aminnAllah kimsenin huzurunu kaçırmasın.......
yettimmKaptanım neredesin?moni
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +50 | + | +95 | +95 | +200 | ||
| +50 | - | - | +50 | - | ||
| +140 | - | - | +60 | +90 | ||
| +160 | + | +90 | +95 | +110 | ||
@Baby Cat | - | - | - | - | - | ||
| +20 | - | +100 | +35 | +115 | ||
| +40 | + | +60 | +120 | + | ||
E EDMLM | + | +70 | +150 | + | - | ||
G Gazetekolik | - | + | +280 | - | - | ||
| + | + | +60 | + | + | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | ||
| +60 | +70 | +50 | +200 | +100 | ||
| - | - | - | - | - | ||
daha iyiyim canım ağrı kesici ve kas gevşetici aldım bugünde daha iyi şimdiçok geçmiş olsun saram, daha iyisindir inş
İlacın ismini memnun kaldıysanız yazabilirmisinuz doktora danışayım ben benimkinden memnun kalmadım. Tatlı krizlerinize faydası oldumuselam canım, ben ilaç kullanıyorum ama hala düzelmedi.
hareketsizlik en büyük düşmanı bu illetin, bol hareket ve yürüyüş çok önemli. glisemik indeks e dikkat ederek beslenmek gerekiyor.
canım ilaç ismi yazamam çünkü bana doktorum reçeteli verdi, doktorunuza danışırsanız değiştirir ilacınızı zaten.İlacın ismini memnun kaldıysanız yazabilirmisinuz doktora danışayım ben benimkinden memnun kalmadım. Tatlı krizlerinize faydası oldumu
Aynen canım her an krem sürüyorum ben de . Eşim ilk kez senin ellerini böyle görüyorum dedi.ay sorma safiye'den halliceyim bende mart'tan beri
ellerim artık kaytan oldu yara içinde kremler fayda etmiyor merhem sürmeden duramıyorum
Menüm
Sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
Domates
Salatalık
Ara(farklı saatlerde)
Nescafe
1 yeşil elma
Yeşil çay
Akşam
1 tabak fırında tavuklu sebze
Salata
1 bardak ayran
Su:2 lt
Spor:30 dk yürüyüş =60 puanmoni
Şimdi de türk kahvemi içeceğim
cumaya kaldı 2 günümüz, çok güzel değerlendirirsek cuma tartıda mutlu oluruz
''Hiçbir yemek tartıda gördüğümüz ve mutlu olduğumuz eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''
Sağ ol canım.Artık dikkat ederim
Not düşeyim. Prensesim bu tarz menülere protein ayrımında olsa Çok daha fazlakilo gidermesela bu menüde sabah ya peynir ya yumurta. Akşamda tavugun yanında ayran olmasa daha etkili menü olur
yumurtayı zaten sevmem sırf tok tutsun diye yiyorum ama peynirsiz aslaaa . Peynirsiz bir hayat düşünemiyorum
Not düşeyim. Prensesim bu tarz menülere protein ayrımında olsa Çok daha fazlakilo gidermesela bu menüde sabah ya peynir ya yumurta. Akşamda tavugun yanında ayran olmasa daha etkili menü olur
Sende hep peynir ye obezimyumurtayı zaten sevmem sırf tok tutsun diye yiyorum ama peynirsiz aslaaa . Peynirsiz bir hayat düşünemiyorum
Buldun yani karpuz2 aralık menüsü
sabah: bir haşlanmış yum, peynir, zeytin, domates, karpuz
ara: ayva
öğle: etli biber dolma, çorba
ara: altınbaşak
su:2 litre
spor: yarım saat eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?