@ruzgar_02 ruzgar iyilesmedi mi hala
@Karacamdan Kelebek o nasil tarti yaa, 240 ne ? Menune yorum yapmiyorum, fazla iyi, sana da gicik olmaya basliycam, haberin olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off allahim, nasil bir gundu bu
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik
Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum
Taze zencefil kökünü mü yapcam? Ben de onun çayını demliyorum bugün de sütle yapayım. Denemediğim ot kalmadı![]()
Aksam aksam 2 dilim börek olmamis canimAra ogun
Form limonlu 3 adet ve turk kahvesi
Aksam yemegi
2 dilim borek
Turplu ve havuclu
Spor olarak dile leslie birazdan da bacak hareketi yapacagim
Allah kolaylik versin canim. Ama oglwn hemOff allahim, nasil bir gundu bu
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik
Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum
Olsun canm yelafi edersin inssss ex rakibeePuffer nereye canim yaa, bak ara tatil de geliyor
@ruzgar_02 ruzgar iyilesmedi mi hala
@Karacamdan Kelebek o nasil tarti yaa, 240 ne ? Menune yorum yapmiyorum, fazla iyi, sana da gicik olmaya basliycam, haberin olsun![]()
Yemek yoktu hic yedim bende leslie yaptim erisin diye :+Aksam aksam 2 dilim börek olmamis canim
Allah kolaylik versin canim. Ama oglwn hem
borek hem tatli olmamis![]()
Yemek yoktuSanirim gayet cenesi dusuguz iki hafta deneme suresi var ilk sayfayida okumussundur hayirli olsun hadi bakalim
Tabi ki arabaneydi su kirmizi arabanin adi
Bak biri daha depresmis gitmek istiyor
Sen vazgecersen biz senin icin birsey yapamayiz ama sen kendin icin kotuluk yapmis okursun yinede karar senin tatlim
Waowwwwweee
Afiyet olsun suprr
Bu iki hafta butun ogretenlerimiz yavrucuklarina vakit ayiracak
Super ama salatalik yeme bu mevsimde
Yok canim 7subat dg ama biraz erken yapacagim sanirim ablamlarin tatili bitmeden kova burcu benim gibi
la boyle olmaz elif sen dinc olacaksin ki ruzgara bakabilesin dikkat et lutfen en kotu yumirta hasla ye 5dk
Ablamlar annemler eltiler teyzeler halalar
Bence zencefil mucize esimi iki gunde ayaga kaldirdi ama sutle bilemedim dene bakalim onerirmisin
Kiz o borek ne kizacagim ams artik
bak ben de gec kalsamda bi gikrik varsa beyan ediyorum yoksa begeniyorum yorum yapiyorum menulrre sende dene![]()
simit ve 2.5 şinitzel mi çok fazla olmuş fazlayı geçtim miden nasıl aldı o kadar şinitzeliMenu
Sabah
1 simit
Mocha(72 kalori)
Ogle
2.5 adet sinitzel
1 kase corba
Ara
1 greyfurt
Ara
1 armut
Aksam
Tavuk sote
Corba
Su
1 lt
Yemek yoktusalata ve borek vardi ben de cok actim
ama arkasina hmen leslie yaptim 15 dk ins erimistir
ben baya geri kalmışım galiba çok geçmiş olsun neyin var hastayken bende böyle meyveye vurmuştum kendimi 3günde geçmişti ama iyi hissettiğimde hafiften spor da yaptım ter atmak içinBen de menümü yazayım eksik kalmasın
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 elma, 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 4 kaşık haşlanmış yağsız tuzsuz nohut
Ara: yok
Akşam: 5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Ara: 1 portakal, 1 mandalina, 1/2 elma
Bi ara 2 tk bal yemiştim
Su: 3 civarı
Spor: yok
Midem hala çok iyi değil; sebze, et falan yiyemedim, meyveler de biraz fazlaca biliyorum ama hastalığım geçene kadar böyle maalesef![]()
Hahaha :) evli degilsin sen dimi sanirim :)alternatif bulundurmak gerek bende de öyle oluyo bir de aç olunca çok sinirleniyorum evde yemek var ama bana yok bugün de fasulyeye nasıl yağ koymuş e anne kavursaydın hazır yapmışken bol yağda dedim sinirlendim seçtim iyice suyunu hiç dikkat etmiyolar dün de spordan geldim bi baktım annem odamda açmış müziği de gelmiş bana diyo ki ben spor yapıyorum yağlarımı yakıcam
Sağol tatlım, grip oldum üç gündür baya ağır hastalandım yavaş yavaş iyiye gidiyorum. İki küçük çocuk olunca dinlenmeye de fırsatım olmuyo, meyvelerle otlarla hayatta kalma mücadelesi veriyorumben baya geri kalmışım galiba çok geçmiş olsun neyin var hastayken bende böyle meyveye vurmuştum kendimi 3günde geçmişti ama iyi hissettiğimde hafiften spor da yaptım ter atmak için