Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Korkma korkma, evlilik güzel, anne olmak biraz zor ona da değer zaten. O minicik elleri ayakları görünce insan tüm çektiklerini unutuyor.
Ben iki doğum yaptım muayeneden hala tırsıyorum. Millet bana gelmekten korkar, ben de kadın doğumcudan korkarım:oops:

Açıköğretim düşünüyo müsün? Çok güzel bölümler açıldı, arkadaşım ev ekonomisini okudu, birsürü güzel bölüm var. Psikoloji açılsa ben de istiyorum, ya da diyetisyenlik ikisini de çok istiyorum:21:

Bugün çarşıya çıktık kayınvalideyle biraz alışveriş yaptık geldik, şimdi de çay içiyoruz:KK59:

Bu hafta menülerin çok iyi, cuma günü iyi bi sonuç alacaksın :nazar:
İnsAllah canim ya :)))

bugünkü menüm;

sabah : 2 tane yağda yumurta, 1 kk peynir, 6-7 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 dilimde ballı kaymaklı ekmek

ara; (farklı zamanlarda) bi parça portakal, 1 mandalina, yarım ayva, 1 dilim peynirli ekmek, yarım ceviz

akşam; 1 tabak bol yoğurtlu mantı, şekersiz çay, 2 tane tulumba tatlısı :KK17:

ara; maden suyu

su; 1.5 lt kadar

bugünkü menüm;

sabah : 2 tane yağda yumurta, 1 kk peynir, 6-7 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 dilimde ballı kaymaklı ekmek

ara; (farklı zamanlarda) bi parça portakal, 1 mandalina, yarım ayva, 1 dilim peynirli ekmek, yarım ceviz

akşam; 1 tabak bol yoğurtlu mantı, şekersiz çay, 2 tane tulumba tatlısı :KK17:

ara; maden suyu

su; 1.5 lt kadar

Annemiz neler yemiş öyle :) afiyet olsunnn :KK60:

Korkma korkma, evlilik güzel, anne olmak biraz zor ona da değer zaten. O minicik elleri ayakları görünce insan tüm çektiklerini unutuyor.
Ben iki doğum yaptım muayeneden hala tırsıyorum. Millet bana gelmekten korkar, ben de kadın doğumcudan korkarım:oops:

Açıköğretim düşünüyo müsün? Çok güzel bölümler açıldı, arkadaşım ev ekonomisini okudu, birsürü güzel bölüm var. Psikoloji açılsa ben de istiyorum, ya da diyetisyenlik ikisini de çok istiyorum:21:

Bugün çarşıya çıktık kayınvalideyle biraz alışveriş yaptık geldik, şimdi de çay içiyoruz:KK59:

Doğmamış cocuklarıma isim bile seçtim ben :) korkuyorum ama istiyorumda garip bir duygu.

Bugünkü menüm.
Sabah
2 tane domates
1 kk light peynir
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz

Ara 1 büyük fincan az sütle nescafe

Öğle
Mantarlı dana yahni bir porsiyon susuz kısmından
Salata
Yarım kase şehriyeli tavuk suyu çorba

Ara
1 yeşil elma

Ara 1 muz

Akşam
Salata
İki tavuk baget

Spordan sonra az 100 gr köfte

Spor.
Akşam 35 dk cros+25 dk eliptik bisiklet+20 dk sokakta yürüyüş.
Öğle: 20 dk yürüyüş zincirlikuyu- m.köy arası gidiş dönüş.

Su: 2,5 litre 3'e yakın.

tabikide denemelisin şansını canım :) hem durumunun vahim olacak bi tarafı yok, gerekli olan tek şey azim :)
masalım karar ve azim tamam da şuan başka birşey yok.bu yüzden viran önce çalışmaya başlamam lazım:KK45:

İlgini çeken, merak ettiğin bir bölüm seçebilirsin. Bence okumanın yaşı yok. Bu insanın bilgiye açlığı hayata bakışıyla alakalı. Hem ne var içinizde ukte kalmasın. Benim halam 40ından sonra açıktan lise bitirdi. Şimdi ilahiyat okuyor bu sene mezun olacak. Bence hayallerinizden vazgeçmeyin.:KK36:
öncelikle halanı tebrik ederim kelebeğim.kesinlikle bende herkes ve kendim için bu düşüncelerdeyim .İnşallah bana da kısmet olur.40yaşımda eşimin sayesinde ehliyet alacağım, ki aklımın ucunda bile değildi.(süpriz yapmış bana kendisi kursa yazdırmış beni:KK4::-):KK60:)

huhuuuuuuu napıyosunuz bakimmmmm :KK6::KK6:
iyilik canım :KK54:sen ne yapıyorsun:KK68:

@kimyager01 Nazar değmesin bugün erken geldim. Suan spor salonundayım. 45 dk spor yapıyorum. İş bu mesaj bisiklette pedal çevirirken yazılmıştır. Sevgili rakibem KraliceElsa KraliceElsa duyrulur. :KK49::KK49:
:KK6::KK9::KK9::KK9::KK9:

aslında en mantıklısı açıköğretim benim için.ben de inceleyeyim...ama fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum canım.arkadaşını da tebrik ederim .diyelim ki oldu kazandım.44 yaşında okul biter,şansım yaver giderse 45 yaşında iş hayatına atılırım:KK73::KK9:

Doğmamış cocuklarıma isim bile seçtim ben :) korkuyorum ama istiyorumda garip bir duygu.
ben de evlenmeden 2 oğlum ve bir kızım olsun istiyordum:-):KK6:

Karin kalca egzersizi yaptim kizlarrr 20 dakika :)))
:KK6::KK9::KK9::KK9:

Bugünkü menüm.
Sabah
2 tane domates
1 kk light peynir
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz

Ara 1 büyük fincan az sütle nescafe

Öğle
Mantarlı dana yahni bir porsiyon susuz kısmından
Salata
Yarım kase şehriyeli tavuk suyu çorba

Ara
1 yeşil elma

Ara 1 muz

Akşam
Salata
İki tavuk baget

Spordan sonra az 100 gr köfte

Spor.
Akşam 35 dk cros+25 dk eliptik bisiklet+20 dk sokakta yürüyüş.
Öğle: 20 dk yürüyüş zincirlikuyu- m.köy arası gidiş dönüş.

Su: 2,5 litre 3'e yakın.
Sporlarını kıskandım.... Ah ben de yapabilseydim ne güzel olurdu :KK76:
Menünde öğlenki çorba dışında hiç ekmek görmüyorum;bu kadar spor yaparken Kh tüketmezsen kas kaybı olabilir benden söylemesi. Spor hocan bu konuda ne diyo bi de ona danış istersen:KK49:
Suyun çok iyi, maşallah :nazar:
Bu arada çok tatlı bir rakip daha doğrusu arkadaş bulduğum için çok mutluyum :KK19:

Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 çb yoğurt
Öğlen: 1 tabak ıspanak, 2 kaşık pilav
Ara: 2 çatal sütlü tatlı (dışarda yedim)
Akşam: 5 kaşık köz patlıcan salatası , 2 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
Ara: 1 elma, 7-8 tuzsuz fıstık
Su: 3 litre
Spor: çarşı gezme

Karin kalca egzersizi yaptim kizlarrr 20 dakika :)))

Süpersin :)

Kizlarr dondurma yedim :KK43:
Bu saatte yediysen geçmiş olsun bugünde mutlaka spor yap. Ne az yemişssindir inşallah.
@erigim misafirlerim var,haftaya bomba gibi donecegim,karbonhidrat diyeti ile bu nu da anlatacagim.soz.insallah 54 olacagim

Yalniz kizlar herkes o kadar cok yiyor ki ben bu gurupla az yedigimi ne kadar dikkat ettigimi fark ettim kilo almadim
Senin adına cok sevindim. Aklım bizde olsun az yersin ama nefsinde körelir,kiloda almazsın. Tebrik ederim kendine hakim olduğun için.

Sporlarını kıskandım.... Ah ben de yapabilseydim ne güzel olurdu :KK76:
Menünde öğlenki çorba dışında hiç ekmek görmüyorum;bu kadar spor yaparken Kh tüketmezsen kas kaybı olabilir benden söylemesi. Spor hocan bu konuda ne diyo bi de ona danış istersen:KK49:
Suyun çok iyi, maşallah :nazar:
Bu arada çok tatlı bir rakip daha doğrusu arkadaş bulduğum için çok mutluyum :KK19:

Aslında sadece dün böyle oldu. Sabah ekmek yiyesim gelmedi. Ben zaten sabah haricinde pek ekmek yemem. Hocam her öğünle 100 gr yulaf ezmesi yememi istiyor ama ben onu yiyemem. Kepek ekmek yiyeyim en iyisi.
İşyerinde 1,5 litreyi bitiriyorum. Hem sabah hem akşam ilaç içerken 1 er büyük bardak su içiyorum. Spora giderkende 750 ml alıp öyle gidiyorum. Ayarladım sonunda.
Bende bende bende mutluyum senin gibi tatlı bir arkadaşım oldugu için :KK19:

Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 çb yoğurt
Öğlen: 1 tabak ıspanak, 2 kaşık pilav
Ara: 2 çatal sütlü tatlı (dışarda yedim)
Akşam: 5 kaşık köz patlıcan salatası , 2 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
Ara: 1 elma, 7-8 tuzsuz fıstık
Su: 3 litre
Spor: çarşı gezme

Güzel :KK8:
İyi ki izine ayrılmadın bak bizi ihmal etmediğin gibi sağlıklı yaşam ilkenide geçici olarak dahi olsa rafa kaldırmadın :KK73:

ya ben hala iyileşemedim dün aranıza katılamadım ağzımın içi yara olduğu için sadece haşlama ve çorba tercihim oluyor @erigim bu gidişle hedefime bu hafta ulaşacağım bu sabah mercimek çorbası içtim

@erigim ok
170 boyundayım 68 kiloyum, 33 aylık bi oğlum var, doğumdan sonra çok düzensiz regl oldum o yğzden yumurtalıklarımda kistler var bu da kilo almama sebep oldu sanırım
Tekrar eski kiloma dönmek istiyorum, hedefim 57 civarı ve yağ oranımı düşürmek
Bugğn gerçi çok diyete uygun şeyler yemedim ama yarından itibaren yazarım, 2011 de 5.takımdı sanırım iki ayda 8 kilo vermiştim inşallah yine aynı performası gösterirşm
hoşgeldin aramıza :KK54:

Günaydın güzeller bugünkü bi atlatauim soracagim o gece dondurma yiyenlere hesabını :( ortadan kaybbolanlara cezasını
Dün 1de yattıktan mutfağı toplayıp şimdi yine başladım yapmaya masa fotosu atardimda kacamsklsrs sebep plamam

Back
X