- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Uyudun birde gerimi uyandınHayırlı sabahlar hatunlar
Biraz bencillik olmalı insanda bence.....Bazen kendımı o kadar yorgun hissediyorum ki değmeyecek insanlara çok fazla değer verince tepene çıktıklarını görmek en sevdiğin tarafından hiç anlaşılmamak o kadar yorucu ve yüreğine ağır geliyor ki insanın.........
kolay gelsin aybenimAslında yeni almadım. Kızlara iki takım almıştık. Büyük kız evlenip gidince onun yatak oda takımını oğlana ayarladık. Yeniydi daha. Odadan odaya taşındık yani ve fazlalıklarda başka ihtiyacı olanlara gülim. O yüzden geldi mobilyacılar. Ev göç halinde yani. Dahada oğlanın oda duvar kağıdı o şökülüp boya yapılacak inşallah cumartesiye.
Birde mutfakta su kaçagı olmuştu. Salonun parke kabardı oda değişecek
İş çookkkkk anlıycağın.
gündüz benim için de kolay ama ah akşamlar yok muAslında gün boyu hiç karbonhidrat yok arada böyle simide dayanamiyorum aksam birsey yemedim en son oglen yedigim seyler sabaha kadar bir lokma olsun yemiyorum insallah dengeler
nerdesin kaçak?? Hani geliyordun??Kızlllaaarrr napıyorsunuz
aynen öyleGeçmiş olsun canım . İyi ol da spor hep yapılır
elimin içi yıkanmaktan egzema oldu. Psikolojik vakayım şu anBen hele ilk zamanlar artık Safiye’yi geçmiştim. Sonraları biraz duruldum. Ama yine de ya yıkıyorum, yada paketleri kavanozlara falan boşaltıyorum. Üst baş direk makineye. Duş vs. zaten kaçınılmaz
aşkiletam o saatte üçüncü uykumdaydım
tyt örnek sorusu gibisinŞimdi yatıyorum
Uykum yok, canım sıkkın
Mecburen yatacam, 04: 20 de kalkıyorum
06: 30 da tekrar yatarım
9 da kalkmam lazım
Sen nasıl oldun
hacıyatmaz oooUyudun birde gerimi uyandın
stresdendir canımMidemde sanki bir ateş topu var öyle böyle değil nasıl yanıyor anlatamam oysa acıda yemedim kaç gündür
EvetUyudun birde gerimi uyandın
Bıraksalar olacağız daBiraz bencillik olmalı insanda bence.....
45 yaşındaydım biraz geç oldu ama öğreniyorum....
Namaz burda 6: 11 deSabahınız hayr olsun.
Uyuyabilirsen bende yatayım, namazdan sonra uyku gelmiyor fazla uyku sevmiyor bünyem....
Çözün bakalımkolay gelsin aybenim
gündüz benim için de kolay ama ah akşamlar yok muçook zor. Eminim daha önce aldığım kiloların hepsi akşam yemelerinden
nerdesin kaçak?? Hani geliyordun??
aynen öylebugün baş ağrım yok ama burnum tıkalı . Hayrolsun bakalım..
elimin içi yıkanmaktan egzema oldu. Psikolojik vakayım şu an
tyt örnek sorusu gibisinsizce gezo kaç saat uyudu
hacıyatmaz ooo
kız sana saat ne yapsınÇözün bakalım
Akıllı saatim olaydı kaç saat uyuduğumu bile söylüyordu
2 hafta dayandı garibim, sonra kordonu koptu
Eee gezonun tempoya saat bile dayanmadı
Yok bacım burdayım da 100 olmayı belkiyorum ben boğazımı durduramıyorum ve acayip derece de şişkinlik var ayakkabımı bile zor giyindim sabahkolay gelsin aybenim
gündüz benim için de kolay ama ah akşamlar yok muçook zor. Eminim daha önce aldığım kiloların hepsi akşam yemelerinden
nerdesin kaçak?? Hani geliyordun??
aynen öylebugün baş ağrım yok ama burnum tıkalı . Hayrolsun bakalım..
elimin içi yıkanmaktan egzema oldu. Psikolojik vakayım şu an
tyt örnek sorusu gibisinsizce gezo kaç saat uyudu
hacıyatmaz ooo
Ben yenildimGünaydın hanımlar ilk başladığım güne göre midemin küçüldüğünü hissediyorum birkaç çatal peynir ve bir zeytin ile aşırı doydugumu hissediyorum bu beni cok mutlu ediyor istesemde yiyemiyorum
Polikistik olduğum için kilo zor gidiyor ah keşke kolay gelmese
Dün gece acıktım ve canim pankek istedi ama nefsime yenilmedim biraz mutsuz hissediyorum acikinca
Nefsime en ağır gelen tatlı pasta falan istediğim kiloya inince kutlama yapacamBen yenildim
Kötüsü açlıktan yemedim
Allah içine ferahlık versin canım hiç bir şey hiç kimse senden kıymetli degil ben insanları memnun etmek için ugraştım hep en sonunda 40 yaşında depresyon tedavisi içine düştüm sinirlerim saglıgım bozuldu 50 yaşında anladım ama olan oldu artık o yüzden herşey den önce sen önemli sin sen bunu unutma sakınMidemde sanki bir ateş topu var öyle böyle değil nasıl yanıyor anlatamam oysa acıda yemedim kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?