- 7 Mart 2011
- 7.388
- 8.066
- 398
- 36
Hiçbir şey için kendini harap edip üzmeye değmiyor canım. Rabbim sıkıntını gidersinMidemde sanki bir ateş topu var öyle böyle değil nasıl yanıyor anlatamam oysa acıda yemedim kaç gündür
Gezom bu yaşıma kadar hiç hakkımı sunan görmedim. Kendin alacaksın yada o hakkı vermeyeceksin kimseye.Bıraksalar olacağız da
Vatandaşın biriyle yarışyaydık. Unuttu zarrrBen yenildim
Kötüsü açlıktan yemedim
Unutmadı havlu attıVatandaşın biriyle yarışyaydık. Unuttu zarrr
Karşımda öyle insanlar var kiGezom bu yaşıma kadar hiç hakkımı sunan görmedim. Kendin alacaksın yada o hakkı vermeyeceksin kimseye.
Piskolog fatih reşitoglu yanlış hatırlamıyorsam takip et
aferinYok bacım burdayım da 100 olmayı belkiyorum ben boğazımı durduramıyorum ve acayip derece de şişkinlik var ayakkabımı bile zor giyindim sabah
yaa bunları okuyunca ne kadar mutlu oluyorumGünaydın hanımlar ilk başladığım güne göre midemin küçüldüğünü hissediyorum birkaç çatal peynir ve bir zeytin ile aşırı doydugumu hissediyorum bu beni cok mutlu ediyor istesemde yiyemiyorum
Polikistik olduğum için kilo zor gidiyor ah keşke kolay gelmese
Dün gece acıktım ve canim pankek istedi ama nefsime yenilmedim biraz mutsuz hissediyorum acikinca
olan da sana oluyorKarşımda öyle insanlar var ki
Vallahi şeytan yanlarında çırak gibi görünüyor gözüme
Eskisi kadar kendimi ezdirmiyorum
Ah arkamı yaslayacak sağlam karakterli eşim olsa
Adam görmüyor, görmüyor görmüyor
Yada aklında kötülük yok, bu kadar yapamazlar deyip kabul etmiyor
Yada ailesine kondurmuyor
E birazda korkuyor ( çirkefe bulaşmak istemiyor)
Nayır benim bildiğim gezo vazgeçmezzUnutmadı havlu attı
benim bildiğim gezo havlu atmazUnutmadı havlu attı
kesinlikle haklısın canım ama sözkonusu sevdiklerin olunca bencil davranamıyosun en azından ben yapamıyorum onlarda bunu biliyor ondan sonra olan bana oluyor stres sıkıntı öyle işte...Biraz bencillik olmalı insanda bence.....
45 yaşındaydım biraz geç oldu ama öğreniyorum....
Amin canımstresdendir canım
Allah bütün sıkıntılarını hayra çıkarsınhepimizin inşallah..
amin canım çok haklısınAllah içine ferahlık versin canım hiç bir şey hiç kimse senden kıymetli degil ben insanları memnun etmek için ugraştım hep en sonunda 40 yaşında depresyon tedavisi içine düştüm sinirlerim saglıgım bozuldu 50 yaşında anladım ama olan oldu artık o yüzden herşey den önce sen önemli sin sen bunu unutma sakın
amin canım sağolasınHiçbir şey için kendini harap edip üzmeye değmiyor canım. Rabbim sıkıntını gidersin
seni o kadar iyi anlıyorum kiKarşımda öyle insanlar var ki
Vallahi şeytan yanlarında çırak gibi görünüyor gözüme
Eskisi kadar kendimi ezdirmiyorum
Ah arkamı yaslayacak sağlam karakterli eşim olsa
Adam görmüyor, görmüyor görmüyor
Yada aklında kötülük yok, bu kadar yapamazlar deyip kabul etmiyor
Yada ailesine kondurmuyor
E birazda korkuyor ( çirkefe bulaşmak istemiyor)
çok geçmiş olsun saram, daha iyisindir inşBalkondaki saksıların yerini değiştiriyordum bir saksı çok ağırmış kaldırmamla sırtıma bir ağrı attı ki çok fena bir bu eksikti bugün evdeyken dip köşe temizlik yapayım dedim olana bak
kayboldularmaşşallah bu ne kalabalık
da bu takımın elemanları nerede??
selam canım, ben ilaç kullanıyorum ama hala düzelmedi.Benimde insülin direncim var bu ay seker hastalığına dönüşmüş bile olabilir. Tatlı yeme isteği ve tatlıya saldırma girdabindan çıkamıyorum. İkiz 9 aylık hamile gibi karnimsiz kurtulabildinizmi insülin direncinden
fatma maalesef kayıplarda canım, bu ara aklımdan geçti aslında bi ara mesaj atıcam
sizi bekliyoruz hadi dönün artık takım şenlensinKızlllaaarrr napıyorsunuz
ay sorma safiye'den halliceyim bende mart'tan beriBen hele ilk zamanlar artık Safiye’yi geçmiştim. Sonraları biraz duruldum. Ama yine de ya yıkıyorum, yada paketleri kavanozlara falan boşaltıyorum. Üst baş direk makineye. Duş vs. zaten kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?