Kızlar dün akşam uğrayamadım; oturmaya gitmiştik bizim kızlara nazar değdi sanırım bi de orda uyuyamayınca düzenleri bozuldu çok ağladılar gelince bi ara girdim yazdıklarınızı okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı

Bugün sabah da hava çok güzeldi kahvaltıyı yapıp hemen sahile doğru götürdüm bizimkileri, kayınvalide olunca sürekli gezmek istiyo, yorgunluktan öldüm kaç gündür

Aslında yediklerime çok dikkat ediyorum ama hiç oturmadığım için bacaklarım şişti ödem var,
yarın ne çıkacak çok merak ediyorum
kimyager1508
canım ben indirimden birsürü şey almıştım ama bebek iri doğdu çoğunu giymeden küçüldü; doğumdan sonra almak daha mantıklı, zaten çok hediye geliyo israf oluyo

@Karacamdan Kekebek ben seni daha kilolu hayal etmiştim, çok orantılı ve fit duruyorsun taş çatlasın 80 gösteriyorsun, kilo verince fıstık gibi olacaksın

, nerde buluşuyorsunuz Kartal'da falan mı?
masalimsii
canım senin yaşadıkların karşısında annenin ve senin kararlı duruşunuzu çok takdir ettim, her anne böyle güçlü olmaz, ellerinden öpüyorum
E
Etabiti
çok çok geçmiş olsun, mahvoldunuz bu kış, inşallah bir an önce toparlarsınız
_inci
ben de seni hep takip ediyorum, merak etme seni unutmadım, kendime yeni rakipler bulsam da senin yerin ayrı
@erigim yarın bizim bızdığın doğum günü, evde kendi aramızda kutlayacağız, pastayı kendim yapacağım, cuma günü olduğu için hafiften cozutabilirim, izin veriyo musun?
hira1994
kızının kafasına sandalye düşmüştü, bişey olmadı di mi, iyi mi şimdi?