- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Benimde insülin direncim var bu ay seker hastalığına dönüşmüş bile olabilir. Tatlı yeme isteği ve tatlıya saldırma girdabindan çıkamıyorum. İkiz 9 aylık hamile gibi karniminsülin direnci olmayan yok, şunun arkasına sığınmayın döverimbende ki insülin direnci miktarı sizde olsa demek yerde top gibi yuvarlanacaksınız
bol hareket, bol su, 0 karbonhidrat, 0 şeker başka yolu yok bu illetten kurtulmanın
Çok sevimdim prenses hadı cumaya çok güzel eksiye gel inşallahKızlar benim artım turşudanmış kilom sabitlendi bugün
Glisemik endekste dayalı beslenin e çok etkisi kalmıyor...Benimde insülin direncim var bu ay seker hastalığına dönüşmüş bile olabilir. Tatlı yeme isteği ve tatlıya saldırma girdabindan çıkamıyorum. İkiz 9 aylık hamile gibi karnimsiz kurtulabildinizmi insülin direncinden
canlarım şu dünkü imdat haykırışım anlık yorgunluk tu, sizlerle hiçbir alakası yok
hepinizi ve burayı çok seviyorum, çok ta severek yapıyorum her şeyi. bunca süre zarfında bir kişinin bile hayatına dokunabildiysem ne mutlu bana
herkes helal et diyince kendimi kötü hissettimen küçük bir hakkım olmuşsa bile helal olsun ki hep helaldir bilin. hani yeni üyelere ilk geldiklerinde kısa bir anket doldururtuyoruz ya aynı öyle düşünün, takımdan her girene en ufak bi hakkım geçerse bile baştan helaldir. ama sizlerin bende hakkı çok fazla sizler de helal edin
kocaman seviliyorsunuz
Aman canım çok dikkat et kendineBalkondaki saksıların yerini değiştiriyordum bir saksı çok ağırmış kaldırmamla sırtıma bir ağrı attı ki çok fena bir bu eksikti bugün evdeyken dip köşe temizlik yapayım dedim olana bak
maşşallah bu ne kalabalık
da bu takımın elemanları nerede??
sende de var mı aybenim??Glisemik endekste dayalı beslenin e çok etkisi kalmıyor...
İnşallah canımÇok sevimdim prenses hadı cumaya çok güzel eksiye gel inşallah
Bende yok yok bacımsende de var mı aybenim??
Güzell menü afiyet olsunMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin yeşillik 2 ceviz
Ögle
Türk kahvesi
Elma
Yarım ayva
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa yemegi
Yogurt turp
2. 5 litre su
10 bin adım yürüdüm =100 puan
Sagol canım benimGüzell menü afiyet olsun
1porsiyon Patates tava
Çay
Yeşil çay
Salatalık
2.5yk yoğurtlu ıspanak
2ykSebzeli Mantar sote(ıspanak+mantar 1tabak)
1dilim ekmek
Yoğurtkürü
1.5su
50squat=25
Bölgesel 150adet=90
115 puan
İnşallah ama 1.5 simitle nasıl olur bilmiyorumAralık ayının ilk gününün ilk menüsü
Sabah birkaç kaşık menemen peynir
Öğlen çok acıkmıştım gözüm döndü
Bir buçuk simit peynir dün akşam arap tava yapmıştım birkaç kasımda ondan aldım
16.30 bir çekme helva bir şekerli türk kahvesi
2.5 litre su
Cumaya eksi çıkmak en buyum arzum
Geçmiş olsun canım ters Bi hareket mi yaptın biraz sert bir yere uzan iyi gelir inşallah
geçmiş olsun canım. Biraz dinlen sonra devam et
Geçmiş olsun canım dinlen iyice geçer inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar ağrı kesici ve kas gevşetici aldım daha iyiyim evimide temizledim ama spor yapacak halim yok çok yorgunumAman canım çok dikkat et kendine
Geçer inşallah saracım. Hiç dikkat etmiyoruz biz bayanlarÇok teşekkür ederim kızlar ağrı kesici ve kas gevşetici aldım daha iyiyim evimide temizledim ama spor yapacak halim yok çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?