Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar:KK3:

Geçtiğimiz hafta sonu çok kötü geçmesine + regl olmama rağmen 1,5 kg vermişim.:21: Şükürler olsun işte ben buyum iddalıyım derken bunu kastetmiştim.

Geçen haftaki kilo: 109,1

Bu hafta : 107,6

Fark: 1,5

% 1,37
Vuhuuuu tebrik ederim, gururumuzsun ;)
teşekkür ederim hepinize ilginiz için
Canim hosgeldin aramiza..

Bugün evlilik yıldönümü yarın doğum günüm saki kuzeyin doğum gününü yapcam bi syru misafir geliyor en az 23kisiyiz ben izin mi alsam

Nereyeeee ...
okulun başladığı ilk hafta karbonhidrat diyetine başlayıp haftada 1 kg vermeyi planlıyorum 1 ay aksatmadan da yapacağım inşallah
O nasil bir diyet ki acep

@erigim gunaydin musmutlu bi yasi olsun kuzeyimizin evliliginizde saglikla huzurla daim olsun ins csnim ben bugun bildirim yapmiyrdum degilmi?

***10.takım 550.etap *

erigim(75.6 /76.2/-0.6/%-0.79)
elfkkk( 68,1// /%)izne ayrildi
ruzgar_02(78.0// /%)bildirimsiz izne ayrildi
sosyoloji12( 66.5///% ) kilosu sabit
KraliceElsa(58.7/59.4/-0.7/%-1.19)
judiee(47.5/47.7/-0.2/%-0.42)
Puffer( 77.7///%)
hira1994( 58.9///%)kilosu sabit
Karacamdan Kelebek( 109.1/107.6/1.5/ %1,37)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.6/62/-0.4 / %-0,65)

10.takım ortalaması:%

@erigim gunaydin musmutlu bi yasi olsun kuzeyimizin evliliginizde saglikla huzurla daim olsun ins csnim ben bugun bildirim yapmiyrdum degilmi?
canım bu hafta izne ayrılıyorsun sanırım. istersen bildirim yap istemezsen bildirimsiz ayrıl. zaten ortalamamız çok kötü bu hafta. tartıldıysan bildirim yapmanı öneririm. izin dönüşü bugünkü kilonu baz alırız

Regl olduğumdan aşırı bir açlık hali var üzerimde yinede dur diyebilmem iyi bir şey gibi geliyor. :KK28:

aynen benimde öyle oluyor canım, normalde daha çabuk doyarken reglim yaklaşınca daha çok yiyesim geliyor.

masalimsii masalimsii ve @Karacamdan Kelebek yorumlarınızı okudum ne deseniz haklısınız kızlar :KK20: bu hastalık süreci çok yordu bi de çocuklar hala düzene girmedi gece yine çok az uyuyorum bu da ödem yapıyo falan filan bahaneler işte, aslında istesem çok güzel kilo veriyorum da psikolojik faktörlerden dolayı bu hafta böyle oldu. Ben bu hafta + çıktım ama öyle böyle değil, @erigim beni öldürecek neyse korkunun ecele faydası yok açıklıyorum işte
Geçen hafta:58,7
Bu hafta:59,4
Fark:-0,7
Yüzde:-1,192
Bu hafta söz çok dikkat edeceğim, kv falan umurumda değil:mad:
Grup arkadaşlarımdan da af diliyorum bundan sonra böyle olmayacak, olursa dövün beni:KK4:

canım ödemdir onlar. havalardan dolayı da çok ödem yapıyor vücutlarımız.

dün de neredeyse bütün gün yattım bugün daha iyiyim çok şükür.

hoşgeldin canımmm. gözün aydınnnnn tebrik ederimmmm :KK9:

canım stres yapma, adetten dolayı öyledir. hem gayet iyi gidiyorsun:KK54:

çok geçmiş olsun canımm

wwaaoowww tebrikler canımmmm :KK9:

:KK200:

Bugün evlilik yıldönümü yarın doğum günüm saki kuzeyin doğum gününü yapcam bi syru misafir geliyor en az 23kisiyiz ben izin mi alsam

canımm güzel günler sıralanmış ne güzel, nice güzel yaşlarınız, güzel seneleriniz olur inş :nazar:

- kaç çıkacağız acaba birde ben ortalarda olmayınca takımda bi kaçış sezdim yaniliyormuyum ki :KK43:

aynen o yüzden izine çıkma tatlım hem takım için hemde kendin için olur mu

bugünkü menüm;

sabah: börek (bilinçli olarak arkadaşımın ısmarlamasına izin verdim )

öğlen: sebze çorbası, tavuk göğsü, 1 kaşık zeytinyağlı fasulye, salata, yoğurt

bugün akşam da dışarıdayım. büyük ihtimalde tavuk yerim. sabahki böreği yakmam lazım :)

aynen benimde öyle oluyor canım, normalde daha çabuk doyarken reglim yaklaşınca daha çok yiyesim geliyor.

canım ödemdir onlar. havalardan dolayı da çok ödem yapıyor vücutlarımız.

:KK200:

canımm güzel günler sıralanmış ne güzel, nice güzel yaşlarınız, güzel seneleriniz olur inş :nazar:

aynen o yüzden izine çıkma tatlım hem takım için hemde kendin için olur mu
Ödemdir di mi ödemdir kesin:KK70:

68.8,bole dikkat etthm bi haftda kilo alms gozukuyrm olsun hayrlsi...

Kızlar çok özür diliyorum hafta başı eksideydim ikinci kez regl oldum uç gün olmuştu biteli oysa sanırım Dr yolu göründü düzene girmiyor ria son bulacak ama iste istesi var

KraliceElsa KraliceElsa menulerin düzgündü canım kizmadim o yüzden bu hafta salmak yok bak benim gelenleri saysam kp gorumcemler ablamlar s dışından geliyor
@Karacamdan Kelebek EDAM süper sonuç canım @saimeberen alistin mi bizlere
@judiee sen niye artışın kız uç kg kaldı bi veremedin :KK43:
hira1994 hira1994 metabolizman genç küçük jacamaklar artı olarak yansimamis ama bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden
E Etabiti geçmiş olsun canım kimyager1508 kimyager1508 iyi olmama sevindim
@_inci kilo bıldır okuyordum görüyorum :KK70:
İnsAllah :)) sukurler olsun yansimamis
:)

***10.takım 550.etap *

erigim(75.6 /76.2/-0.6/%-0.79)
elfkkk( 68,1/68.8/- 0.7/%-1.13)izne ayrilmak istiyor
ruzgar_02(78.0// /%)bildirimsiz izne ayrildi
sosyoloji12( 66.5///% ) kilosu sabit
KraliceElsa(58.7/59.4/-0.7/%-1.19)
judiee(47.5/47.7/-0.2/%-0.42)
Puffer( 77.7///%)
hira1994( 58.9///%)kilosu sabit
Karacamdan Kelebek( 109.1/107.6/1.5/ %1,37)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.6/62/-0.4 / %-0,65)

10.takım ortalaması:%

Olumsuz aglayanimiz yok yeni uygulama kurallardada yazdığı gibi iki hafta ust üste kilo veremeyen sarı kart iki sarı diskalifiye sarı kartlar ilk üçte sulinir

Bence de bi yaptırım olsun yoksa bi ileri iki geri ömür boyu mezun olamıycaz :KK70:

bende yaptırımlar olması tarafındayım. Sonuçta bi yarışma ve hedeflerimiz var kızlar.

selam kızlar;dün sabah kızım rahatsızlandı.kahvaltıda yavrumboğazı gıcıklanıyor.sanki balgam çıkaracak ama olmuyor.tüm gün onunla ilgilendim.gece de 40 derece ateşle acille gittik.bu gün de dr umuz tahlil yaptı şükür ki bir şey yok nezle soğuk algınlığı dedi.ilaçlarımızı aldık biraz daha iyiyiz.gece 3 ügeçiyordu evden çıktığımızda 6 ya doğru evdeydik.biz üzüntü ve stresten yavrum hastalıktan perişan olduk.

Back
X