Tabiki yazarım canım biz çok severiz ben her sene yaparımSaracım ben de fasulye turşusu yaptım bu yıl. Kavurmasını yapmak istiyorum ama hiç yapmadım. Hatta senin mesajı görmeden kızlara sorayım belki tarif verecek olan vardır diye düşünmüştüm. Tevafuk oldu. Nasıl yaptığını yazabilir misin?
Amin teşekkür ederim canım benimmutlu yılları olsun.
Teşekkür ederim canım
menünden hiçbir şey anlamadım1çatal kabak sote
Çubuk
Çay
2yudum kefir
1dilim mandalina
Yarım armut
5-6üzüm
1dilim muz
5ince dilim ayva tatlısı
1tk kaymak
1dilim dondurma
4-5 kestane
Yarım ekmektantuni
+
Çeyrek lavas
1.5 anca
Not:aksama kadar aksam yemegi için gecistirici seyler yedim , yemek oncesinde ac karnınaki kiloma inmiştim .tutamadım canikolar
Bunu unut monicim yarına odakaln artık abartmak yok abartırsam uyar benimenünden hiçbir şey anlamadım
oy oy oyy1çatal kabak sote
Çubuk
Çay
2yudum kefir
1dilim mandalina
Yarım armut
5-6üzüm
1dilim muz
5ince dilim ayva tatlısı
1tk kaymak
1dilim dondurma
4-5 kestane
Yarım ekmektantuni
+
Çeyrek lavas
1.5 anca
Not:aksama kadar aksam yemegi için gecistirici seyler yedim , yemek oncesinde ac karnınaki kiloma inmiştim .tutamadım canikolar
tuzunu atması için biraz sıcak suda beklet. Sonra suyunu süz ve yemeğini yapar ölçüde doğra. Tencereye bolca soğan doğra, soğanı kavurmadan üzerine doğranmış fasulyeyi koy. Su koyma. Kısık ateşte 45 dk veya bir saat pişir.harika oluyorSaracım ben de fasulye turşusu yaptım bu yıl. Kavurmasını yapmak istiyorum ama hiç yapmadım. Hatta senin mesajı görmeden kızlara sorayım belki tarif verecek olan vardır diye düşünmüştüm. Tevafuk oldu. Nasıl yaptığını yazabilir misin?
Öğlen ki patatın miktarını fazla bulsamda genele baktığımızda dengeli menü. Afiyet olsun obezim hafta sonu için çok güzel menü28 kasım menüm
sabah: yarım dilim ekmek, üç dilim sucuk, domates, yeşil biber, bir haşlanmış yumurta, peynir
öğle: dıble, altı kaşık patates salatası
akşam: etli taze fasulye
su:1.5 litre
spor: yok
Ben hangisi oluyoree
Çok çıkmayın pandemi de maazallahiyi geceler kızlarrrben bugün de regl olamadım
kahvaltı yapıp dışarı çıktım. çarşıda işim vardı. gittim geldim. mağazalar güzel indirimler yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?