- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Işte bem oyle duzenli yiyemiyorumkuzucum izin ya da nezuniyet durumuna bakarım ama izne ayrılmanı hiç istemem
babycim sen her gün her öğünü kaçamakla geçiştirip son 2 gün kendini aç bırakıyorsun sanırımkilo vermek aç kalmak demek değil, aksine vaktinde sağlıklı ve gerektiği kadar yemek yemek demek.
düzgün bir sistem oturtsan hem takır takır kilo verirsin hem de hiç aç kalmazsın. senin menüleri bi düzenleyelim, her gün mutlaka menü yaz bu seni frenler bizde hatalarını eksiklerini görür sana söyleriz. suyunu mutlaka 2,5 litreye tamamla mesela, düzenli spor ve yürüyüş de bağırsakları çalıştırır. dediğim gibi her gün menü bekliyorum senden tamam mı kuzum
izne ayrılarsan verdiğin tüm kiloları geri alırsın, emeklerine yazık olur. ara verip de kilo almayan daha olmadı
Incir daha iyi gezegenimGüzel düşüşe geçmişsin, izin alırsan rahata erip kilo alırsın canım, bence biraz daha dayan.
Wc sorunun için sinameki iyi gelir, dene istersen
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +50 | ||||||
| +50 | ||||||
| +140 | ||||||
| +160 | ||||||
| - | ||||||
| +20 | ||||||
| +40 | ||||||
E EDMLM | + | ||||||
G Gazetekolik | - | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
@ikizanasi | + | ||||||
| +60 | ||||||
| |||||||
afiyet şifa olsunSabah kahvaltısı olarak elmalı smothie yaptım harika oldu tarifi şöyle
Bir orta boy elma
Birer çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal
Bir kahve fincanı dut kurusu
7 tane çiğ badem
Üç yemek kaşığı yulaf ezmesi
Bir bardak süt
Hepsini blendıra at karıştır iç
Hem tok tıtuyor hem enerji veriyor hemde vitamin mineral içeriyor daha ne olsun
Öğle yemeğine girit kabağı yapacam
Akşama fırında somon ve patates yanında salata
Sizin menüler neler hanımlar
Afiyet olsun canımafiyet şifa olsun
listemde akşam smothie var benim de, seviyorum smothieleri
bu versiyonunu ilk kez yapıcam:
1 kutu light süt 200ml
2 kaşık light yoğurt
3 çiğ badem
2 çiğ fındık
3 çiğ kaju
1 dilim ananas veya bir avuç kırmızı meyve
tarçın
hepsi blender
KararsızımSabah kahvaltısı olarak elmalı smothie yaptım harika oldu tarifi şöyle
Bir orta boy elma
Birer çay kaşığı tarçın zencefil zerdeçal
Bir kahve fincanı dut kurusu
7 tane çiğ badem
Üç yemek kaşığı yulaf ezmesi
Bir bardak süt
Hepsini blendıra at karıştır iç
Hem tok tıtuyor hem enerji veriyor hemde vitamin mineral içeriyor daha ne olsun
Öğle yemeğine girit kabağı yapacam
Akşama fırında somon ve patates yanında salata
Sizin menüler neler hanımlar
Allah kabul etsin canımKararsızım
Ya normal oruç, yada tüm gün oruçlu olurum
AminAllah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım bende balık yaptım yanına salata baharatlı patates ve fasulye turşusu kavurmasıAmin
3. Seçeneğimi kullandım
Kahve içiyorum
Akşama bir ihtimal balık yaparım, yanına ne olur bilmem, küçük oğlum balık yemiyor
Allah hayra çıkarsın canım
Sağ olun kızlarHayrolsun canım
Yok canım ben yulaf yiyemiyorumhadi sabah yumurta peynir öğlen akşam birde yulaf kepeği de yaptın mı
Saracım ben de fasulye turşusu yaptım bu yıl. Kavurmasını yapmak istiyorum ama hiç yapmadım. Hatta senin mesajı görmeden kızlara sorayım belki tarif verecek olan vardır diye düşünmüştüm. Tevafuk oldu. Nasıl yaptığını yazabilir misin?Afiyet olsun canım bende balık yaptım yanına salata baharatlı patates ve fasulye turşusu kavurması
mutlu yılları olsun.Peynirli Girit kabağı dolmasınıda yaptım ama yemedim kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğibe vakit kalmadı akşam yemeğini 17.30 da yedik günü kapattık.
Ancak bugün eşimin doğum günü o yüzden portakallı ve cevizli kek yaptım çayın yanında bie dilim yiyecem oda bugünün nazarı olsunyarın fazladan spor yaparım zaten yarından itibaren tekrardan düzenli olarak leslie ye başlıyorum
tabii ki senin tarafındayım aşkiletam❤❤❤❤Tarafını seç
kalkamadımIyi geceler, sabah erken kalk
geçemez..ben senin tarafındayım aybenim
Buda gezoya gelsin
Beni yenecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?