Eşim istedi yedim az bişey
Saracım evdeki yemekleri kendinmi yapıyorsun yoksa başkasımı yapıyor?
Kendin pişirme şansın varsa menülerini biraz sadeleştirmeni önerebilirim canım
Bugunü ele alırsak: sabahın çok güzel
Ögle in bakliyat hadi haftada bir onada tamam diyelim. Ama akşam yine bakliyat ıhhh ... yine çorbada karbon. Yanındaki kabakta olsa bir salata yerine geçmez.
Ayrıca baklagiller kilo verirken etle birlikte önermen.
Bugunki Menün çok karbon...
İki ögünde baklagil yemeyin hatta haftada 1
Ha diyebilirsiniz saglıklı dır baklagil. Dogru dur ama bizler gibi diyetle yıllanmış bünyekerde helede uzun zamandır diyetdeysek kilo verimini düşürür.
Sade menüler yiyin hepinizde tavsiyem. Evde yemekleri kendiniz yapıyorsanız daha şanslısınız.
Bir ögünde tek ana yemek secin
Sebze yahut et.
Yanına salata
Yogurduda etle önermem sebzeyle yiyin.
Kilo vermek istiyorsak Bi çatal ondan iki kaşık bundan dersek malesefki gitmiyor kilocuklarımız
yaaKızım geldi, fayans baktık, fikir amaclı.
Türkiye işimiz yattı
Günaydın kuzum erkencisin sendegünaydın canlarım.herkese sağlıkllı mutlu sabahlar
Ne güzel...Günaydın güzeller
3 bardak limonlu suyumu içtim
Haydi yürüyüşeyarın cuma maglum
Evet, o birilerinin bahanesi olduHayırlısı olsun korono dolayımı yattı Türkiye işi
Ondada bir hayrı vardır
Öyle diyorum zaten
yaaolsun vardır bunda da bir hayır
Hem soğuk hem karanlıkGünaydın güzeller
Evet öyle diyoruz artık
Günaydın kızlar
Evet canım ben izmirdeyim ılık bir hava var yürüdüğüm yerde yakın çam agaçlı güzel oluyorNe güzel...
Ekrl hanımcım sizin oralar sıcakmı? Ben Ankaradayım soguk malesef bu saatlerde dışarısı...
Hem soğuk hem karanlık
Asla çıkmam
Evet canım ben izmirdeyim ılık bir hava var yürüdüğüm yerde yakın çam agaçlı güzel
burada hava berbat, yürüme havası yok. Sizin orası güzelmiş keyfini çıkarGünaydın güzeller
Günaydın kuzum erkencisin sende
oyy üzüldün mü senÖyle diyorum zaten
halen evine giremedin öyle miGünaydın kızlardepremden beri evde kalmıyorum desem yeri. Dün evime döndüm. Bir ay olmuş bu süreçte ara ara gelip kıyafet alıp geri döndüm hep bahçeye. Haftasonu yine gideceğim zeytin topluyoruz. Bu haftasonu biterse artık evdeyim hep diyebilirim aranıza döneceğim. En son kaçtım buraya kaç bildirmiştim moniii moni
Korkudan evet ama korkununda ecele faydası yok. Bugünde siirtte olmuş galiba. Bu sene deprem senesi diyorlar Allah korusun herkesi.burada hava berbat, yürüme havası yok. Sizin orası güzelmiş keyfini çıkar
gezegenfeza sağolsun. Onun yüzünden uyumaya korkuyorum
oyy üzüldün mü senüzülme en iyisini düşünmüşsünüz.
halen evine giremedin öyle mioysa hepimiz unuttuk depremi.şunun surasında bir ay oldu olmadı
amiinn..sen deyince baktım evet siirt de 5.2 olmuşKorkudan evet ama korkununda ecele faydası yok. Bugünde siirtte olmuş galiba. Bu sene deprem senesi diyorlar Allah korusun herkesi.
haftada 1 kg zaten normal gitmesi gereken kilo neden sıkıntı yapıyorsun? Spor yapmamana karşı haftada 1 kg veriyorsan o da ayrı bir alkışlanacak durum ki bunu da doğal spor kaynağına bağladım birazYa kızlar bebek meselesi yüzünden spor yapamiyorum içim rahat degil günde en az 16 saat aç kalıyorum ama buna rağmen haftada 1 kg anca gidiyor bana önerebileceğiniz evde yapacagim birşey varmi
Bence acliktandiro çünkü enson öğlen 2 gibi yiyorum ertesi sabah 9 a kadar bir leblebi tanesi kadar bile olsa ağzıma hiçbirşey atmıyorum oruç gibi düşün bence buna rağmen az gidiyoramiinn..sen deyince baktım evet siirt de 5.2 olmuş
haftada 1 kg zaten normal gitmesi gereken kilo neden sıkıntı yapıyorsun? Spor yapmamana karşı haftada 1 kg veriyorsan o da ayrı bir alkışlanacak durum ki bunu da doğal spor kaynağına bağladım birazdoğru mu?
Ben bunu farketmemişim biliyormusun bana kalsa ekmek yemedim nohut yemeğindende iki üç kaşık tırtıklayınca bişey olmaz sandım bundan sonra dikkatli olacam bu yüzden menülerime yorum yapmanı istedim bazen birimizin göremediğini diğerini görüyor e tecrübede olunca bu daha kaliteli oluyorSaracım evdeki yemekleri kendinmi yapıyorsun yoksa başkasımı yapıyor?
Kendin pişirme şansın varsa menülerini biraz sadeleştirmeni önerebilirim canım
Bugunü ele alırsak: sabahın çok güzel
Ögle in bakliyat hadi haftada bir onada tamam diyelim. Ama akşam yine bakliyat ıhhh ... yine çorbada karbon. Yanındaki kabakta olsa bir salata yerine geçmez.
Ayrıca baklagiller kilo verirken etle birlikte önermen.
Bugunki Menün çok karbon...
İki ögünde baklagil yemeyin hatta haftada 1
Ha diyebilirsiniz saglıklı dır baklagil. Dogru dur ama bizler gibi diyetle yıllanmış bünyekerde helede uzun zamandır diyetdeysek kilo verimini düşürür.
Sade menüler yiyin hepinizde tavsiyem. Evde yemekleri kendiniz yapıyorsanız daha şanslısınız.
Bir ögünde tek ana yemek secin
Sebze yahut et.
Yanına salata
Yogurduda etle önermem sebzeyle yiyin.
Kilo vermek istiyorsak Bi çatal ondan iki kaşık bundan dersek malesefki gitmiyor kilocuklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?