Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@masalimsii bence yazdgn sebepler gecikme sebebi olblr ki psikolojk durumlar cok etkikior tarihi diye bikiyrm @Karacamdan Kelebek menulerinin harika gttgni solemismiydim:nazar: @kimyager1508 canimm klasik bi cumle kurayim hemen saba gerci cokca duyuyosndr ya sen iki canlisin:anneadayı::KK46::KK15:cok cook dikkat et meyveye dadannn:KK15: judiee judiee annen demiyrmu hastalannca zayifladin bunuen yenik dustu diyeee:KK48::KK48: benim annem telden saydryo artik zayiflamaaa diorrr yeterrrr diyooo bunyen coker dior(Allah korusun) annne iste...ole bi anneki hamileligimde o tombulyanak hallermde bile sen cok zayfsin bebek besleneblyomu acaba diordu(dionot:hamilelikte 18 kilo almstm yaklasik:KK70::KK70::KK70:) kitap tavsiyesi kim istemsti hatrlayamdm tam olrak ama @Karacamdan Kelebek in solediklerine bastan sona katiliyrm bi de _inci _inci nin de dedgi seri guzel olblr ama genis capli bi sey dusunursen ileryede donuk olsun dersen 7-12 yas 100 temel eser var paket halinde 49 tl gbi bi rakam degis tokus ederk okuyblrler vee cok faydali bnce hepsi okunamasada hakknda az cok bilgi sahibi olsalar ii olur kutuphanelerbde bulunsa ilkokulu karsilar bence tabi sen bilirsin canimmm
Of demez olur mu ya dün çıldırttılar beni teyzemleri de almış yanına hsstaydım ya çıkardım bişe de yiyemedim çok kötüydüm diye aman ha kızım manken hastalığına yakalancan bişeler ye diye baskı yaptılar neymiş hiçbişe yemiyomuşum annem böyle anlatıyo ondan iki gün önce de annemle tartıştık yemek yapmıyosun atıştırmalık şeyler yapıyosun aç kalıyorum zaten acıkınca çok sinirlenirim ama hiç oralı bile olmadı lafa gelince hiç yemiyo çok seçiyo midesi almıyo artık yağlı şeyleri falan da filanda bugün de trenle gidiyoduk Yarım simit verdiler Çeyreğini yedim kalanını verdim nası baktılar bana sanarsın suç işledik :( inş kahvaltıda görmüşlerdir bu sabah felaketti

Klas
Of demez olur mu ya dün çıldırttılar beni teyzemleri de almış yanına hsstaydım ya çıkardım bişe de yiyemedim çok kötüydüm diye aman ha kızım manken hastalığına yakalancan bişeler ye diye baskı yaptılar neymiş hiçbişe yemiyomuşum annem böyle anlatıyo ondan iki gün önce de annemle tartıştık yemek yapmıyosun atıştırmalık şeyler yapıyosun aç kalıyorum zaten acıkınca çok sinirlenirim ama hiç oralı bile olmadı lafa gelince hiç yemiyo çok seçiyo midesi almıyo artık yağlı şeyleri falan da filanda bugün de trenle gidiyoduk Yarım simit verdiler Çeyreğini yedim kalanını verdim nası baktılar bana sanarsın suç işledik :KK43: inş kahvaltıda görmüşlerdir bu sabah felaketti[/QUOTE
Klasik anne tepkileri canim yedikce guclenecegini dusunen mantik napcannn bak ben evlendim kendim anne oldum yokkk degisen bisey yokkk hala saydryo annem:))))

Kızlar size bir soru:)

Benim reglim hep düzensiz olduğu için normal olma süresini ne zaman olacağımı falan hiç tutamam. En son 8 ocakta regli olmıştum acaba gerginliğimin ve şişkin hissetmemin sebebi reglimin yaklaşması olabilir mi?
Benim de doğumlardan sonra düzene girmesi iki seneyi buluyo bi ay bakmışsın 24 günde olmuş öbür ay 35 günde. Her ay hamiş miyim diye kabus görmekten bıktım:KK43: adet takipçisi indirdim ama düzensiz olunca bi işe yaramıyor. Hiç doktora gittin mi bunun için kist falan bişey yok di mi? Benim bu cuma kontrolüm var, doğumdan bir sene sonra gel demişti doktorum, o muayene masasını hiç sevmiyorum ama mecbur gidicem:KK70:

elfkkk elfkkk benim kayınvalide gelicek canım, bu cunartesi bekliyoruz kendisini :KK69:
Sanırım ben de izin isteyeceğim @erigim izin hakkım var değil mi? Kv gidene kadar pek aktif olamayacağım, kilo da veremem zaten, olanı muhafaza etsem yeter bana, gidince devam ederim :KK49:

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:1 elma, 1 sb sü
Öğlen: 5 kaşık zy enginar, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Akşam: 3 kaşık patates, 1 kase yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 porsiyon meyve, 7-8 tane tuzsuz yerfıstığı
Su:3 litre

Benim de doğumlardan sonra düzene girmesi iki seneyi buluyo bi ay bakmışsın 24 günde olmuş öbür ay 35 günde. Her ay hamiş miyim diye kabus görmekten bıktım:KK43: adet takipçisi indirdim ama düzensiz olunca bi işe yaramıyor. Hiç doktora gittin mi bunun için kist falan bişey yok di mi? Benim bu cuma kontrolüm var, doğumdan bir sene sonra gel demişti doktorum, o muayene masasını hiç sevmiyorum ama mecbur gidicem:KK70:
Ufff 7.gün gittim 40.inşa gittim 4.ayda gittim 4ayda bir gel dedi gitmiyorum valla bezdim :(
elfkkk elfkkk benim kayınvalide gelicek canım, bu cunartesi bekliyoruz kendisini :KK69:
Sanırım ben de izin isteyeceğim @erigim izin hakkım var değil mi? Kv gidene kadar pek aktif olamayacağım, kilo da veremem zaten, olanı muhafaza etsem yeter bana, gidince devam ederim :KK49:
Abooo herkes iznemi ayrılıyor hakkin var
Canım aman ayrılın şişko donerseniz listeye giremezsiniz ona gore
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:1 elma, 1 sb sü
Öğlen: 5 kaşık zy enginar, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Akşam: 3 kaşık patates, 1 kase yoğurt, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 1 porsiyon meyve, 7-8 tane tuzsuz yerfıstığı
Su:3 litre
super menü

Canimm @erigim hani ben daha once bi hafyalgna izin almstmya ama cuma yinede bildiriyapmstm dogru onnla karstrdm heralde olemi yapayim iki hafta iznemi ayrilayim?

Sezeryan olan ve bu konuda bilgisi olan arkadaslar size bi sey daniscam ben sezeryan yontemi ile dogum yaptim 29 saate varan suni sanci ve sonrasnda 7 cm i bulan bi acilmam oldu ama bebegimn kalp qtslarnn duzenslesmesi benmde tansiyonmn yuksesnden dolayi hemn sezeryana alindim normal dogum yapmayi cok istedm gercekten nasip olmadi ama cok sukur cook cook sukurki yavrumu saglikla kucagima aldimm smdi niye bunlri bole anlattm acaba bilemedim :KK43:o_O:KK54:ben tam 14 ay once dogum yaptim ve dikisyerimn bi kismi kucuk bi cizgi haline geldi buyuk bi kismi da hala sis ve kirmzimsi ve hasssas bi pantln feln gydgmde beni zorlyablyo benden cok snra dogm yapan arkdaslrna dabsyrm onlsr bole bi durum olmadgni ve o bolgenn ince bi cizgi haline geldgni soluyolr simdii sizce ben bi doktra gorunmelimiyim yoksa yapisal felanmidir?uzun yazdim afffola:KK43:o_O

Sezeryan olan ve bu konuda bilgisi olan arkadaslar size bi sey daniscam ben sezeryan yontemi ile dogum yaptim 29 saate varan suni sanci ve sonrasnda 7 cm i bulan bi acilmam oldu ama bebegimn kalp qtslarnn duzenslesmesi benmde tansiyonmn yuksesnden dolayi hemn sezeryana alindim normal dogum yapmayi cok istedm gercekten nasip olmadi ama cok sukur cook cook sukurki yavrumu saglikla kucagima aldimm smdi niye bunlri bole anlattm acaba bilemedim :KK43:o_O:KK54:ben tam 14 ay once dogum yaptim ve dikisyerimn bi kismi kucuk bi cizgi haline geldi buyuk bi kismi da hala sis ve kirmzimsi ve hasssas bi pantln feln gydgmde beni zorlyablyo benden cok snra dogm yapan arkdaslrna dabsyrm onlsr bole bi durum olmadgni ve o bolgenn ince bi cizgi haline geldgni soluyolr simdii sizce ben bi doktra gorunmelimiyim yoksa yapisal felanmidir?uzun yazdim afffola:KK43:o_O
acilen görün canım 7.gün duzelmisti şuan belli belirsiz beyaz bir çizgi ciktigimda sistisadece ve pansuman bitince düzeldi canım
Korse bile giyebiliyorum ki hoplamali ziplamali sporlarda da birşey olmuyor

selam kızlar biraz geçte olsa ben gedim, bugün saat 9.30-10 gibi uyanmama rağmen yataktn 12:30 gibi kalktım, o da zorla kalktım vallahi hiiiçççç halim, keyfim yok :KK43:

ara öğünde bi armut yedim kızlar.

ben hasta oldum galiba, çok halsizim , sinüslerim vücudumun heryerine dağılmış ağrıtıyor sanki. gözlerim de yanıyor :KK43:

kızlar çok geçmiş olsun.ben de kivi yemenizi öneririm .hem halsizlik hem de soğuk algınlığına çok iyi geliyor.

Valla bitirdim 2, litreyi geçerim ben bugün :KK60:

Çok sevindim. Yumurta gerçekten tok tutuyor. Eğer haşlanmış vs zorlanıyorsan dereotu vs kafana göre salatada yapabilirsin az baharatlı çok güzel oluyor. Kokusunu vs bastırır.:KK68:

Hasta olma da geç kalk ne olacak canım benim.:KK60:
2 gündür sıkıntı yok canım.arada omlet falan da yaparım.bir şekilde tüketirim inşallah.bir de ceviz ve çiğ fındık vs yemeğe başlasam o da çok iyi olacak.:KK36::KK37:

Kızlar size bir soru:)

Benim reglim hep düzensiz olduğu için normal olma süresini ne zaman olacağımı falan hiç tutamam. En son 8 ocakta regli olmıştum acaba gerginliğimin ve şişkin hissetmemin sebebi reglimin yaklaşması olabilir mi?

canım aynı sıkıntı malesef bende de var.bu ay mesela bana verdiği sıkıntı 2.1 kg lik bir ödem +gerginliği de cabası.tartıdaki rakamı görünce :KK57:oldum,neyse ki normale döndü bitince rahatladım.

@La_vinya canım daha önce listeye girmedigin için sıkıntı yok
teşekkür ederim kaptancım:KK36:

bugün;
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir
1/2 çay k.marmelat
ara;
sütlü türk kahvesi
öğlen:
nohut+yoğurt
ara;
az sütle nescafe(nescafe 1 çay kaşığı ancak vardır)
akşam:
nohut:KK45:
1 kase cacık
3 kaşık pilav
2 lt su
kahvaltıdan sonra kayısı çayı
ve karışık egzersiz.:KK68:

Back
X