Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam canım, ben ilaç kullanıyorum ama hala düzelmedi.
hareketsizlik en büyük düşmanı bu illetin, bol hareket ve yürüyüş çok önemli. glisemik indeks e dikkat ederek beslenmek gerekiyor.
İlacın ismini memnun kaldıysanız yazabilirmisinuz doktora danışayım ben benimkinden memnun kalmadım. Tatlı krizlerinize faydası oldumu

İlacın ismini memnun kaldıysanız yazabilirmisinuz doktora danışayım ben benimkinden memnun kalmadım. Tatlı krizlerinize faydası oldumu
canım ilaç ismi yazamam çünkü bana doktorum reçeteli verdi, doktorunuza danışırsanız değiştirir ilacınızı zaten.
tatlı krizlerime etkili mi bilmiyorum, çünkü tatlı isteğim geldiği zaman deil düzenli saatinde kullanmalı. düzenli kullanırsanız etkisi olacaktır. tarçın deneyebilirsiniz, ig si düşük besinler. mesela pilav makarna ekmek türü kesinlikle yememek lazım, yani her türlü karbondan uzak durmalı. meyve tüketimi de önemli az şeker içeren meyveleri tercih edin ve yanında mutlaka yoğurt yiyin ya da ayran, süt. doktorunuz bilgilendirmiştir zaten.

Son düzenleme:

Not düşeyim. Prensesim bu tarz menülere protein ayrımında olsa Çok daha fazlakilo gider mesela bu menüde sabah ya peynir ya yumurta. Akşamda tavugun yanında ayran olmasa daha etkili menü olur

Not düşeyim. Prensesim bu tarz menülere protein ayrımında olsa Çok daha fazlakilo gider mesela bu menüde sabah ya peynir ya yumurta. Akşamda tavugun yanında ayran olmasa daha etkili menü olur
yumurtayı zaten sevmem sırf tok tutsun diye yiyorum ama peynirsiz aslaaa . Peynirsiz bir hayat düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…