Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlar espri falan yapmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm aslında:( bizim kızların hastalığı pestilimi çıkardı. Önceki gece 3 saat kadar uyumuştum dün de yine 2-3 saat anca uyudum. Aslında ateşleri düştü ; biraz burun akıntıları var ama küçüğünün huyu tamamen değişti, sürekli kucağımda dolaşarak uyumak istiyor ve oturduğum zaman çığlık çığlığa uyanıyor. Bütün gece ve bütün gün kucağımda dolaştırdım, hatta gece çok sıkıştım eşim de büyük kızı uyutuyordu onları da uyandırmamak için kucağımda çocukla klozete oturdum:( kahvaltıyı eşim hazırladı, yemeği de dışardan söyledik. Yediklerimi yazmıyorum çünkü ne yediğimin farkında değilim , aç kalmamak ve hastalanmamak için yemeye çalışıyorum şu anda kilo falan ikinci plana düştü.
Birsürü konuşup başınızı şişirdim kusura bakmayın, inşallah yarına düzelirler de eski düzenimize kavuşuruz.
Bunları yazarken bile kucağımda çocukla dolaşıyorum ;(

KraliceElsa KraliceElsa gecmis olsun,aileden biri hasta olsun yeter gerisine bulasiyor,bu ara herkes hasta.ben de bol bol meyve tedim bugun verdigim 500 gr almamisimdir umarim

elfkkk elfkkk o topikte baya meslektasim varmis.10 senelik ogretmenim 1 senelik idareci.ogretmenligin manevi boyutu guzel ogretmenler gununde herkes ogrencisiyleyken ben odamda onlarsiz.uzuntu bu.hergun evrak rapor isteniyor.ogrenci veli ogretmen sorunlarini ve okulda arizalan biten araclarla ugrasmak,mudurle ogretmenler arasi durumu idare etmek bana bakiyor.somestir ve taz tatili calismaya devam sabah 8 aksam 5 memur gibi,nobetciyken saat 6 6.30 u buluyor ve ogretmenden 100,150 tl fazla sadece.ben suan memnunum cocuklardan yorulmusum dinlenme oldu,hizmetli ogretmen daha saygili..3,4 yil daha devam etmek istiyorum en az.boyum tam bilmiyorum 1,60 civari hedefim 54 suan 61 im,sende kendinden bahsedermisin bilmek istedim.is konusunda da hakkinda hayirlisi olsun

KraliceElsa KraliceElsa gecmis olsun,aileden biri hasta olsun yeter gerisine bulasiyor,bu ara herkes hasta.ben de bol bol meyve tedim bugun verdigim 500 gr almamisimdir umarim
Evet canım, bu sene bizim kız kreşe gidiyor o yüzden geçirmedimiz hastalık kalmadı kaç aydır:( bi de bulaşınca hepimizi sıradan geçiriyor :(
Ailelerimiz de uzakta, eşimle idare etmeye çalışıyoruz ama baya yıpratıcı oluyo maalesef:( anneleri yanlarında olan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki, hergün bakmasa bile böyle zor durumlarda çok ihtiyacımız oluyor

Arkadaşlar espri falan yapmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm aslında:KK43: bizim kızların hastalığı pestilimi çıkardı. Önceki gece 3 saat kadar uyumuştum dün de yine 2-3 saat anca uyudum. Aslında ateşleri düştü ; biraz burun akıntıları var ama küçüğünün huyu tamamen değişti, sürekli kucağımda dolaşarak uyumak istiyor ve oturduğum zaman çığlık çığlığa uyanıyor. Bütün gece ve bütün gün kucağımda dolaştırdım, hatta gece çok sıkıştım eşim de büyük kızı uyutuyordu onları da uyandırmamak için kucağımda çocukla klozete oturdum:KK43: kahvaltıyı eşim hazırladı, yemeği de dışardan söyledik. Yediklerimi yazmıyorum çünkü ne yediğimin farkında değilim , aç kalmamak ve hastalanmamak için yemeye çalışıyorum şu anda kilo falan ikinci plana düştü.
Birsürü konuşup başınızı şişirdim kusura bakmayın, inşallah yarına düzelirler de eski düzenimize kavuşuruz.
Canım benim çok geçmiş olsun, gerçekten baya sık hastalandı seninkiler bu aralar. Bir de çocukların hastalığı çok zorluyor insanı, kendin hasta olsan daha kolay.

Canim yaaa çok çok geçmiş olsun. Hastalıkzor. HEle ki küçük çocuğun hastaligi daha zör.bu arada kendini de ihmal etme.
Arkadaşlar espri falan yapmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm aslında:KK43: bizim kızların hastalığı pestilimi çıkardı. Önceki gece 3 saat kadar uyumuştum dün de yine 2-3 saat anca uyudum. Aslında ateşleri düştü ; biraz burun akıntıları var ama küçüğünün huyu tamamen değişti, sürekli kucağımda dolaşarak uyumak istiyor ve oturduğum zaman çığlık çığlığa uyanıyor. Bütün gece ve bütün gün kucağımda dolaştırdım, hatta gece çok sıkıştım eşim de büyük kızı uyutuyordu onları da uyandırmamak için kucağımda çocukla klozete oturdum:KK43: kahvaltıyı eşim hazırladı, yemeği de dışardan söyledik. Yediklerimi yazmıyorum çünkü ne yediğimin farkında değilim , aç kalmamak ve hastalanmamak için yemeye çalışıyorum şu anda kilo falan ikinci plana düştü.

Evet canım, bu sene bizim kız kreşe gidiyor o yüzden geçirmedimiz hastalık kalmadı kaç aydır:KK43: bi de bulaşınca hepimizi sıradan geçiriyor :KK43:
Ailelerimiz de uzakta, eşimle idare etmeye çalışıyoruz ama baya yıpratıcı oluyo maalesef:KK43: anneleri yanlarında olan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki, hergün bakmasa bile böyle zor durumlarda çok ihtiyacımız oluyor
Ben de annemden 4-5 aydır ayriyim o kadar arıyorum ki anlatamam. Çok yoruldum, yeni farkettim çocuk büyütmenin zorluğunu.

Bu arada bugünkü menüm
Sabah : biraz Menemen, 2 dilim ekmek, zeytin, salatalık, domates, azıcık zeytinyağı
Öğlen : Türk kahvesi
Akşam : bir büyük balık, yarım kase çorba , 3 kasik pilav , birazcık kabak tatlısı

Sen konunun başını kaçırmışsın, boyunu başka takımda 1,67 diyen biri bizim takımda 1,70 demişti de ben de ona ithafen boyum 1,80 oldu dedim. Aslında 1,61 im. 30 yaşından sonra uzamaz herhalde, keşke beş santim uzasa bana yeter :)))
Haaaa simdi anladimmm :)))

Ben dedim diyecegimi son sozyde dedim herkes birbirine girdiginde ben uzaktan izliyor olurum dedim
canim esim pasta ustasi simdi yanina bi kisi alacakti kosgeb yetistirmek icin eleman istiyor ama eltim 37yasinda yetistirilmek icin gec bir yas ve ayrica iki gun sonra birakacak cunku ilk isi ve cocuga kres bulamadi kucuk eltim ben bakarim demis hayret ki daha cocugu iki aylik ve bunlar gece 4e kadar oturup gunduz uyuyorlar bu nasil bakacak orasida ayri konu iki gun sonrs kucuk yetisemiyorum diyecek kaynim calisma diyecek ve bu calismak isteyen eltimin dogumu cok zoe gecmisti kanamasi durmadi rahmi alindi yani oyle yorulmaya gelemez zaten
Esim bosuna vakit kaybedecek ve simdi gelenleeide gobderdiler en yogun zamaninda eleman bulamayacak
Bende oturup izleyecegim

Sen üstüne düşeni yapmışssın. Yakında iyice anlar:KK48:
judiee judiee patatesli yumurta yagli oluyor o yuzden sgir gelmistir
@Karacamdan Kelebek canim kurabiye mi yedin sen :KK70:[/QUOTE]

@erigim Kaptan ben çok kötü şeyler yedim dün :KK61:

Yaa ben bu kıza sormuştum boyun kaç diye, 1,70 demişti o da. Diğer takımdaki mesajlarına baktım 1,67 demiş. Arkadaş haftada 3 santim uzamış, keşke ben de uzasam :KK48::63::KK12::KK47:

Belki 1,70 gibi hisediyordr :KK48:

Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah. Allah yardımcın olsun

Utanarak dünkü menümü yazıyorum.

Sabah 07:00
3 yumurta 1 sarılı 2 sarısız
Yarım domates
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar peynir

10:00 Ara yok

12:00Öğle yok

14:00Ara yokk

16:30
Kaşarlı simit bir tane
Bir dilim cheese kek
1 bardak çay

Akşam 20:00 avuc içi kadar ızgara tavuk göğsü

Su: 1 litre
Spor yok sabah 7 de kardeşimin sınavı için okula gittik ve yolu kaybedip 2 km yürüdük. Kardeşim sınavdayken soğukta üşümemek için 1,5 saat okul etrafında turladım. Sonra kuaföre gittik. Ordan avmde gezdik kuzenime hediye baktım 2 saat kadar, sonra mertere geldik. Ben ordan marmara foruma yürüyerek gittim. Çeyiz eşyaları satan mağazalarda indirim vardı arkadaşımla onlarıda gezdik.sonra ben açlıktan gözü dönmüş bir halde simit ve cheese cake yedim akşamda 7 buçukta eve geldim yine yürüyerek. Tüm aksiyona rağmen yediklerimi eritip eritmediğimi bilmiyorum. Tek bildiğim eve gelip 1 saat sonra bayılır vaziyette uyuduğum.
Cezamı çekmeye hazırım :KK62: öğün atlamanın bedeli kıtlıktan çıkmış gibi yemek :(

Yarım domates
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar peynir

Kaşarlı simit bir tane
Bir dilim cheese kek
1 bardak çay

Spor yok sabah 7 de kardeşimin sınavı için okula gittik ve yolu kaybedip 2 km yürüdük. Kardeşim sınavdayken soğukta üşümemek için 1,5 saat okul etrafında turladım. Sonra kuaföre gittik. Ordan avmde gezdik kuzenime hediye baktım 2 saat kadar, sonra mertere geldik. Ben ordan marmara foruma yürüyerek gittim. Çeyiz eşyaları satan mağazalarda indirim vardı arkadaşımla onlarıda gezdik.sonra ben açlıktan gözü dönmüş bir halde simit ve cheese cake yedim akşamda 7 buçukta eve geldim yine yürüyerek. Tüm aksiyona rağmen yediklerimi eritip eritmediğimi bilmiyorum. Tek bildiğim eve gelip 1 saat sonra bayılır vaziyette uyuduğum.
Cezamı çekmeye hazırım :KK62: öğün atlamanın bedeli kıtlıktan çıkmış gibi yemek :KK43:

kalori ihtiyacını aşmamışsın sanırım kilo yapmaz ama bu yediklerin çok sağlıksız şeyler :(

@Karacamdan Kelebek canim kurabiye mi yedin sen :KK70:

Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Çok sağol canım, inşallah;)
Çok kötü şeyler yedim deyince ben de bişey sandım, sen benim iki gündür neler yediğimi görsen :KK20: , bu hafta kesin artıyım, bugünden itibaren çok iyi beslensem bile ancak sbt kalırım, eksiye elveda:KK61:

kızlar zumba yapan var mı baya aktif bişeye benziyo leslie artık yaramıyo bana terlemiyorum bile nerdeyse alıştı vücudum sinirim bozuluyo aynı kiloyu görmekten bu hafta baya da dikkat ettim zaten havadan dolayı sürekli ödem tutuyorum tartı sürpriz yumurta gibi resmen sabah 48.1 çıktım :(

Kiyamam yavrum ya kimbilir neresi agriyorda yapisiyor sana ki cocuklar bizden daha direncli
Evet canım, bu sene bizim kız kreşe gidiyor o yüzden geçirmedimiz hastalık kalmadı kaç aydır:KK43: bi de bulaşınca hepimizi sıradan geçiriyor :KK43:
Ailelerimiz de uzakta, eşimle idare etmeye çalışıyoruz ama baya yıpratıcı oluyo maalesef:KK43: anneleri yanlarında olan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki, hergün bakmasa bile böyle zor durumlarda çok ihtiyacımız oluyor
Evet bu konuda sansliyim birsey olunca hemen yetisiyor sagolsun annem
@Karacamdan Kelebek canim kurabiye mi yedin sen :KK70:

Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Ben neler yedim asil kim kimi dovsun acaba :(

Yarım domates
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar peynir

Kaşarlı simit bir tane
Bir dilim cheese kek
1 bardak çay

Cezamı çekmeye hazırım :KK62: öğün atlamanın bedeli kıtlıktan çıkmış gibi yemek :KK43:
Aynen :(
@erigim
Cok sevgili kaptanım an itibariyle tartıldım.
107.6

Telefondan resim atamadım pcden resmini yollicam
Abooo superrrrrrr:)

Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşirler inşallah. Allah yardımcın olsun
Çok sağol canım, inşallah:KK66:
Çok kötü şeyler yedim deyince ben de bişey sandım, sen benim iki gündür neler yediğimi görsen :KK20: , bu hafta kesin artıyım, bugünden itibaren çok iyi beslensem bile ancak sbt kalırım, eksiye elveda:KK61:[/QUOTE]
Hoppp yapabiliriz daha tartiya 4gun var toparlariz bende yazsam menuyu rezillik 5yildir cips yemiyirdum cips bile yedim :(
kızlar zumba yapan var mı baya aktif bişeye benziyo leslie artık yaramıyo bana terlemiyorum bile nerdeyse alıştı vücudum sinirim bozuluyo aynı kiloyu görmekten bu hafta baya da dikkat ettim zaten havadan dolayı sürekli ödem tutuyorum tartı sürpriz yumurta gibi resmen sabah 48.1 çıktım :KK43:
super birsey zumba 3mile lesliede attigim adimi 16dk zumbada atiyorum sen dusun ve ter icinde kalirsin 16dk+28dk yapiyorum

Hersey soyle baslsdi cok basarili giden bir gunun ardindan yegenim geldi boludan
Teyze keyf yapalim mi dedi tmm dedim nasil olcak sen kurabiye yapavaksin bizde enistemle gidip cips alacagiz :(
Evde izin yok bizde keyf yapacak ilk gun diye kirmayim dedim yaptim kurabiye onlarda geldilersanirim
6-7tane cips 3-4tanede kurabiye yedim

Dun ki menu
1yumurta
2kk peynir
Avuc ivi kadar lavas

Ara
Kahve

Ogle
Yok
Ara
Yok
Aksam