- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kaptanım orda diyorkiAfiyet olsun Ayşem.
Bu arada senin menüler hala detokssmu? Azıcık ucundan görsek
Kaptanım orda diyorkiAfiyet olsun Ayşem.
Bu arada senin menüler hala detokssmu? Azıcık ucundan görsek
Çok güzel sara, dene mutlakaAfiyet olsun canım yer elması hiç yemedim desem inanırmısın gördüm taze zencefile benziyor görüntü olarak ama alıpta yemedim tadı güzelmi tavsiye edermisin
Ben seviyorum saram. Bu yediğim kendi bahçemdendi. Tohumu çok hoşuma gitmişti. Normalden daha gevrek ve suyuydu. Pekte bereketliydi maşallah.
Resmi vardı dur atayım.
Tadi enginarla elma arası gibi :)
Amanın takım birbirine düşecekgezegenfeza sen yaparsın biliyorum ama aeben yani kusura bakma seni pek eski halini bilmiyorum gezoyu bildiğim için tuttum onu ama açık ara fark atarsan Bi döneklik yapar ım neden olmasın
Maşallah canım Allah bereketini artırsın tamam ilk fırsatta alıp deneyecemBen seviyorum saram. Bu yediğim kendi bahçemdendi. Tohumu çok hoşuma gitmişti. Normalden daha gevrek ve suyuydu. Pekte bereketliydi maşallah.
Resmi vardı dur atayım.
Tadi enginarla elma arası gibi :)
Olsun gel yinede fatmacım ucundan kıyısından derken kilo vermeye başlarsınCanım bu sabah tartıldım 123.6 idim
Yaa aklıma ne geldi evin tadilatta idi kv idin evinin tadilatı bitti güzelce yerleştin inşallah aklımda kalmış canım ya sizi unutmak mümkün mü
Fulyam 123 civarindayim
Sanki burayı kaptanimi boşuna meşgul ediyorum üzerime düşeni yapmıyorum kacak Göcek davranıyorum kaçırıyorum kimi zaman bilerek kimi zaman bilmeyerek yazmıyorum
Sonra kendime yukleniyorum
Yani buranın hakkını veremiyorum canım ondan bu uzaklik
Canım sin yaa obezim biraz gelmeme sebebi yukarda yazdım ama cuma kilo bildirerek
Şöyle kenardan takilayim canım
Bakalım bu hafta 123.6
Haftaya ne olacak canimsin
Çok güzel sara, dene mutlaka
Bizim bahçede vardı, boyu 2 m uzuyordu
Önemli olan kökü şunlar çok büyümeden kesiyim diyerek daha 1 metre olmamışken kestim
Vay senmisin kesen
1 koca leğen elma beklerken 1 minik kâse minik minik çıktı
Aklım başıma geldi, daha kesermiyim
Olur
Ekleyebilirsin kaptanim..artik burdayim bende 55 kiloya inene kadar..ama spor yapamicam 6 ay kadar..
Bende şaşırdım. Bu kadar beklemiyordum. Birazını tekrar topraga gömdük taze dursun gittikçe getiririz diye.o ne kadar kök maşallah
Sabah biraz zengin kahvaltısımı olmuş ne Zehracım,Menüm
Sabah
1 dilim civari ekmek 1 krep biraz menemen
Peynir kasar peyniri 5 zeytin aci sos labne keciboynuzu özü maydanoz marul 2 ısırık muz ceyrek kare çikolata
Çay
(Oğlum hala huzursuzdu eşim de böldüğüm ekmeği alıp durdu neyi nekadar yedim tam bilmiyorum)
1 tane baklava (valla tam perşembeden beri saklıyorum 3 taneydi 1ini ben yedim gerisini kocamla oğlum)
Öğleden sonra
1 elma 2 kasik yoğurt
2 kaseye yakın pırasa çorbası
Aksam
Pırasa graten
Salata
1 avuc kuruyemiş
Çay
Spor
50 mekik cekerim yatmadan 30 puan
2000 civarı adım 20 puan
Toplam 50 puan
Su 2 litreye tamamlıycam
O yok ama form cayı var içinde sinemeki var içindede col faydalı degilOlur
Yatmadan önce varsa sinameki otu 1 büyük bardak suyla içersen sabaha bağırsak boşaltımı olur, orucu daha rahat tutarsın
Akıllım boy vermeden çiçek açmadan kök olurmuÇok güzel sara, dene mutlaka
Bizim bahçede vardı, boyu 2 m uzuyordu
Önemli olan kökü şunlar çok büyümeden kesiyim diyerek daha 1 metre olmamışken kestim
Vay senmisin kesen
1 koca leğen elma beklerken 1 minik kâse minik minik çıktı
Aklım başıma geldi, daha kesermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?