Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

üç günlüğüne babaannemlere gidiyorum orda hava çok daha soğuk yükseklikten dolayı çıkabilirsem yürür koşarım ama hasta olmak istemiyorum onun dışında iplerimi aldım ip atlarım yemek de bilmiyorum artık dikkat etmeye çalışıcam 2kg vericem orası kesin :)

Off allahim, nasil bir gundu bu :KK43:
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik

Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum

simit patates tatlı çok fazla olmuş gerisi ideal

KraliceElsa KraliceElsa bugun daha iyisin hakikaten, espriler baslam;s ;)
_inci _inci aa sende mi igretmendin, bilmiyordum, bransin ne

Bu arada Puffer Puffer kitap onerilerin icin tesekkurler. Bizim ki okumayi cok sever. Seker portakali cok acikli yaa, sol ayagimi da ben yeni aldim, bu hafta kendim okuycam ;)

Canim hani bu kuru kuru odun gibi olan var ya onunla kaynat. Eğer yoksa tazede olur herhalde. Ama inan 2. Bardakta direk farki göreceksin eminim :))
Taze zencefil kökünü mü yapcam? Ben de onun çayını demliyorum bugün de sütle yapayım. Denemediğim ot kalmadı :KK70:

Ara ogun

Form limonlu 3 adet ve turk kahvesi

Aksam yemegi

2 dilim borek
Turplu ve havuclu
Spor olarak dile leslie birazdan da bacak hareketi yapacagim
Aksam aksam 2 dilim börek olmamis canim :(

Off allahim, nasil bir gundu bu :KK43:
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik

Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum
Allah kolaylik versin canim. Ama oglwn hem
borek hem tatli olmamis :(

Menu
Sabah
1 simit
Mocha(72 kalori)
Ogle
2.5 adet sinitzel
1 kase corba
Ara
1 greyfurt
Ara
1 armut
Aksam
Tavuk sote
Corba
Su
1 lt

Ben de menümü yazayım eksik kalmasın :KK70:
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 elma, 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 4 kaşık haşlanmış yağsız tuzsuz nohut
Ara: yok
Akşam: 5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Ara: 1 portakal, 1 mandalina, 1/2 elma
Bi ara 2 tk bal yemiştim
Su: 3 civarı
Spor: yok
Midem hala çok iyi değil; sebze, et falan yiyemedim, meyveler de biraz fazlaca biliyorum ama hastalığım geçene kadar böyle maalesef :KK61:

:KK61:Soğuk pres çörekotu yağını duydunuz mu kızlar?bugün annem söyledi gribe çok iyi geliyormuş. Aktarda taze taze sıkma imkanı varsa daha iyi oluyomuş

Sanirim gayet cenesi dusuguz iki hafta deneme suresi var ilk sayfayida okumussundur hayirli olsun hadi bakalim

Tabi ki araba:KK70: neydi su kirmizi arabanin adi :KK70:

Bak biri daha depresmis gitmek istiyor
Sen vazgecersen biz senin icin birsey yapamayiz ama sen kendin icin kotuluk yapmis okursun yinede karar senin tatlim

Waowwwwweee

Afiyet olsun suprr

Bu iki hafta butun ogretenlerimiz yavrucuklarina vakit ayiracak

Super ama salatalik yeme bu mevsimde

Yok canim 7subat dg ama biraz erken yapacagim sanirim ablamlarin tatili bitmeden kova burcu benim gibi

Hoppala boyle olmaz elif sen dinc olacaksin ki ruzgara bakabilesin dikkat et lutfen en kotu yumirta hasla ye 5dk

Ablamlar annemler eltiler teyzeler halalar:KK70:

Bence zencefil mucize esimi iki gunde ayaga kaldirdi ama sutle bilemedim dene bakalim onerirmisin

Kiz o borek ne kizacagim ams artik :KK11:
bak ben de gec kalsamda bi gikrik varsa beyan ediyorum yoksa begeniyorum yorum yapiyorum menulrre sende dene :KK19:
Yemek yoktu :( salata ve borek vardi ben de cok actim :( ama arkasina hmen leslie yaptim 15 dk ins erimistir

Menu
Sabah
1 simit
Mocha(72 kalori)
Ogle
2.5 adet sinitzel
1 kase corba
Ara
1 greyfurt
Ara
1 armut
Aksam
Tavuk sote
Corba
Su
1 lt
simit ve 2.5 şinitzel mi çok fazla olmuş fazlayı geçtim miden nasıl aldı o kadar şinitzeli :( ben 1tane yiyince akşam bulantıdan ölüyorum sabahları kahvaltı yapamıyosun sanırım sevmiyosun yada menülerinde görüyorum simit poğaça geçiştiriyosun çoğu günü olmaz böyle düzen oluştursan kendini daha iyi tutarsın gün içinde 2saat tempolu yürüyüş bende ceza :(

Yemek yoktu :KK43: salata ve borek vardi ben de cok actim :KK43: ama arkasina hmen leslie yaptim 15 dk ins erimistir

alternatif bulundurmak gerek bende de öyle oluyo bir de aç olunca çok sinirleniyorum evde yemek var ama bana yok bugün de fasulyeye nasıl yağ koymuş e anne kavursaydın hazır yapmışken bol yağda dedim sinirlendim seçtim iyice suyunu hiç dikkat etmiyolar dün de spordan geldim bi baktım annem odamda açmış müziği de gelmiş bana diyo ki ben spor yapıyorum yağlarımı yakıcam

Ben de menümü yazayım eksik kalmasın :KK70:
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 elma, 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 4 kaşık haşlanmış yağsız tuzsuz nohut
Ara: yok
Akşam: 5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Ara: 1 portakal, 1 mandalina, 1/2 elma
Bi ara 2 tk bal yemiştim
Su: 3 civarı
Spor: yok
Midem hala çok iyi değil; sebze, et falan yiyemedim, meyveler de biraz fazlaca biliyorum ama hastalığım geçene kadar böyle maalesef :KK61:
ben baya geri kalmışım galiba çok geçmiş olsun neyin var hastayken bende böyle meyveye vurmuştum kendimi 3günde geçmişti ama iyi hissettiğimde hafiften spor da yaptım ter atmak için

alternatif bulundurmak gerek bende de öyle oluyo bir de aç olunca çok sinirleniyorum evde yemek var ama bana yok bugün de fasulyeye nasıl yağ koymuş e anne kavursaydın hazır yapmışken bol yağda dedim sinirlendim seçtim iyice suyunu hiç dikkat etmiyolar dün de spordan geldim bi baktım annem odamda açmış müziği de gelmiş bana diyo ki ben spor yapıyorum yağlarımı yakıcam
Hahaha :) evli degilsin sen dimi sanirim :)

ben baya geri kalmışım galiba çok geçmiş olsun neyin var hastayken bende böyle meyveye vurmuştum kendimi 3günde geçmişti ama iyi hissettiğimde hafiften spor da yaptım ter atmak için
Sağol tatlım, grip oldum üç gündür baya ağır hastalandım yavaş yavaş iyiye gidiyorum. İki küçük çocuk olunca dinlenmeye de fırsatım olmuyo, meyvelerle otlarla hayatta kalma mücadelesi veriyorum :KK70:
Anne yemekleri yağlı, salçalı oluyo di mi? Öyle olunca da insanın iştahını açıyo:KK70:en iyisi sen anneni de ikna et diyet gruplarına katılsın, o zaman ailecek sağlıklı beslenirsiniz :KK76:

judiee judiee haklsn canm ya ewt sabhlri okulda oluyrm evden baya erkn ckiyrm aksamdn hazrlasam olur ama onuda alskanlk haline getremdm o kdar saatde ac kalamaynca bole yanls yonelmlerm oluo iste hemde tam doyamams oluyrm oglen eve ac dusuyrm iki snitzel yedm snra iki uc saat snrada oglma yedrdm yarsni yiyemdi ben yedim
Bu arada gunaydinnnnnn :KK15:

Herkese gunaydiiin, bu sabah ise gec kaldigim icin evde kahvalti yapamadim :(
Gelirken simit aldim, yarisini yiyicem. Yanin da peynir zeytinim de olaydi iyiydi ;)

Back
X