Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya ben yemekten 30dk sonra hiçbişe yememiş gibi aç hissediyorum var mı böyle bişe kardeşimin eski hali gibi oldum resmen birazdan patlamış mısır ve yeşil çayla ara öğün yapıcam aynı durumu yaşayan varsa yardım lütfen bu iştah kapanmaz yoksa :KK43:

canım tarçınlı bişiler ye, yada maydanoz kürü çok güzel tok tutuyor. yediklerinle alakalı olabilir

judiee judiee bosluktan yapiyorum senin yaptigini yani sikilmissam hep birseyler istiyor canim bol su ic cik bi tur yuru kendine gel

judiee judiee bosluktan yapiyorum senin yaptigini yani sikilmissam hep birseyler istiyor canim bol su ic cik bi tur yuru kendine gel
Öyle midir Son zamanlarda çok oluyo çünkü dışarı çıktım sabah da sinüzit var rüzgardan Bere giymeme rağmen hala Başım ağrıyo :( yürümek çok istiyorum yoksa sıkıldım hareketsizlikten

KraliceElsa KraliceElsa . judiee judiee . hira1994 hira1994 Esmahan38 Esmahan38 tebrikler arkadaslar hedeflerinize az kaldi

@Karacamdan Kelebek. @sosyoloji12 @erigim menuleriniz baya iyiydi haftaya toplu gidecek bence
kimyager1508 kimyager1508 ben 18 haftalikken 7 kg almistim ilk 6 ay emziriken dikkat edince cok hizli gidiyor tabi bu arada sutu de azaltmamaya dikkat etmek lazim

54 kgye indigim gunu bi an once gormek istiyorum ya,hatta masalimsii masalimsii gibi biraz daha zayiflamak istiyorum ama hatlarim cok kuculdu veya KraliceElsa KraliceElsa gibi ust bedenim kuculdu hafif gobegim kaldi demek istiyorum bi an once

Kanguru_ Kanguru_ bu hafta hic bi sey yemedin siskinligin var herhalde,bi de kafana takma hic birseyi al oglusu parka git her nefes aldigin dakikanin tadini cikar canim

KraliceElsa KraliceElsa . judiee judiee . hira1994 hira1994 Esmahan38 Esmahan38 tebrikler arkadaslar hedeflerinize az kaldi

@Karacamdan Kelebek. @sosyoloji12 @erigim menuleriniz baya iyiydi haftaya toplu gidecek bence
kimyager1508 kimyager1508 ben 18 haftalikken 7 kg almistim ilk 6 ay emziriken dikkat edince cok hizli gidiyor tabi bu arada sutu de azaltmamaya dikkat etmek lazim

54 kgye indigim gunu bi an once gormek istiyorum ya,hatta masalimsii masalimsii gibi biraz daha zayiflamak istiyorum ama hatlarim cok kuculdu veya KraliceElsa KraliceElsa gibi ust bedenim kuculdu hafif gobegim kaldi demek istiyorum bi an once
Senin de çok bişeyin kalmadı iki ay sonra istediğin görüntüye kavuşacaksın merak etme;)

Kanguru_ Kanguru_ bu hafta hic bi sey yemedin siskinligin var herhalde,bi de kafana takma hic birseyi al oglusu parka git her nefes aldigin dakikanin tadini cikar canim
aynen regl yaklasti o yuzden boylr oldu. Valla takmamak mumkum olmuyo anneme gidicem 1 hafta kalip kafami dinlcm

Neye cok guluyorum biliyor musunuz ?Hani arada birileri gelip gidiyor vay efendim kaptanligimi filan bevenmiyor trip atip gidiyor ya sonra eski sevgili gibi gizliden gizliden gun boyu bizi izliyor valla bildigin tezatlik bu :KK70:
Kim o ya merak ettim :)

Selam kızlar :KK3:
İşleri ancak hafiflettim.
Geçmişi okudum ama alıntılarım gitti birazdanda işten çıkacağım.
Hepinizi tebrik ederim.
kilo olarak 3 haftadır aynı yerdeyim (tartıdaki rakamlarda) üzgünüm mutsuzum ama pes etmeyeceğim.

bugünkü menümü yazayım
Sabah
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
domates
50 gr peynir
az sütlü nescafe

ara: yok

öğle:
1 porsiyon domatesli mantarlı fırın yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmek

ara: 1 sütlü nescafe + 1 küçük kurabiye :KK22:

ara: 1/3 muz + 3 ceviz

akşam
salata
1 but tavuk

değişirse yazarım

su: 750 ml ancak içtim
spor: henüz belli değil yazarım:KK49:

Aynen canimmm hrpmiz insAllah biran once zayiflariz

Selam kızlar malum bugün karne günüydu biraz geciktim ara ara baktım ama yazamadım, ev için alışverişe gittik falan ... geçmez biliyorum ama kilom 77.7 :110:

Selam kızlar malum bugün karne günüydu biraz geciktim ara ara baktım ama yazamadım, ev için alışverişe gittik falan ... geçmez biliyorum ama kilom 77.7 :110:
canım devam edecek misin?yoksa ayrılacak mısın?

Neye cok guluyorum biliyor musunuz ?Hani arada birileri gelip gidiyor vay efendim kaptanligimi filan bevenmiyor trip atip gidiyor ya sonra eski sevgili gibi gizliden gizliden gun boyu bizi izliyor valla bildigin tezatlik bu :KK70:
@ erigim bu sözlerin bana ise çok kırıldım, senin kaptanligin ile ilgili hiçbir şey söylemedim çünkü. Yeterli giremedigim için kopuk oluyorum takımdan sizin enerjinizi düşürmek istemiyorum demiştim. Yoksa ben tabiki devam ediyorum diyete. Üzdünüz beni gerçekten

Son düzenleme:
Sabah
1 kaşarlı tost
5fındık
1bardak minola

Öğle
5 mercimekli köfte
Salata
2bardağa yakın ayran

Ara
1.5çorba kasesi patlamış mısır (Yağ vardı :( )
1.5bardak yeşil çay

Akşam
1küçük tabak fırında patates köfte yemeği
2dilim ekmek
1mercimekli köfte
2 bardak ayran

Ara: yeşil çay ama daha içmedim

Spor belki yaparım Başım hala ağrıyo

Selam kızlar :KK3:
İşleri ancak hafiflettim.
Geçmişi okudum ama alıntılarım gitti birazdanda işten çıkacağım.
Hepinizi tebrik ederim.
kilo olarak 3 haftadır aynı yerdeyim (tartıdaki rakamlarda) üzgünüm mutsuzum ama pes etmeyeceğim.

bugünkü menümü yazayım
Sabah
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
domates
50 gr peynir
az sütlü nescafe

ara: yok

öğle:
1 porsiyon domatesli mantarlı fırın yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim k.ekmek

ara: 1 sütlü nescafe + 1 küçük kurabiye :KK22:

ara: 1/3 muz + 3 ceviz

akşam
salata
1 but tavuk

değişirse yazarım

su: 750 ml ancak içtim
spor: henüz belli değil yazarım:KK49:
Menülerin harika neden tartıda hakettiğini alamamışsın üzüldüm gerçekten ama incelmişsindir Belkide Bende kilo almıştım iki sene önce meğerse kasmış ölç bence vücudunu en net sonuç orda oluyo

@ erigim bu sözlerin bana ise çok kırıldım, senin kaptanligin ile ilgili hiçbir şey söylemedim çünkü. Yeterli giremedigim için kopuk oluyorum takımdan sizin enerjinizi düşürmek istemiyorum demiştim. Yoksa ben tabiki devam ediyorum diyete. Kanguru_ Kanguru_ senin de iman hoşuma gitmedi arkadaşım. Üzdünüz beni gerçekten
Canım konunun tabiki seninle alakası yok bugün farklı bişey yaşandı ondan dolayı. Yanlış anlama sakın.

Back
X