Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım yer elması hiç yemedim desem inanırmısın gördüm taze zencefile benziyor görüntü olarak ama alıpta yemedim tadı güzelmi tavsiye edermisin
Çok güzel sara, dene mutlaka
Bizim bahçede vardı, boyu 2 m uzuyordu
Önemli olan kökü şunlar çok büyümeden kesiyim diyerek daha 1 metre olmamışken kestim
Vay senmisin kesen
1 koca leğen elma beklerken 1 minik kâse minik minik çıktı
Aklım başıma geldi, daha kesermiyim

Ben seviyorum saram. Bu yediğim kendi bahçemdendi. Tohumu çok hoşuma gitmişti. Normalden daha gevrek ve suyuydu. Pekte bereketliydi maşallah.
Resmi vardı dur atayım.
Tadi enginarla elma arası gibi :)
Maşallah canım Allah bereketini artırsın tamam ilk fırsatta alıp deneyecem

Olsun gel yinede fatmacım ucundan kıyısından derken kilo vermeye başlarsın

Evin tadilatı çoktan bitti canım ne sıkıntılı günlerdi o zor günlerimde hep yanımdaydınız sağolun

Tamam canım deneyecem mutlaka yazarım buraya

Menüm
Sabah
1 dilim civari ekmek 1 krep biraz menemen
Peynir kasar peyniri 5 zeytin aci sos labne keciboynuzu özü maydanoz marul 2 ısırık muz ceyrek kare çikolata
Çay
(Oğlum hala huzursuzdu eşim de böldüğüm ekmeği alıp durdu neyi nekadar yedim tam bilmiyorum)

1 tane baklava (valla tam perşembeden beri saklıyorum 3 taneydi 1ini ben yedim gerisini kocamla oğlum)

Öğleden sonra
1 elma 2 kasik yoğurt
2 kaseye yakın pırasa çorbası

Aksam
Pırasa graten
Salata

1 avuc kuruyemiş
Çay

Spor
50 mekik cekerim yatmadan 30 puan
2000 civarı adım 20 puan
Toplam 50 puan
Su 2 litreye tamamlıycam

Sabah biraz zengin kahvaltısımı olmuş ne Zehracım, afiyet olsum

Antepia27 gel kuzum gel sen, alma da ufak ufak da olsa verirsin
güncel bilgiler:
Antepia27 (116,7///% ) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020

öncesinde de :

Antepia27 (98,6)18 ocak 2019, 605. etapta 98,6 yı görmüşüz fatmam, keşke bırakmasaydın canım ya.

Akıllım boy vermeden çiçek açmadan kök olurmu süper zeka gezom benim
Yakın olaydık verirdim tohumundan. Cinsi çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…