Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm
Hoşgeldin :KK19:

Hoşgeldin tatlim takimimiza ben Derya :)
Merhabalar @erigim tşk ederim davetin için

@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm

Kizlar ara ogun turk kahvesi demistim Ama disari ciktim o yuzden ada durum yedim ama bitiremedim cunku tadi hos diyildi aksam yemgindede lahana sarmasi ve patlican kurusu yicem yaninda salata :)

Kızlar selam :)

Dün gece biraz keyif yaptım. Gece 4 e kadar kitap okudum, zülfü livanelinin serenad isimli kitabını tavsiye ederim. Dün bitirene kadar uyumadım.

Sabahta 1 buçuk gibi uyandım. Kahvaltımda : 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 2 dilim kaşar peyniri, 8 tane zeytin, kıvırcık, 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak yeşilçay

Sonrasında yemek yaptım. Tavuk sote, tarhana çorba, salata. Sonra kalktım biraz spor yaptım.

Akşam menüm; tarhana çorbası, tavuk sote, salata, yoğurt

Sonrasındada ada çayı demlicem

Dün gece biraz keyif yaptım. Gece 4 e kadar kitap okudum, zülfü livanelinin serenad isimli kitabını tavsiye ederim. Dün bitirene kadar uyumadım.

Sabahta 1 buçuk gibi uyandım. Kahvaltımda : 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 2 dilim kaşar peyniri, 8 tane zeytin, kıvırcık, 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak yeşilçay

Sonrasında yemek yaptım. Tavuk sote, tarhana çorba, salata. Sonra kalktım biraz spor yaptım.

Ohh iyi yapmışsın, gece oturmak güzel olur;) menün hala çok iyi gidiyo:nazar:

Ne korkması canım, seni üzmek istemem, bu hafta çok hırslıyım :KK76::KK55::KK6::rolleyes:

Aaaa olmaz ben daha hırslıyım. Hem bak az önce spor salonundan geldim 1 saat spor da yaptım. Cok iddalıyım. :)

Selam canım. Güzel bir kitap ele geçince bitirmeden bırakamıyor insan. Bence güzel bir gece geçirmişsin. Menünde harika cok iyisin.

Kızlar misafirler geldi evde yer yok :KK70: şimdi de düğünden bildiriyorumD

Bu soğukta mı inanamıyorum.
Eğlenmene bak kaptan. Doğum günün kutlu olsun. Doğum gününü kutlamak için seni düğüne mi götürdüler merak ediyorum.:KK70:
@Karacamdan Kelebek edacim bebis iyimis herşey yolunda çok şükür :)

Çok sevindimmm. İyi olsun o. :KK60:

Bugünkü menüm.

Sabah: yok öğlen kalktım.

Öğle

7 parmak köfte
2 dilim ekmek

Ara 1 muz

Akşam.
Spordan sonra 100 gr kadar köfte. Hambur köftesi.büyüklüğünde merak etmeyin ev yapımı hazır değil.

Ara acıkırsam 1 yeşil elma yiyeceğim

Su: 2 litre
Spor. 1 saat cardio+bisiklet+ ağırlık+ esneme hareketleri

İyi eğlenceler, ne düğünü kış günü :KK70:
Bende 29. Ocakta evlenmişti her yerde kar vardı az daha eşini bogacaktim KV kp cankayada trafikte mahsur kalmıştı :D yaza kadar bekleyemedi :( ama güzel yanıda var makyaj hiç akmıyor sıcaktan terlemek yok ve karın ustunde gelinlikler(straplez) horon oynamıştımD
İyi eğlenceler tatlimm
Eve döndüm kuzi babasıyla oynarken uyuyup kaldı
@Karacamdan Kelebek edacim bebis iyimis herşey yolunda çok şükür :)
Çok sukur kaç gr olmuş
Aaaa olmaz ben daha hırslıyım. Hem bak az önce spor salonundan geldim 1 saat spor da yaptım. Cok iddalıyım. :)

Selam canım. Güzel bir kitap ele geçince bitirmeden bırakamıyor insan. Bence güzel bir gece geçirmişsin. Menünde harika cok iyisin.

Bu soğukta mı inanamıyorum.
Eğlenmene bak kaptan. Doğum günün kutlu olsun. Doğum gününü kutlamak için seni düğüne mi götürdüler merak ediyorum.:KK70:

Çok sevindimmm. İyi olsun o. :KK60:
pastayı çiftle beraber kesecekti de kuzi izin vermedi:D

Çok sagolun lKizlar. Kizim 305 gr olmuş , 19-20 cm dedi. Tüm organları oluşmuş. Dr gelişimi iyi dedi. Cinsiyeti tekrar sordum kiz dedi değişmemiş :))) haftaya da ayrintili USG var kismetse.

@erigim Ayfercim, güzel kaptanim tekrardan doğum günün kutlu olsun :KK200::KK200: iyi ki dogmussun. esinle, oglunla, ailenle ve tum sevdiklerinle beraber nice saglikli, huzurlu, mutlu, basarili, gonlundeki herseyin gerceklestigi bir yil olmasi dilegiyle :KK68:

Back
X