Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun merak ediyorum su acikanizi biber salcasi baharat ceviz az ekmek karistirip yapiyorum bunun gibi mi.marketlerdeki kotu.
Arkadslar onermemis ama ben kiyafet almani oneriyorum,hic ummadigin kisilerden herkesten gelecek ama mesela gelecek kis icin kalin esofman takimi alabilirsin ev icin 3 ay buyuk aldim ben ve hep uygun oldu.bide mecbur alacagin seyler havlu battaniye vb bu ara cok uygun ,bence bol bol gez fikir edin derim

Gecmis olsun.bende sosyoloji nerde yahu diyordum

Buluscak diyorsunuz ya kiskaniyorum neyse hira1994 hira1994 Var antalyada hiracim neresindeydin,ben merkez calli

KraliceElsa KraliceElsa
:KK68:
Ben serik canim :)

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4///%)
judiee(47.7/ /%)
Puffer( 7,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)

Karacamdan Kelebek(107.6/// %)
Esmahan38( 58.3///% )
_inci(62// / %)

10.takım ortalaması:%

@erigim yeni üyelerin hiçbiri başarılı olamadı mı, isimlerini göremedim listede:KK57:
Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak kurutulmuş yeşil fasulyeden yapılma yemek ( çok komik anlattım) , 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü nescafe
Akşam:1 kepçe şehriye çorbası, 1 parça ızgara et, salata
Ara: 4 tane kestane
Su: 3 litre
Spor: maalesef yok
Yarın dopumgünü için hazırlık yapacağım, normalde pandispanyalarım çok güzel kabarır ama özel günlerde yapınca hep bi aksilik olup sönüyor inşallah öyle olmaz :KK51:
Şu anda kendimi davul gibi hissediyorum, regl olamadım onun etkisi var, lodos da şişirdi biraz; sabaha kadar balon gibi sönmeyi ve minicik bir göbüşle tartıya çıkmayı diliyorum. Herkese bol eksili bir tartı günü diliyorum, rakibime de bol şans diliyorum @Karacamdan Kelebek benim karşımda şansın yok da neyse ben yine de şans dileyeyim bari :KK76:

bugünü özetlersem;
sabah 2 bardak su ve demir ilacı,

Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek, şekersiz çay

ara; türk kahvesi, 2 tane kayısı, 3 tane erik, 1 ceviz, 2 badem

öğlen; yarımdan daha az pide döner

akşam; 1,5 kepçe mantar çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1.5 tane içli köfte, 2 tane ufak tavuk köfte, 2 çatal ucuyla patates püresi, 4 tane yoğurtlu haşlanmış bürüksel lahanası

ara; limonlu şekersiz çay, 1 çay bardağı boza , 1 bardaktan biraz az kefir (farklı zamanlarda)

su: 1.5-2 lt arası

Afiyet olsun merak ediyorum su acikanizi biber salcasi baharat ceviz az ekmek karistirip yapiyorum bunun gibi mi.marketlerdeki kotu.
Arkadslar onermemis ama ben kiyafet almani oneriyorum,hic ummadigin kisilerden herkesten gelecek ama mesela gelecek kis icin kalin esofman takimi alabilirsin ev icin 3 ay buyuk aldim ben ve hep uygun oldu.bide mecbur alacagin seyler havlu battaniye vb bu ara cok uygun ,bence bol bol gez fikir edin derim

Gecmis olsun.bende sosyoloji nerde yahu diyordum

Buluscak diyorsunuz ya kiskaniyorum neyse hira1994 hira1994 Var antalyada hiracim neresindeydin,ben merkez calli

KraliceElsa KraliceElsa
:KK68:
canım benim yediğim acuka norman marketlerde satılanlardan, diğer arkadaşın yediği lutenitsa biraz farklı tatlımm. bende bakıcam canım çok beğendiğim bişey olursa alırım. özellikle de hediye gelemeyeceğini düşündüğüm şeyleri almaya özen gösteririm.

bugünü özetlersem;

Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek, şekersiz çay

akşam; 1,5 kepçe mantar çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1.5 tane içli köfte, 2 tane ufak tavuk köfte, 2 çatal ucuyla patates püresi, 4 tane yoğurtlu haşlanmış bürüksel lahanası

ara; limonlu şekersiz çay, 1 çay bardağı boza , 1 bardaktan biraz az kefir (farklı zamanlarda)

Yavaş yavaş kaloriyi artırıyorsun sanki, olsun ama ihtiyacı var bebişin; bundan sonra çok hızlı büyüyecek ;) Göbüşün çok çıktı mı, hamile kıyafetleri giyiyo musun?

Canim 2 gündür kp disardan bisey söylüyor benide cagiriyolqr yetmeyince kusuyolar bende olabildiğince az yiyorum. Akşamda protein agirlikli oldu onun için ekmek yemedim. Kalori fazla olunca meyvede yemedim. Gobis cikti ama hamile kıyafeti olarak sadece pantalon aldim. Onun dişinda herseyim oluyor daha. 8 kilo vermiştim ya onun avantajini yasiyorum. Yoksa ziyafetler olmazdi. Ama 1 ay sonra olmazlar sanirim :(
Yavaş yavaş kaloriyi artırıyorsun sanki, olsun ama ihtiyacı var bebişin; bundan sonra çok hızlı büyüyecek :KK66: Göbüşün çok çıktı mı, hamile kıyafetleri giyiyo musun?

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4///%)
judiee(47.7/ /%)
Puffer( 7,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)

Karacamdan Kelebek(107.6/// %)
Esmahan38( 58.3///% )
_inci(62// / %)

10.takım ortalaması:%
Aa 1 avuc kalmisiz ya,insallah iyi kisiler gelir,sizler gibi:KK15:

bugünü özetlersem;

Afiyet olsun aksam acik bufe yerdeymissin gibi olmus

Biz bu yaz Taşağıl köprülü kanyona pikniğe gittik, çok güzel bayıldım. Benim kayınvalideler de Kepez'de
Rafting de yapsaydiniz gitmisken.bi bakmissin kimse gorusmeden biz gorusmusuz nede olsa bi ayagin burda,kepezi ben balkondan goruyorum :anneadayı:

Ya benim 2.ciye hamile kalasim var su zayiflama isini hizlandirmaliyim,bi yandan diyorum verdigimin hepsini hooop diye geri alirsam diye sonra derya ya bakiyorum almam diyorum

dünkü menüm

sabah: sandviç

öğlen: şehriye çorbası, beşamel soslu kıymalı karnıbahar (sosunu yemedim) , 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

akşam: 3 tane lahana dolması , yoğurt ( arkadaşıma gittim akşam)

ara: sıcak çikolata (yarım bardak içebildim sadece)

Back
X