Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tabiki yazarım canım biz çok severiz ben her sene yaparım

Tarife gelince

Fasulye turşusunu bir kabın içine alırız bir iki su yıkarız fazla tuzu varsa gitsin diye çok tuzlu değilse yıkamayabilirsin sonra tavaya iki baş kuru soğanı küp küp doğrayıp sıvı yağ ekleriz kısık ateşte soğanlar karamelize olana kadar kavururuz sonra turşularımızı yemeklik doğrayıp soğanlarla buluştururuz üzerini geçecek kadar sıcak su koyup bir iki taşım kaynatıp ocaktan alırız ılıyınca servis ederiz

Yemeğin yanında yenecekse pişirirken su koyuyorum ama misafire çayın kekin yanında vereceksem su koymadan sadece soğanla kavuruyorum öylede çok güzel oluyor

Bugunki menüm
Sabah küçük bir parça pişi (gerçekten kucuk)
Peynir domates salatalık
Bir tatlı kaşığı çikolata
Öğlen bir tuzlu kurabiye 2 gofret parçası
16.30 bir porsiyon güveç
Salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2 litre su
Ne yazikki spor yok aslında bölgesel çalışsam diyorum

1çatal kabak sote
Çubuk
Çay

2yudum kefir
1dilim mandalina
Yarım armut
5-6üzüm
1dilim muz
5ince dilim ayva tatlısı
1tk kaymak
1dilim dondurma
4-5 kestane

Yarım ekmektantuni

+

Çeyrek lavas

1.5 anca

Not:aksama kadar aksam yemegi için gecistirici seyler yedim , yemek oncesinde ac karnınaki kiloma inmiştim .tutamadım canikolar

menünden hiçbir şey anlamadım

Ye ye ye aksama kadar sonra beni affet kaptanım de
Tamda yukarda yazdigimi yaptım moni beni affet Kaptanım
10.00 kahvaltı
1 tane krep
Domates
Salatalık
6 yeşil zeytin
13.00 öğle
Yarim kase çorba
18.30 akşam
Kumpir
200 ml meyve suyu
Şimdi şöyle oluyor ki tepside kumpir yaptım kendime minik bi dilim aldım sonra gözüm de doymadı midemde sonra bir dilim daha aldim onuda indirdim mideye sonra kızım tabağında az bisey bırakmış tamda en sevdiğim yeri kaşarlıcanam böyle dur dedim ziyan olmasın onuda yedim
Arada 1 avuç çiğ kuruyemiş 3 tane gün kurusu kayısı yedim
Su 2 litre oldu
Regl oldum bugün gözüm tatlıda. Bugun durdurdum kendimi ama ya yarin
Amaaa kumpir vicdanen rahatsız etti beni. Bende az önce 15 dk leslie 8 dk zumba yaptım sonra tıkandım kaldım devam edemedim

oy oy oyy

tuzunu atması için biraz sıcak suda beklet. Sonra suyunu süz ve yemeğini yapar ölçüde doğra. Tencereye bolca soğan doğra, soğanı kavurmadan üzerine doğranmış fasulyeyi koy. Su koyma. Kısık ateşte 45 dk veya bir saat pişir.harika oluyor

Öğlen ki patatın miktarını fazla bulsamda genele baktığımızda dengeli menü. Afiyet olsun obezim hafta sonu için çok güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…