Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de yulaf yiyemiyorum; ekmek yemezsem makarna pilav iyi gidiyo.
İyiki izne ayrılmamışım benim aklım sürekli burda zaten; ayrılamıyorum burdan, diyet bahane muhabbet şahane:KK66:

Bi de bizim evi görsen duvarlar, kıyafetler her yer Elsa dolu, bilinç altımızı ele geçirdiler resmen

Hastalıktan eriyip bittin mi, çok iyi bak kendine, bol bol meyve ye:KK66:

Hayırlısıyla olur o da merak etme:)

Dün yaptınız herhalde, doğum günü kutlu olsun oğlunun, nice yıllara....

Ben de istiyorum da tekrar ün sınavına hazırlanmayı yemiyo, aslında benim bölümümden geçiş belki vardır araştırayım bi

Sana ceza 10 mile Leslie + 1 saat bisiklet :))))))

ben gıda ön lisans okuduğum için benim varda, işi bırakıp tekrar okul hayatına dönmem imkansız.ue veya açıköğretim olabilir ancak. gıdayı da çok severek okumuştum , diyetisyenlikte ilgi alanıma giriyor. bu konuda çok meraklıyım yeni şeyler öğrenmek çok hoşuma gidiyor. ilerleyen zamanlar inşallah açılır programlar.

Ben de ben de ayrılmam artık burdan, akraba olduk resmen:))))

:KK200::nazar::KK74:

Bende kahvaltimi ettim yazayim hemeeenn :
2 tane haslanmis yumurta, 1.5kk peynir, 7-8 zeytin, 2 tatli kasigi acuka, 1 cay kasigi bal, 3 dilim tam tahilli ekmek.
Offf yaaa sabah kahvaltida ekmeği 2 ye dusuremiyorum :( sabah resmen karnim guruldayarak uyaniyorum. Ama gün içinde ve aksam dengelemeye calisiyorummmm

pişmanlık duyma canım. ben ne zaman hata yapsam kendi isteğimdi hatayı yaptım şimdide bedelini ödeyeceğim ağlama seçil senin tercihin derim :) en azından bundan sonra aynı hataya düşmeyeceksin. benim tatlı krizim diyette olmadı çok şükür , nefsimi fena körelttim. Gelen tekliflere hep hayır derdim, sabrıma hayran kalırdı herkes :) şimdi aralarda kaçamak yapıyorum ama aslında yapmasam ne güzel olur. kaçamak olarak değilde kendi belirlediğim zamanlarda yesem kendimi daha çok iradeli hissedeceğim :)

aynen mezun olsakta , hamile olsakta ayrılmak yok demirbaşlarız :) gerçekten buranın arkadaşlığını çok seviyorum bende :)

Bende öyle yapıyorum. Hata yaptıysam pişman olmamalıyım. Genelde olmuyorum. Sadece düğüne nişana azıcık zayıflasam istiyorum. İlerde zayıf olsam bile düğün nişan fotolarına bakıp üzülmek istemiyorum. Çünkü aynadaki görüntüme tahammül edemiyorum. Foto falan çekmekte hoşuma gitmiyor. Benim güzellik anlayışım sevimli görünmeyle doğru orantılı ve kilo kimseyi sevimli yapmıyor. Aynada kendime baktığımda sadece kötü hatıralarım geliyor ve en güzel günümde düğünümde kilolu olup bakamayacağım bir anım olsun istemiyorum.

Bende şimdilerle ne uzatsalar hayır diyorum. Bazen bana yasaklı diye değilde gerçekten canım çektiği için yemek istiyorum. Geçen zayıflama sürecinde tadına dahi bakmazdım. Fakat şimdi tadına bakıyorum. Bir çatal, bir ısırık vs. nefsim köreliyor. Aslında daha kolaymış böyle. Kendimde hayır dur diyecek günü daha kolay buluyorum.

Kaç senedir buralardayım ya. Gitmem daha. Ayferciğim diğer grupta daha gebe kalmadan önce neredeyse hedef kilosuna gelmişti. Şimdi yine buradayız baştan başladık. İnşallah yine beraber oluruz.

Ben de ben de ayrılmam artık burdan, akraba olduk resmen:))))
KraliceElsa KraliceElsa masalimsii masalimsii valla ben bazen burada sizin gibi arkadaşlar kazandıkça burada beraber olsakta dışarı da beraber olabilmeyi çok istiyorum. Çünkü etrafımda pek böyle güzel dostluklarım yok. Bir tane yakın arkadaşım var o da erkek. Müstakbel nişanlımda pek ondan hoşlanmıyor, ancak onu rahatsız etmeyecek kadar görüşebiliyorum. Keşke aynı şehirlerde olsak... Ahh ahhh :KK19:

2 tane haslanmis yumurta, 1.5kk peynir, 7-8 zeytin, 2 tatli kasigi acuka, 1 cay kasigi bal, 3 dilim tam tahilli ekmek.
Offf yaaa sabah kahvaltida ekmeği 2 ye dusuremiyorum :KK43: sabah resmen karnim guruldayarak uyaniyorum. Ama gün içinde ve aksam dengelemeye calisiyorummmm

Bence aç hissediyorsan kendini aç bırakma. Bünyen farklı birşeyler yemek istiyordur. sağlıklı olsun ama yinede ye.

İste abur cubur ve hamurisinden sakiniyorum canimm. Tek zaafim ekmek maalesef onsuz karnim doymuyor :((
Tatlim senin nisan düğün ne zamanda??
Bence aç hissediyorsan kendini aç bırakma. Bünyen farklı birşeyler yemek istiyordur. sağlıklı olsun ama yinede ye.

Kizlar yaaa ben evde coookkkk sıkılıyorummmm kendime birşeylerbulmam lazimm. Puzzle falan mi yapsam?

İste abur cubur ve hamurisinden sakiniyorum canimm. Tek zaafim ekmek maalesef onsuz karnim doymuyor :KK43:(
Tatlim senin nisan düğün ne zamanda??

Bence ekmek konusuna çok takılma. 2 ye düşmüyorsa 3 olsun. 4 olmasın yeter.

Valla bizimki bir işyeriyle anlaştı ama hala başlatmadılar. 1 , 1,5 aya kadar isteme sonraki 1,2 hafta içinde aile arası nişan düşünüyorum. Erkek tarafı izmirde de nişan istiyor. Fakat bana mantıklı gelmedi. Ağutosta da kına+ nikah. Ben istanbulda düğün istemiyorum. Çok saçma ve iğrenç geliyor. Çok güzel bir kına organize ediyorum. Yani inşallah güzel olur:) Nikah yapıp İstanbulda bitireceğim.
Sonra bir de izmirde düğün olacak. Ona erkek tarafı nasıl isterse yapsın. Benim zaten ancak çekirdek ailem gelir diye düşünüyorum. Yani 7 ayım var. Bir ayda 6-8 kilo versem ancak 100 olacağım. 2 ayda 90 olurum.ağustosta kadar 65 falan olsam öpüp başıma koyarım :KK22:

Offf yaaa sabah kahvaltida ekmeği 2 ye dusuremiyorum :KK43: sabah resmen karnim guruldayarak uyaniyorum. Ama gün içinde ve aksam dengelemeye calisiyorummmm

çok fazla gelmedi canım bana, tb ekmeği olduğu için gözüme çok gözükmedi ;)

Bende öyle yapıyorum. Hata yaptıysam pişman olmamalıyım. Genelde olmuyorum. Sadece düğüne nişana azıcık zayıflasam istiyorum. İlerde zayıf olsam bile düğün nişan fotolarına bakıp üzülmek istemiyorum. Çünkü aynadaki görüntüme tahammül edemiyorum. Foto falan çekmekte hoşuma gitmiyor. Benim güzellik anlayışım sevimli görünmeyle doğru orantılı ve kilo kimseyi sevimli yapmıyor. Aynada kendime baktığımda sadece kötü hatıralarım geliyor ve en güzel günümde düğünümde kilolu olup bakamayacağım bir anım olsun istemiyorum.

Bende şimdilerle ne uzatsalar hayır diyorum. Bazen bana yasaklı diye değilde gerçekten canım çektiği için yemek istiyorum. Geçen zayıflama sürecinde tadına dahi bakmazdım. Fakat şimdi tadına bakıyorum. Bir çatal, bir ısırık vs. nefsim köreliyor. Aslında daha kolaymış böyle. Kendimde hayır dur diyecek günü daha kolay buluyorum.

Kaç senedir buralardayım ya. Gitmem daha. Ayferciğim diğer grupta daha gebe kalmadan önce neredeyse hedef kilosuna gelmişti. Şimdi yine buradayız baştan başladık. İnşallah yine beraber oluruz.

KraliceElsa KraliceElsa masalimsii masalimsii valla ben bazen burada sizin gibi arkadaşlar kazandıkça burada beraber olsakta dışarı da beraber olabilmeyi çok istiyorum. Çünkü etrafımda pek böyle güzel dostluklarım yok. Bir tane yakın arkadaşım var o da erkek. Müstakbel nişanlımda pek ondan hoşlanmıyor, ancak onu rahatsız etmeyecek kadar görüşebiliyorum. Keşke aynı şehirlerde olsak... Ahh ahhh :KK19:

kesinlikle canım önemli olan ölçüsünde bırakabilmek ve telafi etmek. yaşam haline getiremezsek zaten patlama yaşarız. ben tatildeyken açık büfe tatlıların sadece tadımına bakıyordum. kendine ceza verirsen bu sefer sonucu patlama oluyor. bence en güzel şekilde şuan yaptığımız gibi zayıflıyoruz :) bence canım düğün ve nişanında istediğin kiloya inebileceksin , sende kendimi görüyorum çünkü :) bi kere başardın hem şimdi daha güzelini başaracaksın :)

ben arkadaş konusunda şanslı olanlardanım sanırım, çok eski dostluklarım var. tabi zamanla çok kazık yediğim elediklerim de var ama sağlam olanlar kaldı :)

daha önce (lisedeyken) bi foruma kayıtlıydım. ve sonrasında çok güzel dostluklar kaldı ki düğünlerine nişanlarına gidip evlerinde bile kalmışlığımız oldu. inşallah sizlerlede öyle sağlam güzel uzun süreli dostluklarımız olsun :) insan kalbine yakını nerede olursa olsun buluyor :KK200:

Kizlar yaaa ben evde coookkkk sıkılıyorummmm kendime birşeylerbulmam lazimm. Puzzle falan mi yapsam?

Valla ben olsam internetten kitap siparişi verir deli gibi kitap okurdum. Puzzle seviyorsan o da olur. Yabancı dizi sever misin bilmem çok güzel diziler sıkılmadan izleyebilirsin.

Canim nisani o zaman çok takımada düğüne citir bi hatun olursun ben sana güveniyorum

Valla bizimki bir işyeriyle anlaştı ama hala başlatmadılar. 1 , 1,5 aya kadar isteme sonraki 1,2 hafta içinde aile arası nişan düşünüyorum. Erkek tarafı izmirde de nişan istiyor. Fakat bana mantıklı gelmedi. Ağutosta da kına+ nikah. Ben istanbulda düğün istemiyorum. Çok saçma ve iğrenç geliyor. Çok güzel bir kına organize ediyorum. Yani inşallah güzel olur:) Nikah yapıp İstanbulda bitireceğim.
Sonra bir de izmirde düğün olacak. Ona erkek tarafı nasıl isterse yapsın. Benim zaten ancak çekirdek ailem gelir diye düşünüyorum. Yani 7 ayım var. Bir ayda 6-8 kilo versem ancak 100 olacağım. 2 ayda 90 olurum.ağustosta kadar 65 falan olsam öpüp başıma koyarım :KK22:

kitap okuyabilirsin canım, ben şu sıra fena sardım :) ama puzzle da mantıklı tabi :)

bencede düşüncen çok mantıklı canım. kınanı düğün gibi yapabilirsin burda :) yoksa iki düğün gerçekten yorucu ve stresli

Canim kitap okuyorum zaten. Ama inan ev isi yapasim bile yok sanirim ufak capli bi depresyon hali mevcut. Zaten hamilelik ten dolayı agir ev isleride yapamiyorum. Sanki evim pismis gibi hissediyorum.
Valla ben olsam internetten kitap siparişi verir deli gibi kitap okurdum. Puzzle seviyorsan o da olur. Yabancı dizi sever misin bilmem çok güzel diziler sıkılmadan izleyebilirsin.

Günaydın güzeller bugünkü bi atlatauim soracagim o gece dondurma yiyenlere hesabını :KK43: ortadan kaybbolanlara cezasını
Dün 1de yattıktan mutfağı toplayıp şimdi yine başladım yapmaya masa fotosu atardimda kacamsklsrs sebep plamam
waaaw çok tehtit vari oldu bu bea kaptan ben hastayım mazeretim var :KK61::KK47:

Ben de yulaf yiyemiyorum; ekmek yemezsem makarna pilav iyi gidiyo.
İyiki izne ayrılmamışım benim aklım sürekli burda zaten; ayrılamıyorum burdan, diyet bahane muhabbet şahane:KK66:

Bi de bizim evi görsen duvarlar, kıyafetler her yer Elsa dolu, bilinç altımızı ele geçirdiler resmen

Hastalıktan eriyip bittin mi, çok iyi bak kendine, bol bol meyve ye:KK66:

Hayırlısıyla olur o da merak etme:)

Dün yaptınız herhalde, doğum günü kutlu olsun oğlunun, nice yıllara....

Ben de istiyorum da tekrar ün sınavına hazırlanmayı yemiyo, aslında benim bölümümden geçiş belki vardır araştırayım bi

Sana ceza 10 mile Leslie + 1 saat bisiklet :))))))
Leslie bana yaramiyo diye dusunuyirum ben youtube den video acayim onu yapayim :)))

bugünkü menümdeki gidişat :)

sabah : simit

öğlen: tarhana çorbası, yarım tabak bulgur pilavı, taze fasulye, yoğurt, 1 tane küçük sarma,az salata

arada armut (inşallah armut vardır demiştim içimden :) )

akşam ıspanak olacak.

evett kızlar öğlen menülerinizi alalımm :) neler yendi, nelere hayır denildi bakalım

Back
X