saracım ben de fasulye turşusu yaptım bu yıl. Kavurmasını yapmak istiyorum ama hiç yapmadım. Hatta senin mesajı görmeden kızlara sorayım belki tarif verecek olan vardır diye düşünmüştüm. Tevafuk oldu. Nasıl yaptığını yazabilir misin?

mutlu yılları olsun.

İyi akşamlar canlar bugünkü menüm
Sabah
1 kase tarhana çorbası
Ögle
Yeşil çay
Türk kahvesi
Akşam
Fırında tavuk
Fırında sebze ve 3 dilim patates
Börülce salatası
1 litre su ama devam ediyor
7 bin adım yürüyüş yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…