Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gezom bu yaşıma kadar hiç hakkımı sunan görmedim. Kendin alacaksın yada o hakkı vermeyeceksin kimseye.
Piskolog fatih reşitoglu yanlış hatırlamıyorsam takip et
Karşımda öyle insanlar var ki
Vallahi şeytan yanlarında çırak gibi görünüyor gözüme
Eskisi kadar kendimi ezdirmiyorum
Ah arkamı yaslayacak sağlam karakterli eşim olsa
Adam görmüyor, görmüyor görmüyor
Yada aklında kötülük yok, bu kadar yapamazlar deyip kabul etmiyor
Yada ailesine kondurmuyor
E birazda korkuyor ( çirkefe bulaşmak istemiyor)

Yok bacım burdayım da 100 olmayı belkiyorum ben boğazımı durduramıyorum ve acayip derece de şişkinlik var ayakkabımı bile zor giyindim sabah
aferinbekle bakalım
yaa bunları okuyunca ne kadar mutlu oluyorumdaha da iyi olacağız inşallah.yeter ki kararlılığınızı kaybetmeyin

olan da sana oluyor

çiekefle uğraşmak çok zor gezom, en iyisi uzak durmak ki pisliklerini sana bulaştırmasınlar.eşin aslında bir yönden haklı ama diğer yönden de işte sen arada kalıyorsun

Biraz bencillik olmalı insanda bence.....
45 yaşındaydım biraz geç oldu ama öğreniyorum....
kesinlikle haklısın canım ama sözkonusu sevdiklerin olunca bencil davranamıyosun en azından ben yapamıyorum onlarda bunu biliyor ondan sonra olan bana oluyor stres sıkıntı öyle işte...
stresdendir canım

Allah bütün sıkıntılarını hayra çıkarsın hepimizin inşallah..
Amin canım
amin canım çok haklısın
Hiçbir şey için kendini harap edip üzmeye değmiyor canım. Rabbim sıkıntını gidersin
amin canım sağolasın

seni o kadar iyi anlıyorum ki

selam canım, ben ilaç kullanıyorum ama hala düzelmedi.
hareketsizlik en büyük düşmanı bu illetin, bol hareket ve yürüyüş çok önemli. glisemik indeks e dikkat ederek beslenmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Ben hele ilk zamanlar artık Safiye’yi geçmiştim. Sonraları biraz duruldum. Ama yine de ya yıkıyorum, yada paketleri kavanozlara falan boşaltıyorum. Üst baş direk makineye. Duş vs. zaten kaçınılmaz
ay sorma safiye'den halliceyim bende mart'tan beri
ellerim artık kaytan oldu yara içinde kremler fayda etmiyor merhem sürmeden duramıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…