- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
Canım il ayın 11 inde belli olacak ama eylüle kadar Ankara'da stajyer öğretmen olacam çok mutluyum o yüzden :)Hadi gözün aydın, çok sevindimNereye atanacaksın belli mi? Ankara'da mı olacaksın?
Tatil süperdi canım spor yaptığım için yesemde almadım işten ayrıldım bugün son gündü. Sevinten yerimde duramıyorum :)tatlım sabah sen geldin aklıma dedim nerelerde napıyor acep :) nasıldı tatil bakayım :) bu arada kilo almadan döndüğüne çokk sevindimm :)
tatlımmmm çok sevindimm, tebrik ederimmm seni. özel okullarda çalışmak zordur ben doğa koleji halkla ilişkilerde 1,5 yıl çalışmış biri olarak özel okulların zorluğunu biliyorum.
Sağol darısı başına o zaman :)akşam güzel toparlamışssın canım.
Ayy çok sevindim senin adına. Darısı başına. İnşallah bir gün bende öğretmen olacağım.Çok seviyorum öğretmenliği.
Çok teşkkür ederim canım benim :)hoşgeldin canımmm. gözün aydınnnnn tebrik ederimmmm![]()
Kaptanım ben atama işleri ile uğraşacağım bu aralar gündüz giremem ama akşamları girebilirim düzenli olarak.Dönebilir miyim pazartesi günü izinden?- kaç çıkacağız acaba birde ben ortalarda olmayınca takımda bi kaçış sezdim yaniliyormuyum ki![]()