- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Kaptancım regl oldum söylemesi ayıp çok canım çekti günlerdir dolapta kaç paket çikolata var görüp duruyorum her açışımda gözüme çarpıyor git gide azalıyordu. Bari bitmeden canımda çekmişken 1 tanecik kare yedim. Ve gerçekten bir tane ile bıraktım. Hafta sonum çok kötü geçtiği için verdiğim kiloyuda almak istemiyorum. Yani evet hafta sonu tozuttum ama toparladım.
Günaydın canım benim
aa ben dün fark etmemişim öğlen hem kısır hem dolma varmış . Ama akşam balıklı salata dengelemiş kuzucum.
Hava o kadar soğukki eve gelince direkt yatağa giriyorum. Sırf eve gidince spor yapmam diye dün yarım saat servisten inip yürüdüm üşüüdüm gittim eve ve direkt yattım çok fena bu havalar. Benim 1,5 ay içinde acil kilo vermem lazım
İstemeye gelicekler ailecek tanışma olacak ve hemen aile arası nişan. Güzel olmak istiyorum
Evet o kadar soğukki tuvalete gitmek zor geliyor
Ohh afiyet olsun süper.
Kaptancım ben eski grupta hedefim bayağı düşüktü yanlış hatırlamıyorsam ilk hedef 70 ti ama ben onu sanki aşağı çekmiştim. Nereden bulurum ki bilemedim.
Yeniden hedef belirleyecekceksem 65 olsun
Güzel toparlanmaya başladın
Afiyet olsun canım
Bende bir kahve alayım![]()
aynen tatlım. dünkü menüde kısırla dolmayı bir araya koymuşlar, kısır 3 kaşık filandı, dolmada küçücük 2 taneydi ama akşam salatayla dengeledim :) sırf bu yüzden salepi bile haftasonuna saklıyorum

ayrıca çok güzel olacağınaa eminim tatlım