Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz bencillik olmalı insanda bence.....
45 yaşındaydım biraz geç oldu ama öğreniyorum....

kolay gelsin aybenim
Aslında gün boyu hiç karbonhidrat yok arada böyle simide dayanamiyorum aksam birsey yemedim en son oglen yedigim seyler sabaha kadar bir lokma olsun yemiyorum insallah dengeler
gündüz benim için de kolay ama ah akşamlar yok mu çook zor. Eminim daha önce aldığım kiloların hepsi akşam yemelerinden
Kızlllaaarrr napıyorsunuz
nerdesin kaçak?? Hani geliyordun??
Geçmiş olsun canım . İyi ol da spor hep yapılır
aynen öyle bugün baş ağrım yok ama burnum tıkalı . Hayrolsun bakalım..
Ben hele ilk zamanlar artık Safiye’yi geçmiştim. Sonraları biraz duruldum. Ama yine de ya yıkıyorum, yada paketleri kavanozlara falan boşaltıyorum. Üst baş direk makineye. Duş vs. zaten kaçınılmaz
elimin içi yıkanmaktan egzema oldu. Psikolojik vakayım şu an
aşkiletam o saatte üçüncü uykumdaydım
Şimdi yatıyorum
Uykum yok, canım sıkkın
Mecburen yatacam, 04: 20 de kalkıyorum
06: 30 da tekrar yatarım
9 da kalkmam lazım
Sen nasıl oldun
tyt örnek sorusu gibisinsizce gezo kaç saat uyudu
Uyudun birde gerimi uyandın
hacıyatmaz ooo

Çözün bakalım
Akıllı saatim olaydı kaç saat uyuduğumu bile söylüyordu
2 hafta dayandı garibim, sonra kordonu koptu
Eee gezonun tempoya saat bile dayanmadı

Yok bacım burdayım da 100 olmayı belkiyorum ben boğazımı durduramıyorum ve acayip derece de şişkinlik var ayakkabımı bile zor giyindim sabah

Günaydın hanımlar ilk başladığım güne göre midemin küçüldüğünü hissediyorum birkaç çatal peynir ve bir zeytin ile aşırı doydugumu hissediyorum bu beni cok mutlu ediyor istesemde yiyemiyorum
Polikistik olduğum için kilo zor gidiyor ah keşke kolay gelmese
Dün gece acıktım ve canim pankek istedi ama nefsime yenilmedim biraz mutsuz hissediyorum acikinca

Ben yenildim
Kötüsü açlıktan yemedim

Midemde sanki bir ateş topu var öyle böyle değil nasıl yanıyor anlatamam oysa acıda yemedim kaç gündür
Allah içine ferahlık versin canım hiç bir şey hiç kimse senden kıymetli degil ben insanları memnun etmek için ugraştım hep en sonunda 40 yaşında depresyon tedavisi içine düştüm sinirlerim saglıgım bozuldu 50 yaşında anladım ama olan oldu artık o yüzden herşey den önce sen önemli sin sen bunu unutma sakın

Günaydın arkadaşlar 3 gündür kendimi cok hafif hissediyorum sanki cok kilo verdim de 6 da mutfagı kapatıyorum birdaha hiç bir şey yemiyorum sadece sıvı alıyorum ohh be dünya varmış diyorum sanki şişligim yok artık

Amann diyem kızlar yemeyin yemeyin akşam kek ler pastalar özelikle akşam yok yok bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…