- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Dizi bakıyorumKızlllaaarrr napıyorsunuz
Masumlar mıDizi bakıyorum
Sen napıyorsun
Geçmiş olsun canım . İyi ol da spor hep yapılır1 aralık menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, ceviz
ara: bir mandalina, bir ayva
öğle: iki kepçe çorba, yarım dilim ekmek
akşam: iki kepçe çorba, iki etli biber dolma, yoğurt
su: 2 litre
spor: Bugün hep başım ağrıdığı için yapamadım
Kolay gelsin canımAslında yeni almadım. Kızlara iki takım almıştık. Büyük kız evlenip gidince onun yatak oda takımını oğlana ayarladık. Yeniydi daha. Odadan odaya taşındık yani ve fazlalıklarda başka ihtiyacı olanlara gülim. O yüzden geldi mobilyacılar. Ev göç halinde yani. Dahada oğlanın oda duvar kağıdı o şökülüp boya yapılacak inşallah cumartesiye.
Birde mutfakta su kaçagı olmuştu. Salonun parke kabardı oda değişecek
İş çookkkkk anlıycağın.
Daim olsun incecik olana kadarİnşallah hayırlısıyla. Teşekkür ederim prensesim.
Epeydir kendimi bu diyete hazırlamıştım. Programda belli olunca
Alışveriş günüydü bugün dezenfekte et yerleştir bitmediKızlllaaarrr napıyorsunuz
Ay ben hiç yapmıyorum tık diye dolaba atıyorum bi geldiğim de üst baş yıkama sonra banyo falan hiç ne aldığım ürünü yıkamışımdır ne de başka birşeyAlışveriş günüydü bugün dezenfekte et yerleştir bitmedisu molası verdim
Ben hele ilk zamanlar artık Safiye’yi geçmiştim. Sonraları biraz duruldum. Ama yine de ya yıkıyorum, yada paketleri kavanozlara falan boşaltıyorum. Üst baş direk makineye. Duş vs. zaten kaçınılmazAy ben hiç yapmıyorum tık diye dolaba atıyorum bi geldiğim de üst baş yıkama sonra banyo falan hiç ne aldığım ürünü yıkamışımdır ne de başka birşey
Uyanış, büyük selçukluMasumlar mı
Tarihi olan dizilerin hiç birini izlemedimUyanış, büyük selçuklu
Çok seviyorumTarihi olan dizilerin hiç birini izlemedim
Şimdi yatıyorum
Benimde canım sıkkın bu yüzden uyku tutmadı gözümü oysa sabah mesai var uyumam lazım yoksa işte uyuyacamŞimdi yatıyorum
Uykum yok, canım sıkkın
Mecburen yatacam, 04: 20 de kalkıyorum
06: 30 da tekrar yatarım
9 da kalkmam lazım
Sen nasıl oldun
Hadi bir güzel dua edip iyi hayaller kuralımBazen kendımı o kadar yorgun hissediyorum ki değmeyecek insanlara çok fazla değer verince tepene çıktıklarını görmek en sevdiğin tarafından hiç anlaşılmamak o kadar yorucu ve yüreğine ağır geliyor ki insanın.........
ÜzüntüdendirMidemde sanki bir ateş topu var öyle böyle değil nasıl yanıyor anlatamam oysa acıda yemedim kaç gündür
İyi geceler canım benimHadi bir güzel dua edip iyi hayaller kuralım
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
Ben uyuyana kadar biraz ev döşeyim
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?