Sağol canim hoşbulduk..
organik tavuksa yolla aybenim. Çok makbule geçerBi horoz keseyim suyunda pilav yaparsın
hiç yemedimBen seviyorum saram. Bu yediğim kendi bahçemdendi. Tohumu çok hoşuma gitmişti. Normalden daha gevrek ve suyuydu. Pekte bereketliydi maşallah.
Resmi vardı dur atayım.
Tadi enginarla elma arası gibi :)
olsun canım . Zararın neresinden dönsen kar.muhakkak başla ki kilo almayasınCanım bu sabah tartıldım 123.6 idim
Yaa aklıma ne geldi evin tadilatta idi kv idin evinin tadilatı bitti güzelce yerleştin inşallah aklımda kalmış canım ya sizi unutmak mümkün mü
Fulyam 123 civarindayim
Sanki burayı kaptanimi boşuna meşgul ediyorum üzerime düşeni yapmıyorum kacak Göcek davranıyorum kaçırıyorum kimi zaman bilerek kimi zaman bilmeyerek yazmıyorum
Sonra kendime yukleniyorum
Yani buranın hakkını veremiyorum canım ondan bu uzaklik
Canım sin yaa obezim biraz gelmeme sebebi yukarda yazdım ama cuma kilo bildirerek
Şöyle kenardan takilayim canım
Bakalım bu hafta 123.6
Haftaya ne olacak canimsin
kim acabaaHemen yazıyorum kaptanım
1 kupa kahve
1 bardak su
Spor
Biriyle çene yarışı
ay hepimiz gıdılıyız fulya . Tek sıkıntımız bu olsun boşverkızlar çok moralim bozuk. yazmaya da utanıyorum ama 88 olunca resmen gıdığım çıktı
Ev değiştirecem yaAkıllım boy vermeden çiçek açmadan kök olurmusüper zeka gezom benim
Yakın olaydık verirdim tohumundan. Cinsi çok güzelmiş.
Hayırdır canım
Dünkü mevzuorganik tavuksa yolla aybenim. Çok makbule geçer
hiç yemedimnasıl yenir bilmem bile
olsun canım . Zararın neresinden dönsen kar.muhakkak başla ki kilo almayasın
kim acabaa
ay hepimiz gıdılıyız fulya . Tek sıkıntımız bu olsun boşver
Bozma canim moralini. Moral bozma motive ol ver gitsin kilolarıkızlar çok moralim bozuk. yazmaya da utanıyorum ama 88 olunca resmen gıdığım çıktı
yarından itibaren başlayacağım inşallah.Bozma canim moralini. Moral bozma motive ol ver gitsin kiloları
İlgilenecenmi benimle sevicenmiFatmacım gel canım veremesende en azından alma
canım ben de kaçak göçek davranıyorum maalesef beslenmede. ama zaman zaman kısa aralar versem de bırakmıyorum. tamamen kopunca çok alınıyor. tabi en önemlisi de burada sevdiklerimiz varsen de gel.
en son kaç kiloyla ayrışmıştın buradan unuttum ben?
Olsun gel yinede fatmacım ucundan kıyısından derken kilo vermeye başlarsın
Evin tadilatı çoktan bitti canım ne sıkıntılı günlerdi o zor günlerimde hep yanımdaydınız sağolun
Antepia27 gel kuzum gel sen, alma da ufak ufak da olsa verirsin
güncel bilgiler:
Antepia27 (116,7///% ) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020
öncesinde de :
Antepia27 (98,6)18 ocak 2019, 605. etapta 98,6 yı görmüşüz fatmam, keşke bırakmasaydın canım ya.
[/QUOTE
Ayyy kaptanım sen kabul edersen geleyim canım
Çok teşekkürler canım güzel yürekli kaptanım
organik tavuksa yolla aybenim. Çok makbule geçer
hiç yemedimnasıl yenir bilmem bile
olsun canım . Zararın neresinden dönsen kar.muhakkak başla ki kilo almayasın
kim acabaa
ay hepimiz gıdılıyız fulya . Tek sıkıntımız bu olsun boşver
Degilmi canım almamakta bir kar evde olduğumuz bu günlerde baskulu kontrol etmek çok zor
İnşallah sizinle güzel sonuçlar alırım canım hep birlikte sağlıcakla istediğimiz bedenlerde yaşar ruhumuz
İlgilenecenmi benimle sevicenmi
2015 teki gibi gazliycanmi
Geleyim canım dediğin gibi en azından cuma tartı günüm var
Demek bile motivasyon
Aynen canım burda çok güzel dostlarımız var senide gördüğüme çok sevindim fulyam hadi yarın beraber başlayalım canım
Degilmi saram burda yarıştı muhabbet ti
Dostlarla bir arada inşallah canım
Canım sıkkın biraz gezegenimHayırdır canım
tamam canım. yarın start veriyoruzİlgilenecenmi benimle sevicenmi
2015 teki gibi gazliycanmi
Geleyim canım dediğin gibi en azından cuma tartı günüm var
Demek bile motivasyon
Aynen canım burda çok güzel dostlarımız var senide gördüğüme çok sevindim fulyam hadi yarın beraber başlayalım canım
Degilmi saram burda yarıştı muhabbet ti
Dostlarla bir arada inşallah canım
eşinle mi?Canım sıkkın biraz gezegenim
Boşver ya, takma kafanaCanım sıkkın biraz gezegenim
If yapmaya mi basladin
alirim bi makas
kızlar çok moralim bozuk. yazmaya da utanıyorum ama 88 olunca resmen gıdığım çıktı
hadi busem yarın başlayalım totoları küçültelimevet yapmaya calisiyorum da pek basaramiyorum henuz aclik geliyor
alirim bi makas
kiz ben 78 im yine gidik hep gidik 65 te anca gider bu gidiklar hic dert etme. benim de popom füze gibi oldu yine beni de o cildirtiyo
Sağ olun kızlar. Rabbim sağlıkla hiç kimseyi imtihan etmesin .
hadi busem yarın başlayalım totoları küçültelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?