Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende disardidaydim 1 saat kadar hava missss çok iyi geldi :)) bi yerde oturup cayimida içtim tabi börek çok güzel kkonunca dayanamayıp yarim porsiyon ( 1 dilim eder sanirim) kiymali böreği huplettik kizimla :anneadayı::KK46: boylece ogle yemegimi yemis oldum :KK48:

Aksam icinde ciger aldim. Menum ciger, bulgur pilavi ve cacik olacak :kk77:

Bende disardidaydim 1 saat kadar hava missss çok iyi geldi :)) bi yerde oturup cayimida içtim tabi börek çok güzel kkonunca dayanamayıp yarim porsiyon ( 1 dilim eder sanirim) kiymali böreği huplettik kizimla :anneadayı::KK46: boylece ogle yemegimi yemis oldum :KK48:

Aksam icinde ciger aldim. Menum ciger, bulgur pilavi ve cacik olacak :kk77:

Maşallah. Kızın kardeşi için nasıl hissediyor?

Akşam menünde güzel :kk77:

Ayy benim çok heyecanlıyım. Spor salonuna bu hafta tam anlamıyla başladım. Hemen ciddi fark etti. Normal yürüyüş artık beni kesmiyormuş demekki:KK22:
Bel kısmını ve dizlerimin üstü inceldi ama kilo olarka yansıdı mı merak ediyorum. Yine de çıkmıyorum tartıya :KK17:

Spor cidden harika bisey ben diyete başlayana kadar hic spor yapmamistim ve eksikliğini o zaman anladim. Zamanla tartitada eminim cookkk fark edecektir. Tartidan çok goruntunde fark edecektir. Havalarda duzeliyor dahada düzene sokarsin sonucu merakla bekliyorum :))
Ayy benim çok heyecanlıyım. Spor salonuna bu hafta tam anlamıyla başladım. Hemen ciddi fark etti. Normal yürüyüş artık beni kesmiyormuş demekki:KK22:
Bel kısmını ve dizlerimin üstü inceldi ama kilo olarka yansıdı mı merak ediyorum. Yine de çıkmıyorum tartıya :KK17:

ne kadar güzel bi duygu dimi :) çok heveslendim bende evde spor yapcam canım :) sıkılaşırsam fena olmayacak :) mayıs gibi tatil için 1-2 kg vermeyi düşünüyordum ama sıkılaşırsam gerek kalmaz heralde :) bugün spor yapcam bananee :)))

ne kadar güzel bi duygu dimi :) çok heveslendim bende evde spor yapcam canım :) sıkılaşırsam fena olmayacak :) mayıs gibi tatil için 1-2 kg vermeyi düşünüyordum ama sıkılaşırsam gerek kalmaz heralde :) bugün spor yapcam bananee :)))

Bence de yap. Vücut toparlanıyor. Bende akşam olsada gitsem diyorum. :KK49:

Kizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorum :( kizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur :(

Oyyyy çok geçmiş olsun kuzuyaaa bu korku sanada onada yetmiştir
Kizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorum :KK43: kizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur :KK43:

Bugünkü yediklerimi toparlarsam

Kahvalti; 2 tane haslanmis yumurta, 1.5kk peynir, 7-8 zeytin, 2 tatli kasigi acuka, 1 cay kasigi bal, 3 dilim tam tahilli ekmek.

Öğlen; yarim porsiyon kiymali börek ve cay

Ara; 1 bardak kefir

Aksam; 4-5 yemek kasigi bulgur, 3 yemek kasigi ciger, 1 kase cacik, 2 yemek kasigi beyaz lahana salatasi

Ara; limonlu şekersizcay, 1 kare %80 kakaolu bitter cçikolata, 2 ceviz, 4 badem

Birazdanda biraz meyve yerim, muhtemelen yarim portakal ve kivi olur.

Su; 1.5 lt yi geçmiştir.

Slm kızlar naber, geçmişi okudum alıntı yaptım sonra hepsi karıştı ben de sildim canım sıkıldı:(
@sosyoloji12 nice yıllara, aynı zamanda geçmiş olsun kızına ve annene
hira1994 hira1994 çok geçmiş olsun, Allah çocukları koruyor inşallah bişey olmaz;)
@Karacamdan Kelebek yazdıklarının hepsini okudum, ben de sizinle görüşmek isterim ama nerde, nasıl, ne zaman.... En iyisi mezun olunca watsupp grubu kurmak;)
kimyager1508 kimyager1508 ben doğum iznindeyken etamin kumaş alıp küçük motifler işledim; kelebek, çiçek gibi, sonra dikip lavanta kesesi yaptım ve doğumda gelenlere dağıttım, herkes çok beğendi;) belki böyle bişey yapabilirsin

Back
X