- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Ben de azimli insanları çok seviyorum, sende de o ışığı görüyoruminşallah senin de şartların müsait olur da istediğin bölümü bitirirsin
inş canım, 1 aydır araştırıyorum bakalım seneye kardeşimin okulu bitiyor sonrasında bişiler yapcam. diyetisyenlik hala ue de olmazsa bende farklı seçenekler yada bölümler düşünürüm.
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Öğlen: 5 kaşık ıspanak, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: 1/2 elma
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası, 1 tane fırında palamut, salata
Ara: 4-5 dilim kabak tatlısı(şekersiz pişirip servis ederken 1 çk bal ve biraz cevizle tatlandırdım)
Su: 3 litre
Spor: 15 dk kadar hoplama zıplama vs
Balık çok büyükmüş kalmasın diye kendimi zorladım şimdi midem davul gibi, çay da içtim ama hala sindiremedim![]()
kabak tatlısının diyette önerildiğini, metabolizma için iyi olduğunu okumuştum güvenilir bi diyetisyenin yazısında o yüzden tatlı kaçamağı olarak görmüyorum :) ohh bende zıplıyorum

Kızlar bişey sorcam yediklerim fazla mı, yoksa benim midem mi küçüldü? Artık sürekli tok hissediyorum. Ajandama bakıyorum diyetin ilk günleri ne kadar çok yiyormuşum ama bu kadar çok doymuyordum , miktarları yavaş yavaş azalttım ama şimdi çok şişiyorum
Size de böyle oluyor mu?
3 kasımda 66,5 kilo ile başlamıştım diyete, iki hafta sonra buraya 64 le katıldım şimdi 59 civarıyım, cumaya 58,5 olursam 3 ayda 8 kilo vermiş olacağım, çok güzel bir duygu![]()
tatlım öncelikle tebrik ederim :) bence gayet iyi yiyorsun ama mide küçüldüğü için şişkinlik yapıyor bende kasımdan sonra bi süre sürekli şişkinlik yaşamıştım.
canım benim de canım öyle hamuru işi yapmak istiyor ki eşime ve çocuğuma tutuyorum kendimi. yiğenine ne aldın. nt den ben bir mağazadan almıştım kitapları
yapma canım tut kendini :) ben dün yemedim o kadar spor yaptın seçil dur dedim, bugün ne olacak bilmiyorum. galiba sadece tatlılardan çatallık tadım yaparım. reglime az kaldı o yüzden biraz tırsıyorum

canım henüz vakit bulamadım haftasonu full yattım bu haftasonu halledicem kitapları inş.