Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhabayın hatunlar naptınız bea :kk77: sabahtan beri size katılamadım ben bu sabah klasik kahvaltımı yaptım öğle yemeğinde bi kase çorba içtim yeşillik yedim akşamda bi tabak barbunya az yoğurt ve biberiye turşusu yedim :KK50:

güzel gidiyorsun tatlım :)

Iyi aksamlar arkadaslar
Bu hafta karne haftasi is cok yogun ve kizima bakan annem sehir disina gitti,kizimi ise goturuyorum,hic bir seye yetisemiyorum

Bu hafta diyetimi birakmadim ve hep benzer sekilde ilerledim,
Sabah
Peynir,zeytin,1 dilim ekmek domates salatalik
Ogle
4 kasik nohut, 2 kasik bulgur pilavi,ayran salata
Ara
Sekersiz sutlu nescafe,portakal
Aksam
3 kasik Tavuklu mantar,yayla corbasi,yarim dilim ekmek

afiyet olsun canım, güzel menü :)

bugünkü menüm;
kahvaltı ; 2 tane zeytinyağında yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, yarım salatalık, 1 tane yeşilbiber, 6-7 zeytin, yarım kk peynir, 1 tk kaymak, 2 tk pekmez

öğlen; 2 kepçe çorba, 1 dilim ekmek doğrayıp bol limon sıktım, 1 bardak kefir, yarım salata, 1 yeşil biber, 2 kaşık bulgur pilavı

ara; 1 kupa süt

akşam; 1 kepçe çorba, 1 kase cacık, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kaşık barbunya yemeği

şimdide çay demliyorum limonlu limonlu içerim, yanında biraz kurumeyve ve kuruyemiş yerim. yatmaya yakında süt içerim.

bilinçli güzel anne afiyet olsun :)

Bugünkü menüm:
3 yumurta (1 sarılı ,2 beyazı)
2 küçük domates
1 kk süzme peynir
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütle yapılmış nescafe

ara: hem acıkmadım hem yoğunluktan aklımdan çıkıverdi

Öğle:
1 Adet tavuk pirzola
3 mercimek köftesi
yarım kase yoğurt

ara: 1 muz+ 3 tane ceviz

Akşam:
Bol salata
1 adet yine tavuk pirzola

Ara: az sütlü nescafe

Su: 1,5 litre bitti 2 litreyi tamamlamak üzereyim.
Spor:Bugün maalesef yok işte sürekli ayakta klasör indir kaldır yaptım çok yoruldum beni affedin lütfen.

en sevdiğim menüler tavuklu menüler :) afiyet olsun şekerim

Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

Sinir stres ve ruzgarin hastaligi sebebyle hic bise yiyemedm bugun. Ruzgari uyutnca bi kase corba iccm insallah

canım vücudun yenik düşecek, kendine bu kötülüğü yapma.

Ara ogun

Form limonlu 3 adet ve turk kahvesi

Aksam yemegi

2 dilim borek
Turplu ve havuclu
Spor olarak da 1 mile leslie birazdan da bacak hareketi yapacagim

ilk zamanlardaki seni istiyorum canım. bu aralar çok kaçamaklar var canım, kaçamakların bahanesi bitmez.

Off allahim, nasil bir gundu bu :KK43:
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik

Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum

acilen telafilere başla tatlım. tüm yasaklar aynı günde.

Menu
Sabah
1 simit
Mocha(72 kalori)
Ogle
2.5 adet sinitzel
1 kase corba
Ara
1 greyfurt
Ara
1 armut
Aksam
Tavuk sote
Corba
Su
1 lt

simiti görmesem bile şinitzeller çok feci gözüme çarptı tatlım.

Ben de menümü yazayım eksik kalmasın :KK70:
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 elma, 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 4 kaşık haşlanmış yağsız tuzsuz nohut
Ara: yok
Akşam: 5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Ara: 1 portakal, 1 mandalina, 1/2 elma
Bi ara 2 tk bal yemiştim
Su: 3 civarı
Spor: yok
Midem hala çok iyi değil; sebze, et falan yiyemedim, meyveler de biraz fazlaca biliyorum ama hastalığım geçene kadar böyle maalesef :KK61:

canım bence menün gayet iyi, hasta olduğun için menüler göze çarpmıyor.

Sağol tatlım, grip oldum üç gündür baya ağır hastalandım yavaş yavaş iyiye gidiyorum. İki küçük çocuk olunca dinlenmeye de fırsatım olmuyo, meyvelerle otlarla hayatta kalma mücadelesi veriyorum :KK70:
Anne yemekleri yağlı, salçalı oluyo di mi? Öyle olunca da insanın iştahını açıyo:KK70:en iyisi sen anneni de ikna et diyet gruplarına katılsın, o zaman ailecek sağlıklı beslenirsiniz :KK76:

ben annemi frenliyorum artık :) bide çoğunlukla akşamları ben yaptığım için yemekleri yağsız ama bol salçalı, bol baharatlı oluyor :D evdekileri azcık yakıyorum :D

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: yayla çorbası, 1 karnıyarık, yoğurt, az salata, 1 çatal patates salatası

ara:2 tane form bisküvi, yarım armut

akşam: pırasa, yoğurt

ara: yeşilçay

günaydınn kızlarr :)

ne çok uyuyorum ben bu aralar, sabahta uyuyakalmışım zaten annem olmasa geç kalıyordum.

dün de üşengeçlikten sandviç yapamadım. bu hafta bugüne nasip oldu kaçamak. sandviç yapamayınca tabi simit almak zorunda kaldım. neyseki haftanın son günleri yarın sandviç yaparsam haftayı iyi kapatmış olcam.

o simitin dengelemesini bugün yapılacak.

Sağol tatlım, grip oldum üç gündür baya ağır hastalandım yavaş yavaş iyiye gidiyorum. İki küçük çocuk olunca dinlenmeye de fırsatım olmuyo, meyvelerle otlarla hayatta kalma mücadelesi veriyorum :KK70:
Anne yemekleri yağlı, salçalı oluyo di mi? Öyle olunca da insanın iştahını açıyo:KK70:en iyisi sen anneni de ikna et diyet gruplarına katılsın, o zaman ailecek sağlıklı beslenirsiniz :KK76:
Ay yok ne dediysem tersini yaptı yağı azalt hiç değilse ben kilomu verene kadar dedm daha çok Yağ koymaya başladı eve girmeyen aburcubur yok zaten ben diyete başladığımdan beri senin yüzünden aç kalıyorım az yemek zorundayım çok Yağ koyuyosun diyorum kadında tık yok

Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum dünkü squat yalan oldu aniden gitmeye karar verince duş çanta hazırlama felan vakit kalmadı bu arada kollarım çok ağrıyo dumbelllar etkisini gösteriyo harika bi duygu :))

güzel gidiyorsun tatlım :)

afiyet olsun canım, güzel menü :)

bilinçli güzel anne afiyet olsun :)

en sevdiğim menüler tavuklu menüler :) afiyet olsun şekerim

canım vücudun yenik düşecek, kendine bu kötülüğü yapma.

ilk zamanlardaki seni istiyorum canım. bu aralar çok kaçamaklar var canım, kaçamakların bahanesi bitmez.

acilen telafilere başla tatlım. tüm yasaklar aynı günde.

simiti görmesem bile şinitzeller çok feci gözüme çarptı tatlım.

canım bence menün gayet iyi, hasta olduğun için menüler göze çarpmıyor.

ben annemi frenliyorum artık :) bide çoğunlukla akşamları ben yaptığım için yemekleri yağsız ama bol salçalı, bol baharatlı oluyor :KK70: evdekileri azcık yakıyorum :KK70:
Aynen bende farkindayim :( bugunden itibaren menulerim daha guzel olucak

Menum
sabah
klasik kahvaltim

ara
turk kahvesi

ogle
yok

ara
2 dili kabak tatlisi

aksam
yok

Sinir stres ve ruzgarin hastaligi sebebyle hic bise yiyemedm bugun. Ruzgari uyutnca bi kase corba iccm insallah

Bugünü kötü geçirmişssin hem aç kalmışssın hem tatlı yemişssin.
Vücut açlık hissinde olduğunda her daim yediklerimizi yakmak yerine yağa çeviriyor.
Öğün atlamak bu nedenle iyi değil. Bu hafta iyi gidiyorsun bugün güzel beslen yarın tartıda mutlu olunca daha da motive olacaksın.:KK19:

Ara ogun

Form limonlu 3 adet ve turk kahvesi

Aksam yemegi

2 dilim borek
Turplu ve havuclu
Spor olarak da 1 mile leslie birazdan da bacak hareketi yapacagim

2 dilim börek mi :eek:
2 Dilim Peynirli Tepsi Böreği 690 kcal

Bir ml leslie ile olsa olsa 75-100 kalori yakmış olursun. Ne kadar zararda olduğunu düşün bence.

Bana bu yazdıklarım konusunda lütfen kızma sadece gerçeği görmen için yazıyorum.Sadece sen değil hepimiz için geçerli olan bir şeyi paylaşıyorum. Bu konuda çok da iddalıyım ortalam aşağıdaki gibi beslenen bir insanın acıkmasına imkan yok. Çünkü dolu dolu. Fazla fazla yazarak örnek veriyorum.

KAHVALTI
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir 125 kcal
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 110 kcal
0.25 x 100gr Vişne Reçeli 68 kcal

Ara:

1.00 x 1 Adet Elma 60 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz 54 kcal

Öğle
3.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) 54 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar Yemeği 68 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek 55 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet (150gr) Portakal 71 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık 90 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Yoğurtlu Brokoli Salatası 85 kcal
6.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte 300 kcal
1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) 65 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet Mandalina 50 kcal

TOPLAM KALORİ :1360

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıdır.

Üst sınır değişken olsa da beyin, kalp ve ciğerlerin sorunsuz çalışması için her insan günde en az 1000-1400 kalori almalıdır.

Her gün 30 dakika veya daha az sürelerde orta derecede fiziksel aktivite uygulayan bir kişinin alması gereken günlük kalori;

4-18 yaş arası kızlar günde 1800 kalori
14-18 yaş arası erkekler günde 2200 kalori
19-30 yaş arası kadınlar günde 2000 kalori
19-30 yaş arası erkekler günde 2400 kalori
31-50 yaş arası kadınlar günde 1800 kalori
31-50 yaş arası erkekler günde 2200 kalori

En önemlisi biz ne dersek diyelim sen kendin için doğru olanı seçmelisin. Sadece sen seni kurtarabilirsin. Önce sen istemelisin. Unutmaki biz bu konuda her daim yanındayız.:KK60: Beraberiz, bunları söylemeyi kendime görev olarak gördüm.

Off allahim, nasil bir gundu bu :KK43:
Surekli yorgunum ve hicbirseye yetisemiyorum.. Ev,is,cocuk.. Hersey yarim sanki..
Birsuru alinti yaptim, hepsi gitti.
Menum bugun felaket, yine de yazayim.
Sabah
Yarim 1 simit
Ogle
Kapuska
Kiymali gul borek
Yogurt
1 tane kalburabasti tatli
Aksam
Mercimek corba
2 kasik nohut
10_15 patates kizartmasi
Cacik

Biliyorum berbat bir menu. Haftalardir bu kadar kotu olmamisti..soz, yarindan itibaren yine toparliyorum

Çok kötü bir gün geçirmişssin Lütfen bugün toparla kendini tartı öncesi hiç olmadı :KK20:

@Puffer nereye canim yaa, bak ara tatil de geliyor
@ruzgar_02 ruzgar iyilesmedi mi hala
@Karacamdan Kelebek o nasil tarti yaa, 240 ne ? Menune yorum yapmiyorum, fazla iyi, sana da gicik olmaya basliycam, haberin olsun :KK70:

O tartı çöp oldu. :KK70:Gıcık olma hırslanmalısın. Yarışalım kim daha iyi beslenecek. Güçlü olan kazansın :KK8:

üç günlüğüne babaannemlere gidiyorum orda hava çok daha soğuk yükseklikten dolayı çıkabilirsem yürür koşarım ama hasta olmak istemiyorum onun dışında iplerimi aldım ip atlarım yemek de bilmiyorum artık dikkat etmeye çalışıcam 2kg vericem orası kesin :)

Abur cubur tatlı yeme gerisi halledilir canım. Dikkat et:KK66:

Menu
Sabah
1 simit
Mocha(72 kalori)
Ogle
2.5 adet sinitzel
1 kase corba
Ara
1 greyfurt
Ara
1 armut
Aksam
Tavuk sote
Corba
Su
1 lt

2,5 sinitzel :KK57:
Aç bırakma kendini lütfen.Eminim sabah güzel kahvaltı yapsaydın öğlen okadar yüklenmezdin. Geri kalanı sağlıklı olmuş:KK66:

Ben de menümü yazayım eksik kalmasın :KK70:
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 elma, 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 4 kaşık haşlanmış yağsız tuzsuz nohut
Ara: yok
Akşam: 5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Ara: 1 portakal, 1 mandalina, 1/2 elma
Bi ara 2 tk bal yemiştim
Su: 3 civarı
Spor: yok
Midem hala çok iyi değil; sebze, et falan yiyemedim, meyveler de biraz fazlaca biliyorum ama hastalığım geçene kadar böyle maalesef :KK61:

Ah canım yaaa bir an önce iyileşirsin inşallah. Ana öğünler az olmuş ama hastalığına veriyorum. Meyveleri bırakma lütfen. Aslında azıcık yoğurt yesen güzel olacak.:kk77:

judiee judiee haklsn canm ya ewt sabhlri okulda oluyrm evden baya erkn ckiyrm aksamdn hazrlasam olur ama onuda alskanlk haline getremdm o kdar saatde ac kalamaynca bole yanls yonelmlerm oluo iste hemde tam doyamams oluyrm oglen eve ac dusuyrm iki snitzel yedm snra iki uc saat snrada oglma yedrdm yarsni yiyemdi ben yedim
Bu arada gunaydinnnnnn :KK15:
Günaydınnnnnnnnn:KK25:
Ne zamanki akşamdna hazırlamayı alışkanlık edineceksin o zaman daha dengeli gideceksin zaten iyi gidiyorsun daha iyi olabilir.:KK15:

Herkese gunaydiiin, bu sabah ise gec kaldigim icin evde kahvalti yapamadim :KK43:
Gelirken simit aldim, yarisini yiyicem. Yanin da peynir zeytinim de olaydi iyiydi :KK66:

Günün kalanını kurtar lütfen. :KK23:

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: yayla çorbası, 1 karnıyarık, yoğurt, az salata, 1 çatal patates salatası

ara:2 tane form bisküvi, yarım armut

akşam: pırasa, yoğurt

ara: yeşilçay
Güzel :KK8:

günaydınn kızlarr :)

ne çok uyuyorum ben bu aralar, sabahta uyuyakalmışım zaten annem olmasa geç kalıyordum.

dün de üşengeçlikten sandviç yapamadım. bu hafta bugüne nasip oldu kaçamak. sandviç yapamayınca tabi simit almak zorunda kaldım. neyseki haftanın son günleri yarın sandviç yaparsam haftayı iyi kapatmış olcam.

o simitin dengelemesini bugün yapılacak.
Harika :KK9: Dengelemek bizim işimiz :confused:

kızlarrr nerelerdesiniz :)

Geldim geldim geç oldu ama geldim :rolleyes:

Vücut açlık hissinde olduğunda her daim yediklerimizi yakmak yerine yağa çeviriyor.
Öğün atlamak bu nedenle iyi değil. Bu hafta iyi gidiyorsun bugün güzel beslen yarın tartıda mutlu olunca daha da motive olacaksın.:KK19:

Bir ml leslie ile olsa olsa 75-100 kalori yakmış olursun. Ne kadar zararda olduğunu düşün bence.

Bana bu yazdıklarım konusunda lütfen kızma sadece gerçeği görmen için yazıyorum.Sadece sen değil hepimiz için geçerli olan bir şeyi paylaşıyorum. Bu konuda çok da iddalıyım ortalam aşağıdaki gibi beslenen bir insanın acıkmasına imkan yok. Çünkü dolu dolu. Fazla fazla yazarak örnek veriyorum.

KAHVALTI

Ara:

Öğle

Ara:

Akşam:

Ara:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıdır.

Üst sınır değişken olsa da beyin, kalp ve ciğerlerin sorunsuz çalışması için her insan günde en az 1000-1400 kalori almalıdır.

Her gün 30 dakika veya daha az sürelerde orta derecede fiziksel aktivite uygulayan bir kişinin alması gereken günlük kalori;

En önemlisi biz ne dersek diyelim sen kendin için doğru olanı seçmelisin. Sadece sen seni kurtarabilirsin. Önce sen istemelisin. Unutmaki biz bu konuda her daim yanındayız.:KK60: Beraberiz, bunları söylemeyi kendime görev olarak gördüm.

Çok kötü bir gün geçirmişssin Lütfen bugün toparla kendini tartı öncesi hiç olmadı :KK20:

O tartı çöp oldu. :KK70:Gıcık olma hırslanmalısın. Yarışalım kim daha iyi beslenecek. Güçlü olan kazansın :KK8:

Aç bırakma kendini lütfen.Eminim sabah güzel kahvaltı yapsaydın öğlen okadar yüklenmezdin. Geri kalanı sağlıklı olmuş:KK66:

Ah canım yaaa bir an önce iyileşirsin inşallah. Ana öğünler az olmuş ama hastalığına veriyorum. Meyveleri bırakma lütfen. Aslında azıcık yoğurt yesen güzel olacak.:kk77:

Ne zamanki akşamdna hazırlamayı alışkanlık edineceksin o zaman daha dengeli gideceksin zaten iyi gidiyorsun daha iyi olabilir.:KK15:

diyete başlarken kesinlikle bilinmesi gereken bilgiler, paylaştığın için teşekkürler canım. ben diyetimin ilk aylarında hep kalori hesabı yapıyordum çok faydasıda oldu. zaten bi süre sonra kalorileri öğrenip kendini kontrol ediyor.

KAHVALTI

Ara:

Öğle

Ara:

Akşam:

Ara:

Alıntıdır.

:KK9:Bravo, yazdıklarına aynen katılıyorum. Önemli olan kısa vadede kilo vermek değil, bi ömür boyu sağlıklı beslenmek. O zaman otomatik olarak kilo kontrolü de gerçekleşiyor zaten.

KAHVALTI

Ara:

Öğle

Ara:

Akşam:

Ara:

Alıntıdır.

Haklisim canimmm bende farkindayim kendimin :( onceden boyke degildi bi saldinmi gidiyo zaten ama bugunden itibaren kendime soz verdim :)

Hoşgeldin aramıza bende Poni 25 yaşındayım bir kızım var 4 aydır buradayım 13 kilo verdim buranın sayesinde
hoşbuldum , çok iyi kilo vermissin . bende 60 olana kadar burdayım. insallah hedefe ulaşırım.
derinn07 derinn07 hosgeldin,antalyadan mi,ben antalyadan
ayyy antalyammm :KK61: bekarken ordaydım. evlendikten sonra izmire yerleştik. bu siteye üye iken antalyadaydım.
Hosgeldin sefalar getrdinnnnn:KK76::KK54::KK60:

hoşbuldum :))

herkese merhaba. daha yeniyim geç bildirim yapıcam bugün.
dün
sabah: sütlü portakal dilimli yulaf ezmesi, yumurta
ara : elma
öğlen: bol yoğurtlu biber dolması, 1 kepçe tarhana çorbası
ara : mandalina
akşam : limonlu salata, 1 kepçe çorba.

akşam 6 dan sonra bisey yemiyorum
dün hiç spor yapamadım.
3 kupa yeşilçay içtim
1500 cc su
Kara sevda vardı :KK48::KK48::KK48:

Back