- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tellioğulları aeben, seferoğulları benKizlar 2 grubami ayrildik şu an takim içinde..bence güzel bir fikir rekabet içinde rekabet...
Hodri meydanO iyi geldide gezo bacım benim bu sabahki eksim sana iyi gelmeyecek
Tamam ozaman bende katiliyorum..hangi grup olursa farketmez benim için ..hedef 55 kilo..Tellioğulları aeben, seferoğulları ben
Gelmiş geçmiş olsun canım yeni burnunla sağlıklı günlerin olsunBenim için çok kötüydü ..ama ameliyattan sonra baş dönmelerimde geçti işin ilginç tarafi..zaten zor bir ameliyat olmuş..dediğim gibi 10 yaşinda bi kaza geçirmiştim..salingaçtan bikac metre ileriye büyük bir taşa çakilmiştim burnum üstüne ..benden yaşca büyük bir çocuk sallamişti beni dur dedikce dahada hizli salladi sonra dengemi kaybetmiştim..o kazada burun içinde kirikliklar meydana gelmiş .Dr.demiş bukadar neden geciktirdi.bu burunla yine iyi yaşamiş idare etmiş..
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Dünden beri migrenim tuttu. Hele dün gece öyle körüydü ki. Şimdi hafifler gibi oldu. Dün regl oldum. Bir yandan da çok sancım var. Bu yüzden gelemedim. Şimdi biraz yatıp uyumaya çalışacağım.
di miikaptanim her hafta dereceye giriyoruz nazar olur göze geliriz
geçmiş olsun saramSağol canım unutkanlığa karşı ne yapılabilir bilmiyorum amaaeben iminde dediği gibi kafayı rahatlatmak lazım ama o nasıl olacak
Sende dikkat et kendine canım benim
geçmiş olsun canımAy arkadaslar bu aralar pek giremiyorum yarin insallah vakit bulursam gelecegim yaninizabugun 2 adet prl plus uzun adini yazmayayim diye kisalttim agri kesici aldim
Oylr bir bas agrisi
Yeni yeni gececek gibi
Yarin bir bakayim iyi olirsam mesajlaraiyi gcelerrr
ahh o cesareti bulsam biEvet canim..Burun ameliyati zor bir ameliyat. Bende o yüzden cesaret edemedim buzamana kadar..ama artik buraya kadar dedim ve gözümü karartip ameliyatimi yaptirdim..sonucu güzel olursa değiyor o çekilen zahmete ..istersen sana linkini vereyim diyer doktorun..benim burnumu yapan dr.da başarili ama zam yapti şu an..daha pahaliya yapiyor artik..
oo tellioğulları durmayıp rakibinin geçmişini kurcalıyor cumaya kadar bütün kozları toplamak istiyorduBunu
Bunları buldum
Bugunde 66.9 müşsün
Geçen haftada bu kilolardaydım demişsin
Yane?
1. Seçenekte 1.4 vermişsin
2. De ise 1.1
Yani sonuc böylemi?
Yoks 3. Seçenek 66,9 bu haftaki kilon onla cumaya mı yarışacak. Aklımda deli sorular/+
rekabet demeyelim de ona. Gaz diyelimKizlar 2 grubami ayrildik şu an takim içinde..bence güzel bir fikir rekabet içinde rekabet...
ohh alaa..çoluk çocuk pek bi rahat ederizSeve seve
Hem size 1 daire tahsis ederim
telliğolu güçlü savaşçıydı.bunu arasıra hatırlatarak rakibine gözdağı veriyorduİyi fikir Perihan . Eskiden yapardık takım içinde hatta bir başka takımlarda yapardık. Gidip laf atardık o takıma
sular ısınıyordu.cumartesi obezin verdiği gaz işe yarıyordu .Cumaya 10.takım sanki dereceye oynuyordu
tellioğlu ufaktan tehditlere başladı.bakalım bu tehditler rakibini daha da güçlendirecekmiydi??O iyi geldide gezo bacım benim bu sabahki eksim sana iyi gelmeyecek
yettim gezomBeni destekleyen yamacıma gelsin
Sağol saracim..Gelmiş geçmiş olsun canım yeni burnunla sağlıklı günlerin olsun
geçmiş olsun canımSelam kızlar. Dünden beri migrenim tuttu. Hele dün gece öyle körüydü ki. Şimdi hafifler gibi oldu. Dün regl oldum. Bir yandan da çok sancım var. Bu yüzden gelemedim. Şimdi biraz yatıp uyumaya çalışacağım.
aybenim rakibin bana bir daire tahsis etti. Sen ne vadediyorsun??yüksek hakem heyetiyim sonuçta yani
aybenim rakibin bana bir daire tahsis etti. Sen ne vadediyorsun??yüksek hakem heyetiyim sonuçta yani
yat olur, kat olur. At bile olabilir
Ben seni tutuyorum seferogluBeni destekleyen yamacıma gelsin
Sağol canım unutkanlık hepimizin ortak sorunu malesefgeçmiş olsun sarambende de unutkanlık had safhada, anlık da çok unutuyorum
Yakında kendimi zi unutucaz yaa Allah muhafaza Allah akıl noksanlığı ile sınamasınSağol canım unutkanlık hepimizin ortak sorunu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?