- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok güzel olmuş
Aynen öyleydi aslında boşa meydan okumadıydımyedirecem sana o küflüyü merak etmeAma şimdi mideye dur deme vakti. Bak tellioğullarından ayben bir kilo vermiş. Sen bu hafta diet yapaydın en az 1.5 garantiydi
Inşallahahahahhh sus ya
o havluyu haftaya parçalıyoruz haberin olsun. Bu hafta sondu artık yeter
Verir benim obezimkızlar 31 aralık a kadar 3.4 kg vermem gerek. Verir miyim sizce??
Yaparsın alledersin daha 3 haftadan fazla var önündekızlar 31 aralık a kadar 3.4 kg vermem gerek. Verir miyim sizce??
Oh şükürler olsunne demek istiyosun?? Bana hava mı atıyorsun yanidur hemen bi hesaplama yapıyorum
30.5 çıktı sonuç. Yani haftaya obez değilim
Sağol canim.sen nasilsin..sen kaç kilosun...ben Türkiyede hiç dikkat etmedim 2 hafta kaldim orda ..canim ne istediyse yedim..çok iyi geldi bana..ama tekrar toparlanma zamani...yarin bi tartilacağim bakalim..belkide tartinin pili zayif..yeni pil takip tartilayim yarin..Çok güzel olmuş
En yüksek 67, 68 çıkıyorumSağol canim.sen nasilsin..sen kaç kilosun...ben Türkiyede hiç dikkat etmedim 2 hafta kaldim orda ..canim ne istediyse yedim..çok iyi geldi bana..ama tekrar toparlanma zamani...yarin bi tartilacağim bakalim..belkide tartinin pili zayif..yeni pil takip tartilayim yarin..
Allah şifa versin canımMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
Sabah foto çektim kilom geçen haftaki kilom -200 Grmoni Eki Görüntüle 2733017
Çok geçmiş olsun Babana Allah acil şifa versinMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
ee boşuna demiyorum izne çıkanı kurt kapıyor diyemoni kaptanim ben geldim ama donusum pek iyi olmadi kilom 78.9 basladim bugun diyete kilomu verince dönücem listeye
Eki Görüntüle 2732973
2023 te görüşürüz o haldeeksik olma kaptiiss yeni evime gecince bana cay a gel korona da bitmis olursa insallahamcamlar bahcesehirde dudenlerde oturuyor
evet simdi bana zor olacak ama basarcam insallah 3 gunu atlatirsam yaparim yine. pes etmek yok ipin ucu kacti
ne denir güle güle kullan, hoş olmuş perihancım
tabii kiikızlar 31 aralık a kadar 3.4 kg vermem gerek. Verir miyim sizce??
fatma kime ne yazdı bilemiyorum açıkcasıOh şükürler olsun
Yok kız hava atmiyom
Ilk başlarda ben de obez çıkıyordum.
200 gr versem tekrar hesapliyordumsanki 200 gr beni obezlikten kurtaracak
Fatma bana gezo diyecekken obez dedi ya, bozmayım kadını dedim
çok geçmiş olsun. Allah şifa versinMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
çok geçmiş olsun canım, babacığına acil şifalar diliyorumMerhaba arkadaşlar babamla hastaneye geldim acil mide kanaması geçiriyor
aa şimdi baktım da o mesajı bana yazmışBenim günler karışık
Bazen yoğun bazen sakin geçiyor
Çok şükür bugünümüze
Yalniz artık obez deyilim
Evet canım eddak ile karıştırdım bendeben de izmir'de biliyodum seni, eddak'la karıştırdım sanırım.aa bana yakın sayılırsın bahçeşehir'deyim ben de
Cok güzel olmuş canım güle güle kullan diyelimSelam kizlar nasilsiniz..bende iyiyim çok şükür..burnumda iyileşiyor..şişliği azaldi..
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahAllah şifa versin canım
Büyük geçmiş olsun
Bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?