Teşekkür ederim canim sanada afiyet olsun şifa olsun kilo olmasinAfiyet olsun canım
erken akşam oluyor. 17 civarı Akşam yemegi için bence güzel saatlerBugünün menüsü
Sabah patatesli omlet peynir
Öğlen 2 çekme helva
Akşam balık tava salata ve limonlu turp
16.30 gibi yeme işlemim bitti
Bugün biraz diyet gibi olmadi yarın ve tüm hafta telafi edeceğim ınsallah
Zaten yılsonu hedeftim 63 demisim ınsallah dedigimi yaparim
Gün boyu 2 litre su
2 yeşil cay
Teşekkür ederim canim sanada afiyet olsun şifa olsun kilo olmasin
Afiyet olsun canım yer elması hiç yemedim desem inanırmısın gördüm taze zencefile benziyor görüntü olarak ama alıpta yemedim tadı güzelmi tavsiye edermisinCumartesi menüm
Sabah 11 ( gec oldu azcık)
Peynirler
Domtis
Salatalık
9 zeytin
3 ceviz
Ara
T. Hurması kurusu 1 adet
2 ceviz. 1 Medine hurması
Akşam 17
Tavuk fırında
Yeşil salata
1 yerelmasi
Su 1.5
Spor yok
teşekkür ederimAfiyet olsun Ayşem.
Bu arada senin menüler hala detokssmu? Azıcık ucundan görsek
Bu çok makul bir liste olmuş canımteşekkür ederimyok kuzum dün değişti listem bu sefer yarı normal bir liste verdi:) detoksları ben kendime uyarlıyordum zaten.
şu an yine kendim ayarlıyorum, pazartesi düzene girer listeye başlarım.
listeyi yazıyım:
kahvaltı
1 yumurta ya da 1 dilim peynir
1 mandalina ya da 1 dilim ananas
bol yeşillik
2 tam ceviz
yeşil çay ya da bitki çayı
öğle
et-tavuk-balık
salata
veya
1 kase çorba
200gr yoğurt
ara
bitki çayı ya da beyaz, yeşil çay
akşam
8 kaşık sebze yemeği
200grm yoğurt
ara
Biliyorum canım benim dedigim işin şakası tel. Kelime bulmaca program indirdim biraz beyin jimnastigi için ugrsşıyorum ama nafile yinede ugraşıyoruz işte belki yediklerimiz artık hormonlu eski saglık lı besinler yok ben ona baglı yorum hep herşey hormonluBahsettiğim çalıştırma biraz farklı. Misal 3_4 yıl önce ilahiyat önlisans okudum. Gece yarılarına kadar kitap okur ders çalışırdım. O dönem gerçekten bu sorunlarım olmamıştı.
Dediğiniz düşünceler tam tersi kafa yorucu dert tasalar stres bunlar unutkanlıgı iyce artırıyor bence
Vay sağol
Yüzünüzü kara çıkarmam
Bende kendimi tutuyorum nolmuşki. Ekrl arkadaşlarda teessüf ediyorem
Ben seviyorum saram. Bu yediğim kendi bahçemdendi. Tohumu çok hoşuma gitmişti. Normalden daha gevrek ve suyuydu. Pekte bereketliydi maşallah.Afiyet olsun canım yer elması hiç yemedim desem inanırmısın gördüm taze zencefile benziyor görüntü olarak ama alıpta yemedim tadı güzelmi tavsiye edermisin
Evet haklısın.Biliyorum canım benim dedigim işin şakası tel. Kelime bulmaca program indirdim biraz beyin jimnastigi için ugrsşıyorum ama nafile yinede ugraşıyoruz işte belki yediklerimiz artık hormonlu eski saglık lı besinler yok ben ona baglı yorum hep herşey hormonlu
Kilo aldınmı fatmacım kaç kilosun şimdii
Fulyam 123 civarindayimayy canım benim hoşgeldinnnnnnnn
kaç kilosun aldın mı ?
on tane çubuk kraker bir şey yapmaz ama sen yine de cozutma
ahahahhh biliyodum işte biliyodum bana yazdığını. Nabeeeer gezo hanım ayben hanım??
özlediysen çabuk dön antepli bacım.bak biz buradayız
Biliyorum canım benim dedigim işin şakası tel. Kelime bulmaca program indirdim biraz beyin jimnastigi için ugrsşıyorum ama nafile yinede ugraşıyoruz işte belki yediklerimiz artık hormonlu eski saglık lı besinler yok ben ona baglı yorum hep herşey hormonlu
Güzel dengeli az karbonlu bir listeteşekkür ederimyok kuzum dün değişti listem bu sefer yarı normal bir liste verdi:) detoksları ben kendime uyarlıyordum zaten.
şu an yine kendim ayarlıyorum, pazartesi düzene girer listeye başlarım.
listeyi yazıyım:
kahvaltı
1 yumurta ya da 1 dilim peynir
1 mandalina ya da 1 dilim ananas
bol yeşillik
2 tam ceviz
yeşil çay ya da bitki çayı
öğle
et-tavuk-balık
salata
veya
1 kase çorba
200gr yoğurt
ara
akşam
8 kaşık sebze yemeği
200grm yoğurt
ara
Timam cumaya bakarız diyosunnngezegenfeza sen yaparsın biliyorum ama aeben yani kusura bakma seni pek eski halini bilmiyorum gezoyu bildiğim için tuttum onu ama açık ara fark atarsan Bi döneklik yapar ım neden olmasın
Fatmacım gel canım veremesende en azından almaCanım bu sabah tartıldım 123.6 idim
Yaa aklıma ne geldi evin tadilatta idi kv idin evinin tadilatı bitti güzelce yerleştin inşallah aklımda kalmış canım ya sizi unutmak mümkün mü
Fulyam 123 civarindayim
Sanki burayı kaptanimi boşuna meşgul ediyorum üzerime düşeni yapmıyorum kacak Göcek davranıyorum kaçırıyorum kimi zaman bilerek kimi zaman bilmeyerek yazmıyorum
Sonra kendime yukleniyorum
Yani buranın hakkını veremiyorum canım ondan bu uzaklik
Canım sin yaa obezim biraz gelmeme sebebi yukarda yazdım ama cuma kilo bildirerek
Şöyle kenardan takilayim canım
Bakalım bu hafta 123.6
Haftaya ne olacak canimsin
canım ben de kaçak göçek davranıyorum maalesef beslenmede. ama zaman zaman kısa aralar versem de bırakmıyorum. tamamen kopunca çok alınıyor. tabi en önemlisi de burada sevdiklerimiz varCanım bu sabah tartıldım 123.6 idim
Yaa aklıma ne geldi evin tadilatta idi kv idin evinin tadilatı bitti güzelce yerleştin inşallah aklımda kalmış canım ya sizi unutmak mümkün mü
Fulyam 123 civarindayim
Sanki burayı kaptanimi boşuna meşgul ediyorum üzerime düşeni yapmıyorum kacak Göcek davranıyorum kaçırıyorum kimi zaman bilerek kimi zaman bilmeyerek yazmıyorum
Sonra kendime yukleniyorum
Yani buranın hakkını veremiyorum canım ondan bu uzaklik
Canım sin yaa obezim biraz gelmeme sebebi yukarda yazdım ama cuma kilo bildirerek
Şöyle kenardan takilayim canım
Bakalım bu hafta 123.6
Haftaya ne olacak canimsin
Hemen yazıyorum kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?