Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ne demek istiyosun?? Bana hava mı atıyorsun yanidur hemen bi hesaplama yapıyorum

30.5 çıktı sonuç. Yani haftaya obez değilim
Oh şükürler olsun
Yok kız hava atmiyom
Ilk başlarda ben de obez çıkıyordum.
200 gr versem tekrar hesapliyordum sanki 200 gr beni obezlikten kurtaracak

Fatma bana gezo diyecekken obez dedi ya, bozmayım kadını dedim

Çok güzel olmuş
Sağol canim.sen nasilsin..sen kaç kilosun...ben Türkiyede hiç dikkat etmedim 2 hafta kaldim orda ..canim ne istediyse yedim..çok iyi geldi bana..ama tekrar toparlanma zamani...yarin bi tartilacağim bakalim..belkide tartinin pili zayif..yeni pil takip tartilayim yarin..

En yüksek 67, 68 çıkıyorum
Bende kötü saldım kendimi

moni kaptanim ben geldim ama donusum pek iyi olmadi kilom 78.9 basladim bugun diyete kilomu verince dönücem listeye

Eki Görüntüle 2732973
ee boşuna demiyorum izne çıkanı kurt kapıyor diye
tabağın muhteşem ama o minnacık masum görünen ekmek parçacığı var ya hani o evet o minnak masumcuk görünen şey kan şekerini oynatıp seni acıktıracak.ama onu yemeseydin ya da onun yerine tahıllı bir dilim ekmek ya da 1 de haşlanmış yumurta yeseydin saatlerce tok tutacaktı. işte diyette yaptığımız göze görünmeyen minik hatalar bizi gün içinde fazla yemeye yönlendiriyor
genele minik bir bilgi olsun

Son düzenleme:
eksik olma kaptiiss yeni evime gecince bana cay a gel korona da bitmis olursa insallah amcamlar bahcesehirde dudenlerde oturuyor

evet simdi bana zor olacak ama basarcam insallah 3 gunu atlatirsam yaparim yine. pes etmek yok ipin ucu kacti
2023 te görüşürüz o halde

Oh şükürler olsun
Yok kız hava atmiyom
Ilk başlarda ben de obez çıkıyordum.
200 gr versem tekrar hesapliyordum sanki 200 gr beni obezlikten kurtaracak

Fatma bana gezo diyecekken obez dedi ya, bozmayım kadını dedim
fatma kime ne yazdı bilemiyorum açıkcası benden alıntı yapıp başkasına yazmış.neyse..
Merhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Sabah foto çektim kilom geçen haftaki kilom -200 Gr moni Eki Görüntüle 2733017
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

ben de izmir'de biliyodum seni, eddak'la karıştırdım sanırım. aa bana yakın sayılırsın bahçeşehir'deyim ben de
Evet canım eddak ile karıştırdım bende
Selam kizlar nasilsiniz..bende iyiyim çok şükür..burnumda iyileşiyor..şişliği azaldi..
Cok güzel olmuş canım güle güle kullan diyelim
Allah şifa versin canım
Büyük geçmiş olsun
Bizi haberdar et
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…