Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eşim istedi yedim az bişey

Kızım geldi, fayans baktık, fikir amaclı.
Türkiye işimiz yattı
yaa olsun vardır bunda da bir hayır

sizi bekliyoruz hadi dönün artık takım şenlensin Colorayzn @bilinmeyenkullanici
Günaydın kızlar depremden beri evde kalmıyorum desem yeri. Dün evime döndüm. Bir ay olmuş bu süreçte ara ara gelip kıyafet alıp geri döndüm hep bahçeye. Haftasonu yine gideceğim zeytin topluyoruz. Bu haftasonu biterse artık evdeyim hep diyebilirim aranıza döneceğim. En son kaçtım buraya kaç bildirmiştim moniii moni

Hayırlı sabahlar kızlar
Dünkü menümü yaziyim ancak firsat bulabildim evdeyken telefonu elime alamıyorum oglum hemen saldırıyor oyüzden saklıyorum.

Kahvaltı
2 haslanmis yumurta peynir kasar peyniri 7 zeytin maydanoz
1 kupa çay

Öğle
Yarım yase çorba 1 tabak türlü salata

Ara
2 mandalina
4 kare bitter cikolata yarım muz
1 kupa sütlü cozulebilir kahve

Akşam
4 kaşık yesil mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu havuç+kırmızı pancar salatası
1 avuc findik badem kuru üzüm karışımı

Su 2 litre
Spor 7000 civarı adım 70 puan
50 mekik 30 puandi sanirim
Toplam 100 puan

Günaydın güzeller
3 bardak limonlu suyumu içtim
Haydi yürüyüşe yarın cuma maglum
burada hava berbat, yürüme havası yok. Sizin orası güzelmiş keyfini çıkar
Günaydın kuzum erkencisin sende
gezegenfeza sağolsun. Onun yüzünden uyumaya korkuyorum
Öyle diyorum zaten
oyy üzüldün mü sen üzülme en iyisini düşünmüşsünüz.
halen evine giremedin öyle mi oysa hepimiz unuttuk depremi.şunun surasında bir ay oldu olmadı

Korkudan evet ama korkununda ecele faydası yok. Bugünde siirtte olmuş galiba. Bu sene deprem senesi diyorlar Allah korusun herkesi.

Ya kızlar bebek meselesi yüzünden spor yapamiyorum içim rahat degil günde en az 16 saat aç kalıyorum ama buna rağmen haftada 1 kg anca gidiyor bana önerebileceğiniz evde yapacagim birşey varmi

Korkudan evet ama korkununda ecele faydası yok. Bugünde siirtte olmuş galiba. Bu sene deprem senesi diyorlar Allah korusun herkesi.
amiinn..sen deyince baktım evet siirt de 5.2 olmuş
Ya kızlar bebek meselesi yüzünden spor yapamiyorum içim rahat degil günde en az 16 saat aç kalıyorum ama buna rağmen haftada 1 kg anca gidiyor bana önerebileceğiniz evde yapacagim birşey varmi
haftada 1 kg zaten normal gitmesi gereken kilo neden sıkıntı yapıyorsun? Spor yapmamana karşı haftada 1 kg veriyorsan o da ayrı bir alkışlanacak durum ki bunu da doğal spor kaynağına bağladım birazdoğru mu?

Bence acliktandiro çünkü enson öğlen 2 gibi yiyorum ertesi sabah 9 a kadar bir leblebi tanesi kadar bile olsa ağzıma hiçbirşey atmıyorum oruç gibi düşün bence buna rağmen az gidiyor

Ben bunu farketmemişim biliyormusun bana kalsa ekmek yemedim nohut yemeğindende iki üç kaşık tırtıklayınca bişey olmaz sandım bundan sonra dikkatli olacam bu yüzden menülerime yorum yapmanı istedim bazen birimizin göremediğini diğerini görüyor e tecrübede olunca bu daha kaliteli oluyor

Ve evet canım yemeklerimi ben yapıyorum arada sırada çok mecbur kaldıysam dışarıdan istiyorum ama genelde ben yaparım ve yemek yapmak hobimdir mutfakta geçirdiğim zaman terapi gibidir bu yüzden kilo vermek zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…