- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oooo süpersineveet geldik obezin kilosunainsanlık için küçük ama obez için büyük bir rakam
geçen hafta: 84.8
bu hafta: 83.4
fark: 1.4
Hayırlı uğurlu olsun canımgunaydin gunaydin gunaydiiinn
bugun tartiliyorum ve artik diyete basliyorum bu salmışligin sonu belli
veee size yeni haberlerim vaarr
bizim kirada bi evimiz vardi onu satip ustune koyup birazda borçlanip benim beğendiğim evi aldikicinde kiraci var en gec martta taşınıyorum. kurtuluyorum bu kasvetli ve usst kat komsusu arizali evden
veee asil bombaaa ev en ust katta Allah gönlüme gore verdi oyle mutluyumki üstümde bi manyak tepinemiycek cok sukur bin sukur. huzurla otururum ins ordaistedigim saatte yatip uyanirim artik
Arada oluyor böyle canımaynen gezom bitti bahaneler geldim artikgezom niye oyle oldu yaa cok yoruldu saldi heralde. bana da olan aynisi valla biktim ve biraktim malesef
benim de 5 olmustur. tartilcam yazicam zararin neresinden donersek kardir deyip avunucaz l
harikasin valla helal obezimm
Amin inşallahSüperr
Sen neler neler yaptın burda herkez şahit Bi bismillah dedigin zaman halledersin sen
Hadii gözün aydın Allah güle güle oturmak nasip etsin ne taraftan aldın canım bayraklı ydın sanırım sen
vay pericim burdaymis. ne oldu perim burnuna bnm haberim yok bugun döndüm gerican
Estetik ameliyati yaptirmiştim canim..çocukken bi kaza gcirmiştim o gündrn bu yana çok kötü ve koca bir burnum vardi ..alman doktorlarina güvenemediğim için cesaret edememiştim ve çok pahaliydi burda..vay pericim burdaymis. ne oldu perim burnuna bnm haberim yok bugun döndüm geri
Türk bakkallarında satılanda yapay küfevet o problem varburaya gelince yersin artık. Türk bakkallarında satan yok mu?
sen yaparsııınn.hiç bizi yeme şimdi.kendini kandırıyorsun şu an ama beni kandıramazsın
buseee o kadar çok sevindim kibizim de öyle bir planımız var inan ben almışım gibi sevindim okuyunca
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
utanıyorumgeçen haftaki kilon- bu haftaki kilon= görülen fark/ geçen haftaki kilo x 100 = sonuç
67,3-66,9=0,4/67,3x100= 0,594
aşitellam sağol❤❤doktorr bu nee
helal obezimm
muhteşem ötesi
Sağol canim... öncesi çok kötüutanıyorum
aşitellam sağol❤❤
muhteşem ötesi
ama öncesini de merak ettim hani
Attığım havluyu bornoza çevirmişem4 Aralık Cuma kilo bildirimi.
Geçen hafta 75.7
Bu cuma 74.8
Fark 0.9 gr
% 1.188
Geçen haftasonu o miniçik sucuk ekmek olmayaydı 1 kg geçecekti. Neyse buda gayet güzel benim için.
yedirecem sana o küflüyü merak etmeTürk bakkallarında satılanda yapay küf
Nasip artık, ne zaman geliriz, gelirizde yemek nasip olurmu
Buda şeye benzedi gidip dönmemek, dönüp görmemek
Yaparım evvelAllah da ilham gelmiyor
Inşallah sende gönlüne göre bir ev bulup alırsın canım
ahahahhh sus yaAttığım havluyu bornoza çevirmişem
hmm tamam. Güle güle sağlıkla huzurla o zaman..Öncesi çok kötü
Benim günler karışıkİyiyim hamdolsun obezim malum değişik günler yaşıyoruz
1.siniftim yakın bir zamana kadar maskeyle öğretmenlik
Şimdi evde canlı dersler ödev kontrol
5 erkek
Hamdolsun biraz yoğunu m canımsen
VauuvvvGunaydinnn
Gecen hafta 73.1
Bu hafta 72.5
Maalesef cok az oldu -600gr ama olsun
Monicim beni salar mısın
Biraz dinleneyimEki Görüntüle 2732946
Sağol canim teşekkür ederimhmm tamam. Güle güle sağlıkla huzurla o zaman..
ne demek istiyosun?? Bana hava mı atıyorsun yaniBenim günler karışık
Bazen yoğun bazen sakin geçiyor
Çok şükür bugünümüze
Yalniz artık obez deyilim
Oy canım gelmiş hoş gelmişSelam kizlar nasilsiniz..bende iyiyim çok şükür..burnumda iyileşiyor..şişliği azaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?