- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah:
2-3kk beyaz peynir
5fındık
2dilim ekmek
1kupa yeşil çay
öğle:
1tabak kuru fasulye /susuz
1dilim ekmek
1kase dolusu yoğurt
ara: 1yeşil elma
akşam:
1küçük tabak kuru fasulye/susuz
3 haşlanmış bulgur köftesi /normal et köfte büyüklüğünde
1kase kadar sarımsaklı yoğurt
spor:
10dk dumbell hareketleri /ağırlığı 2kg çıkardım bugün çok zorlandım hareketler şekil değiştirdi resmenama olucak olucak
3miles
20dk ip
50squat / ilerleyen saatlerde yapıcam daha yeni yemek yedim
merhabayın hatunlar naptınız beasabahtan beri size katılamadım ben bu sabah klasik kahvaltımı yaptım öğle yemeğinde bi kase çorba içtim yeşillik yedim akşamda bi tabak barbunya az yoğurt ve biberiye turşusu yedim
![]()
Iyi aksamlar arkadaslar
Bu hafta karne haftasi is cok yogun ve kizima bakan annem sehir disina gitti,kizimi ise goturuyorum,hic bir seye yetisemiyorum
Bu hafta diyetimi birakmadim ve hep benzer sekilde ilerledim,
Sabah
Peynir,zeytin,1 dilim ekmek domates salatalik
Ogle
4 kasik nohut, 2 kasik bulgur pilavi,ayran salata
Ara
Sekersiz sutlu nescafe,portakal
Aksam
3 kasik Tavuklu mantar,yayla corbasi,yarim dilim ekmek
canım bozuk tartıya rağmen eksilerdesin , iyi yanında bak :)
kızlar selam;
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: yayla çorbası, 1 karnıyarık, yoğurt, az salata, 1 çatal patates salatası
büyük ihtimalde arada armut yerim, akşamada pırasa yoğurt.
Selammmm bugun herkessss nerelerdeeee???
Kızlar çok sağolun, bugün biraz iyileşmeye başladım bulantım azaldı bişeyler yiyebildim. Gripte doktorun yapacağı pek bişey yok, belirtileri azaltmaya yönelik tedavi yapacak ondan gitmedim, ilerlerse giderim
Çocuklara bulaşmaz inşallah, sürekli dibimdeler
İki gündür açlıktan baya bi süzüldüm, hedefime ulaşmış olabilir miyim acaba? Bi de bu hafta mezun olur muşum![]()
![]()
izmirdeyim, tıbbı sekreterim. evliyim, 1,5 yaşında kızım var. hamilelik kilolarımın hepsini verdim şuan doğumdan önceki kilodayım ama sarkık bir karnım var çok can sıkıcı. ocak ayı başında başladım diyete. telefonuma program indirdim günlük kalori hesabı ve aksamları alt karın- mekik çalışarak ilerliyorum . gidişat şuan iyi ödem attığım için başlangıç güzel. 76 dan 72 ye indim. mutluyum![]()
Supeerrrrr
Oo tebrikler
Tovbe de kiz ne domuzu
Cik gecmis olsun canim
Super
Canim nasil yapacagiz tarti isini yeni tartimi alacaksin
hosgeldin canim ben takim kaptani Ayfer
Dogum kilolarini vermissim ne guzel suan 72kgsun peki hedefledigin kilo 60 dogrumudur
Burda cigumuz dogum kilolarini vermeye calisan 0-4yas arasi bizdiklari olan anneleriz bi iki tanede bekarimiz var
Bu kaptan nerelerde valla bugun kuzeyimi anneme birakip gittim kuzeye dogum gunu icin kiyafet ve konsept urunleri aldim iste balonlar fotograf cektirme cercevesi iyi ki dogdun yazilari filan baya bi yurudum adim sayar 10570lerde yatana kadar kac olacak bakalim ama regl oldugum icin galiba belim cok agridi kemik yapim ince zatem vucudum isyan ediyor 72paket margarin var atmam gereken 28paket atmisim
Birde kizlar ben bugun tartildim reglin ikinci gunu ve 77.7ciktim sanirim odem dimi dimi
Ben de büyüğün doğum gününde konsept yaptım, konseptimiz Frozen Elsa idi tabi ki
Küçüğe bi yaş pasta yaparım yeter, büyüyünce hatırlamayacak nasılsa, o kadar uğraşamam
Senin konsept ne?
sabah:
2-3kk beyaz peynir
5fındık
2dilim ekmek
1kupa yeşil çay
öğle:
1dilim ekmek
1kase dolusu yoğurt
akşam:
spor:
10dk dumbell hareketleri /ağırlığı 2kg çıkardım bugün çok zorlandım hareketler şekil değiştirdi resmenama olucak olucak
3miles
20dk ip
merhabayın hatunlar naptınız beasabahtan beri size katılamadım ben bu sabah klasik kahvaltımı yaptım öğle yemeğinde bi kase çorba içtim yeşillik yedim akşamda bi tabak barbunya az yoğurt ve biberiye turşusu yedim
![]()
Iyi aksamlar arkadaslar
Bu hafta karne haftasi is cok yogun ve kizima bakan annem sehir disina gitti,kizimi ise goturuyorum,hic bir seye yetisemiyorum
Sabah
Ogle
Ara
Aksam
bugünkü menüm;
kahvaltı ; 2 tane zeytinyağında yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, yarım salatalık, 1 tane yeşilbiber, 6-7 zeytin, yarım kk peynir, 1 tk kaymak, 2 tk pekmez
öğlen; 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek doğrayıp bol limon sıktım, 1 bardak kefir, yarım salata, 1 yeşil biber, 2 kaşık bulgur pilavı
ara; 1 kupa süt
akşam; 1 kepçe çorba, 1 kase cacık, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kaşık barbunya yemeği
şimdide çay demliyorum limonlu limonlu içerim, yanında biraz kurumeyve ve kuruyemiş yerim. yatmaya yakında süt içerim.
waaooowwww sporlara bakyeşil sahalara geri döndün
menü de çok güzel
güzel canımmm
çok güzel canım, Allah kolaylık versin, 2 hafta dinlenirsin. bugün daha iyiyim canım en azından öksürüğüm kesildi
Bugünkü menüm:
3 yumurta (1 sarılı ,2 beyazı)
2 küçük domates
1 kk süzme peynir
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütle yapılmış nescafe
ara: hem acıkmadım hem yoğunluktan aklımdan çıkıverdi
Öğle:
1 Adet tavuk pirzola
3 mercimek köftesi
yarım kase yoğurt
ara: 1 muz+ 3 tane ceviz
Akşam:
Bol salata
1 adet yine tavuk pirzola
Ara: az sütlü nescafe
Su: 1,5 litre bitti 2 litreyi tamamlamak üzereyim.
Spor:Bugün maalesef yok işte sürekli ayakta klasör indir kaldır yaptım çok yoruldum beni affedin lütfen.
Menum
sabah
klasik kahvaltim
ara
turk kahvesi
ogle
yok
ara
2 dili kabak tatlisi
aksam
yok
Sinir stres ve ruzgarin hastaligi sebebyle hic bise yiyemedm bugun. Ruzgari uyutnca bi kase corba iccm insallah
aynen valla tatil yaradı okul varsa sınav var sınav varsa stres var stres varsa evde yemek yook neden hepsini ben yiyorum çünkü![]()
Canimm cok gecms olsun sndi nasl oldun?Çok iyi bi başlangıç yapmışsın, böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın. Doğum sonrası göbek kilo verdikçe gidiyo ama spor da şart tabi, fırsat buldukça yaparsın.
Ooo heyecanlii ne guzel bi duygu ilk yas...artik onnda bi yasnn olmasiii dimi...Bu kaptan nerelerde valla bugun kuzeyimi anneme birakip gittim kuzeye dogum gunu icin kiyafet ve konsept urunleri aldim iste balonlar fotograf cektirme cercevesi iyi ki dogdun yazilari filan baya bi yurudum adim sayar 10570lerde yatana kadar kac olacak bakalim ama regl oldugum icin galiba belim cok agridi kemik yapim ince zatem vucudum isyan ediyor 72paket margarin var atmam gereken 28paket atmisim
Birde kizlar ben bugun tartildim reglin ikinci gunu ve 77.7ciktim sanirim odem dimi dimi
bugünkü menüm;
kahvaltı ; 2 tane zeytinyağında yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, yarım salatalık, 1 tane yeşilbiber, 6-7 zeytin, yarım kk peynir, 1 tk kaymak, 2 tk pekmez
Ayyy kizz senin bu menuleri gordukce varyaaa kacamaklarndan utaniyo insan o mu hamile benmi diyobMasaAllah guzel annisssss
öğlen; 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek doğrayıp bol limon sıktım, 1 bardak kefir, yarım salata, 1 yeşil biber, 2 kaşık bulgur pilavı
ara; 1 kupa süt
akşam; 1 kepçe çorba, 1 kase cacık, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kaşık barbunya yemeği
şimdide çay demliyorum limonlu limonlu içerim, yanında biraz kurumeyve ve kuruyemiş yerim. yatmaya yakında süt içerim.
Supersin e herzamanki gibiiiiBugünkü menüm:
3 yumurta (1 sarılı ,2 beyazı)
2 küçük domates
1 kk süzme peynir
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütle yapılmış nescafe
ara: hem acıkmadım hem yoğunluktan aklımdan çıkıverdi
Öğle:
1 Adet tavuk pirzola
3 mercimek köftesi
yarım kase yoğurt
ara: 1 muz+ 3 tane ceviz
Akşam:
Bol salata
1 adet yine tavuk pirzola
Ara: az sütlü nescafe
Su: 1,5 litre bitti 2 litreyi tamamlamak üzereyim.
Spor:Bugün maalesef yok işte sürekli ayakta klasör indir kaldır yaptım çok yoruldum beni affedin lütfen.
Gecmis olsun canim stres yapma kendne ins canim nasl oldu simdiii kuzuu?Menum
sabah
klasik kahvaltim
ara
turk kahvesi
ogle
yok
ara
2 dili kabak tatlisi
aksam
yok
Sinir stres ve ruzgarin hastaligi sebebyle hic bise yiyemedm bugun. Ruzgari uyutnca bi kase corba iccm insallah
Bu hafta aldin gotrysn helal kiz sanaaaaaynen valla tatil yaradı okul varsa sınav var sınav varsa stres var stres varsa evde yemek yook neden hepsini ben yiyorum çünkü![]()
Gitmeeeeeeee@erigim çok üzülerek gruptan ayrılmayı istiyorum, çok güzel bir enerjiniz ve desteğiniz var ancak ben buna karşılık yeterli katılımı gösteremiyorum bu da beni üzüyor. Yoğun mesaimden dolayı hızınıza yetisemiyorum. Çok teşekkür ederim her şey için, çok şey öğrendim sizlerden. Hakkınızı helal edin.
Hosgeldin sefalar getrdinnnnnhosbuldum ayfer. aktif bi grup arıyorum şuan gördüğüm kadarıyla burası aktif ve herkes birbirini destekliyor. hedefim 60. sevdim burayı
Taze zencefil kökünü mü yapcam? Ben de onun çayını demliyorum bugün de sütle yapayım. Denemediğim ot kalmadıKraliceElsa tatlim sütun içine zencefil koku koy kaynat günde 2 bardak ic resmen şifa. Bi arkadasim soyledi . dun aksam yaptim çok şükür bugün oksurugum coookkk azaldi. Bugünde bir bardak içtim. Acayip rahatlatiyor.
Benim yakın zamanda mezun olacağım yok, kendimle dalga geçiyomAyy ben ona inanmıyorum az önce tartıya kardeşim çıktı 160 kilo gösterdi ben çıktım 240,6 yani 0,600 gramı bile hesaplıyor.
Ohhh harikasın afiyet olsun
Ben çok yoğunduğum sene kapatıyoruz diye arşiv işlerim vardı az pek pc basında değildim.
O zaman dikkat ediyoruz. Ama ağırlaşırsan git yaniAllah şifa versin canım.
Hedefine ulaşsanda bırakma bizi
Merhaba Hoşgeldin aramıza. Ben Eda takımın en şişkosuyum ama bir o kadar azimliyim birlikte hedefine ulaştığını göreceğiz
Sen merak etme ben yarın akşam tartı alıyorum. Az önce tekrar tartıyı denedim 240,6 kg çıktım.
Kaptancım oğlun oğlak burcu mu
Bence regliden dolayıdır sen boşuna üzülme. Bugün fazla yürümüşssün ellerinde ayaklarında şişme varsa kesin ödemdir.
Çok mantıklı
O değilde bende pazar günü böyle bir doğum günü partisine gideceğim. Çok korkuyorum
Wowww spor harikaaaa
Menünde güzel
Maşallahh diyelim iyi gidiyorsun.
Azıcık meyve yee bak herkes hasta eksik etme
Olsun sen beslenmene dikkat et. Zaten harika gidiyorsun öğretmenim. Menün yine güzel olmuş
Harika anneDoğuma kadar buralarda takılırsan doğumdan sonra çok rahat edeceksin gibi görünüyor
![]()
Canım oğlun daha iyileşmedi mi? Hava mı kullanıyorsunuz? Sen kendine iyi bak bari bi de sen hasta olursan zor olur.Menum
sabah
klasik kahvaltim
ara
turk kahvesi
ogle
yok
ara
2 dili kabak tatlisi
aksam
yok
Biraz daha iyiyim, bugün iştahım açıldı nohutlu pilavları götürdümCanimm cok gecms olsun sndi nasl oldun?
Ooo heyecanlii ne guzel bi duygu ilk yas...artik onnda bi yasnn olmasiii dimi...
Konsept ne canim cok kalablk olckmsnz oo pasta dert degil tabi baba yapar diledgnz gbiii sanslisinizzzz
Supersin e herzamanki gibiiii
Gecmis olsun canim stres yapma kendne ins canim nasl oldu simdiii kuzuu?
Bu hafta aldin gotrysn helal kiz sanaaaa
Sanirim gayet cenesi dusuguz iki hafta deneme suresi var ilk sayfayida okumussundur hayirli olsun hadi bakalimhosbuldum ayfer. aktif bi grup arıyorum şuan gördüğüm kadarıyla burası aktif ve herkes birbirini destekliyor. hedefim 60. sevdim burayı
Tabi ki arabaBen de büyüğün doğum gününde konsept yaptım, konseptimiz Frozen Elsa idi tabi ki
Küçüğe bi yaş pasta yaparım yeter, büyüyünce hatırlamayacak nasılsa, o kadar uğraşamam
Senin konsept ne?
Bak biri daha depresmis gitmek istiyor@erigim çok üzülerek gruptan ayrılmayı istiyorum, çok güzel bir enerjiniz ve desteğiniz var ancak ben buna karşılık yeterli katılımı gösteremiyorum bu da beni üzüyor. Yoğun mesaimden dolayı hızınıza yetisemiyorum. Çok teşekkür ederim her şey için, çok şey öğrendim sizlerden. Hakkınızı helal edin.
Waowwwwweeesabah:
2-3kk beyaz peynir
5fındık
2dilim ekmek
1kupa yeşil çay
öğle:
1dilim ekmek
1kase dolusu yoğurt
akşam:
spor:
3miles
20dk ip
Afiyet olsun suprrmerhabayın hatunlar naptınız beasabahtan beri size katılamadım ben bu sabah klasik kahvaltımı yaptım öğle yemeğinde bi kase çorba içtim yeşillik yedim akşamda bi tabak barbunya az yoğurt ve biberiye turşusu yedim
![]()
Bu iki hafta butun ogretenlerimiz yavrucuklarina vakit ayiracakIyi aksamlar arkadaslar
Sabah
Ogle
Ara
Aksam
Super ama salatalik yeme bu mevsimdebugünkü menüm;
ara; 1 kupa süt
Yok canim 7subat dg ama biraz erken yapacagim sanirim ablamlarin tatili bitmeden kova burcu benim gibiAyy ben ona inanmıyorum az önce tartıya kardeşim çıktı 160 kilo gösterdi ben çıktım 240,6 yani 0,600 gramı bile hesaplıyor.
Ohhh harikasın afiyet olsun
Ben çok yoğunduğum sene kapatıyoruz diye arşiv işlerim vardı az pek pc basında değildim.
O zaman dikkat ediyoruz. Ama ağırlaşırsan git yaniAllah şifa versin canım.
Hedefine ulaşsanda bırakma bizi
Merhaba Hoşgeldin aramıza. Ben Eda takımın en şişkosuyum ama bir o kadar azimliyim birlikte hedefine ulaştığını göreceğiz
Sen merak etme ben yarın akşam tartı alıyorum. Az önce tekrar tartıyı denedim 240,6 kg çıktım.
Kaptancım oğlun oğlak burcu mu
Bence regliden dolayıdır sen boşuna üzülme. Bugün fazla yürümüşssün ellerinde ayaklarında şişme varsa kesin ödemdir.
Çok mantıklı
O değilde bende pazar günü böyle bir doğum günü partisine gideceğim. Çok korkuyorum
Wowww spor harikaaaa
Menünde güzel
Maşallahh diyelim iyi gidiyorsun.
Azıcık meyve yee bak herkes hasta eksik etme
Olsun sen beslenmene dikkat et. Zaten harika gidiyorsun öğretmenim. Menün yine güzel olmuş
Harika anneDoğuma kadar buralarda takılırsan doğumdan sonra çok rahat edeceksin gibi görünüyor
![]()
Menum
sabah
klasik kahvaltim
ara
turk kahvesi
ogle
yok
ara
2 dili kabak tatlisi
aksam
yok
Ablamlar annemler eltiler teyzeler halalarCanimm cok gecms olsun sndi nasl oldun?
Ooo heyecanlii ne guzel bi duygu ilk yas...artik onnda bi yasnn olmasiii dimi...
Konsept ne canim cok kalablk olckmsnz oo pasta dert degil tabi baba yapar diledgnz gbiii sanslisinizzzz
Supersin e herzamanki gibiiii
Gecmis olsun canim stres yapma kendne ins canim nasl oldu simdiii kuzuu?
Bu hafta aldin gotrysn helal kiz sanaaaa
Bence zencefil mucize esimi iki gunde ayaga kaldirdi ama sutle bilemedim dene bakalim onerirmisinTaze zencefil kökünü mü yapcam? Ben de onun çayını demliyorum bugün de sütle yapayım. Denemediğim ot kalmadı![]()
Kiz o borek ne kizacagim ams artikAra ogun
Form limonlu 3 adet ve turk kahvesi
Aksam yemegi
2 dilim borek
Turplu ve havuclu
Spor olarak da 1 mile leslie birazdan da bacak hareketi yapacagim
bak ben de gec kalsamda bi gikrik varsa beyan ediyorum yoksa begeniyorum yorum yapiyorum menulrre sende deneKızlar ne bileyim sorumlu hissediyorum kendimi size karşı, sık sık girmeye , yorum yapmaya fırsat bulamıyorum. Eee @erigim de sık katılım istiyor zorlanıyorum. Siz aranızda bir muhabbeti baya koyulastirmisken ben sonuna yetisiyorum ya da yetisemiyorum daha doğrusu. ...