Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Sabah foto çektim kilom geçen haftaki kilom -200 Grmoni Eki Görüntüle 2733017
hoşgeldin canım burnunda güzel olmuşSelam kizlar nasilsiniz..bende iyiyim çok şükür..burnumda iyileşiyor..şişliği azaldi..
babana geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Gecmis olsun canım Rabbim sifa versin inşallah. Inşallah çabucak atlatır.Merhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Yok benden alıntı yaptı obezim yazdıfatma kime ne yazdı bilemiyorum açıkcasıbenden alıntı yapıp başkasına yazmış.neyse..
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Ben ben değilim şu sıralar, koptum iyice her şeydenKiz sen nerelerdesin kac gündür
Teşekkür ederim, haklısınız darısı 5 li rakamlara diyelim
Hesaplama.
Çıkan farkı geçen haftaki kilonuza bölüp çıkan sonucu 100 le çarpıyorusunuz
Güzel sonuç. İf yapan sendin değilmi canım?
Hepinizi tanımaya çalılıyorum da
Bacım obezinde dediği gibi tartın farkı sanırım yanlış gördün
Vavvvvv işteee bu
Güle güle oturun inşallah. Hoşgeldiniz
Takıma daha sık uğrayınki motiveniz artsınhaftaya gider inşallah üzülmeyin
fatma kime ne yazdı bilemiyorum açıkcasıbenden alıntı yapıp başkasına yazmış.neyse..
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Gecmis olsun canım Rabbim sifa versin inşallah. Inşallah çabucak atlatır.
hoşgeldin canım burnunda güzel olmuş
babana geçmiş olsun canım
Teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
yoo benden alıntı yaptı.bana yazdıYok benden alıntı yaptı obezim yazdı
Canım o benim
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Toparla artik bak ben mezun olcam az kaldı rakibin de kalmayacak böyle giderseBen ben değilim şu sıralar, koptum iyice her şeyden
İnşallah bu hafta toparlarım.

Teşekkür ederim, haklısınız
Yaa sen ne zaman mezun olacaksın hedefin neydiToparla artik bak ben mezun olcam az kaldı rakibin de kalmayacak böyle giderse
Aebenim ben artık hiç giremez oldum.Ancak kilo bildirimi yapabiliyorum.O da bu saate kaldı.Siparişler devam ediyor,bi de ist dan kız kardeşim geldi.Daha koşturmaca arttı.Kilo bildirimim bile bu saate kaldı cnm
12. aydayız aylinim:) 4. 12.2020Slm arkadaşlar.Kilo bildirimini yapayım bu saate kaldı maalesef
Çok sağol canım benim,mezun olana kadar ayrılmak istemiyorum zatenaylinim senin meşguliyetini biliyoruz kuzum o yüzden sorun yok, bildirimlerinde de problem yok zaten
Kızım senin rengin ne, kimsen yanasınyedirecem sana o küflüyü merak etmeAma şimdi mideye dur deme vakti. Bak tellioğullarından ayben bir kilo vermiş. Sen bu hafta diet yapaydın en az 1.5 garantiydi
Huhuuuu ayları bile karıştıran aylinim. Bi öpeyim gelllÇok sağol canım benim,mezun olana kadar ayrılmak istemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?