Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar ben bu sabah klasik bi dilim domates salatalık bir haşlanmış yumurta beş ad zeytin yedim şekersiz çay içtim hiçbirinden tat alamaz oldum o ayrı konu kimyager1508 kimyager1508 cansutr cansutr zencefili ben rendeledim üzerine bir limon suyu ekledim sonra onu güzelce süzdüm içtim tadı zehir gibiydi ama yinede bi faydası olmadı şimdi toz zencefil bal deneyeceğim

Bu saate kadar yediklerim
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 1,5 kase mercimek çorbası
Yemekten sonra da kahvenin yanına 1 hurma yedim.
Akşama kırmızı et yahnisi , havuçlu bezelyeli pirinç pilavı ve salata yapacağım.
Kayınvalide yolda akşama geliyo, birsürü hamurişi, sarma dolma yapmıştır kesin:KK53:
Çok kararlıyım hiçbirinden yemiycem, sadece bi kaç tane yaprak sarma yerim onu da ekmek hakkımdan düşeceğim.
Bu hafta çok iddialıyım, kv ye rağmen en az 1 kilo vermem lazım :KK55:

Hg canım hedef kilon şuan ki kilon ne biraz kendinden bahset ilk sayfada kurallarını var okursun

Gunaydin teyzeleriiiii :) ben bugün kontrole gidip kismetse kizimi gorucem :)
Günaydınnn gittin mi kontrole bebişimiz nasıl?

günaydın kızlar ben bu sabah klasik bi dilim domates salatalık bir haşlanmış yumurta beş ad zeytin yedim şekersiz çay içtim hiçbirinden tat alamaz oldum o ayrı konu kimyager1508 kimyager1508 cansutr cansutr zencefili ben rendeledim üzerine bir limon suyu ekledim sonra onu güzelce süzdüm içtim tadı zehir gibiydi ama yinede bi faydası olmadı şimdi toz zencefil bal deneyeceğim

Geçmiş olsun canım menün güzel. Bir an önce iyileşirsin inşallah.

günaydııın

sabah:
5fındık
2dilim ekmek
2-3kk peynir
yeşil çay
Az olmuş ama güzel. Ekmekten çok korkma canım. Az olsun ama ye.

Evet korktun mu :KK8:

Herkese merhaba arkadaslar
Kahvaltim
Zeytin
1 yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 bardak cay
Domates biber
:))
Ata ogun yapmafim daha ama turk kahvesi ve yaninda 1 kare bitter dusunuyirum insAllah :)

Güzel başlamışsın canım.

Bu saate kadar yediklerim
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 1,5 kase mercimek çorbası
Yemekten sonra da kahvenin yanına 1 hurma yedim.
Akşama kırmızı et yahnisi , havuçlu bezelyeli pirinç pilavı ve salata yapacağım.
Kayınvalide yolda akşama geliyo, birsürü hamurişi, sarma dolma yapmıştır kesin:KK53:
Çok kararlıyım hiçbirinden yemiycem, sadece bi kaç tane yaprak sarma yerim onu da ekmek hakkımdan düşeceğim.
Bu hafta çok iddialıyım, kv ye rağmen en az 1 kilo vermem lazım :KK55:
Afiyet olsun güzel. Bence hayır diyeceksin en kötü tadına bakıp bırakırsın. Bırakmazsan ben kazanırım. :rolleyes:

iki kase yarma tarhana içtim içine azar azar kendi yaptığım kruton ekmeklerden attım bi elma yedim başka bişey yok

Afiyet olsun canım.

Merhabalar @erigim tşk ederim davetin için

Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben eda :KK3:

@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm

@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm
aramiza hosgeldin cnm. iyice krese döndü vallah burasi :KK70::KK70:

Günaydınnn gittin mi kontrole bebişimiz nasıl?

Geçmiş olsun canım menün güzel. Bir an önce iyileşirsin inşallah.

Az olmuş ama güzel. Ekmekten çok korkma canım. Az olsun ama ye.

Evet korktun mu :KK8:

Güzel başlamışsın canım.

Afiyet olsun güzel. Bence hayır diyeceksin en kötü tadına bakıp bırakırsın. Bırakmazsan ben kazanırım. :rolleyes:

Afiyet olsun canım.

Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben eda :KK3:
Ne korkması canım, seni üzmek istemem, bu hafta çok hırslıyım :KK76::KK55::KK6::rolleyes:

Back
X