Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hakikaten resmi gorunce ben de sasirdim. Cook daha kilolu bekliyordum seni. Orantili kilo almak da guzel birsey, verince de heryerden gider :KK66:
Benim dogum sonrasi top gibi bir gobegim var hala :KK66:

Benimde kocaman bir göbeğim var şuan :KK70:
Bizde genelde basen oluyor. Heryerimizden alıyoruz. Şuan ilk hedefim erkek arkadaşımın evlenme teklif ettiği yüzüğü takabilmek.:KK54:
Sen bebişini al hayırlısıyla kucağına beraber vermeye devam ederiz. Ben sana ancak yetişirim :-)

Canim coook sukur birsey olmadi krem ini suriyirum sis sadece morardi sandalyeleri odadan cikardim :)) oncede tv unitesinide cikarmiatim televizyonun ekranini kirmisti :) yakinda koltuklarida cikaricam :)))

Çok sevindim iyi olmasına. Önlem almak iyi :KK60:

Biri resimmi atti ben goremedim :KK43:

Ben attım ama bulamadım tekrar atarım :KK70:

@sosyoloji12 balık önceki günden kalmıştı boşa gitmesin diye yedim, bi gün önce koca palamutu hüpletmiştim:kk77:
@Karacamdan Kelebek istediğin zaman çık gel ben seni otogardan alırım, yazın daha güzel oluyo buralar deniz kenarına ineriz :cool:
@hira1994 çocukların güvenliği için herşeyi yapıyoruz, bizim de salonda sehpa falan bişey kalmadı , yeter ki onlar iyi olsun :KK46:
Ahh ahh yazın orası harika oluyor. Kavaklı sahilde gezerdim ben :KK70:

@Karacamdan Kelebek masalimsii masalimsii kizlwr olmazsa siz kendinize gore plan yapin bende katilmaya calisirim :))
Eğer kaptancım istanbula gelecekse onun tarih belirlemesini bekleyelim :KK55:

kahvaltılık sevdiğim bişe yok ki çeşit olmuyo hiç. bide uykucu olunca bugün biyere yetişmem gerekiyodu meyve suyumu unuttum içmeyi öyle çıkmışım :KK70:
Düzenli uyku harika bende en azından cumartesi pazar günü uykucu olmak istiyorum.Şöyle 10'a kadar uyusam benden iyisi yok.:KK54:

Balıkçı @sosyoloji12 dönmüş aramıza
@hira1994 canım sevindim iyi olmasına
Bu buluşma planı ne zaman kim bilir belki İstanbul da olurum:KK70:

aaaa süper olur canımmmm, ama henüz belli değil. eğer gelme gibi bi durumun olursa ona göre ayarlanır.
Kaptancım sen belirle tarihi :KK47: Biz ayarlarız gerisini:oops: Planlama benim işim:KK54:

@erigim yeni üyelerin hiçbiri başarılı olamadı mı, isimlerini göremedim listede:KK57:
Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak kurutulmuş yeşil fasulyeden yapılma yemek ( çok komik anlattım) , 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü nescafe
Akşam:1 kepçe şehriye çorbası, 1 parça ızgara et, salata
Ara: 4 tane kestane
Su: 3 litre
Spor: maalesef yok
Yarın dopumgünü için hazırlık yapacağım, normalde pandispanyalarım çok güzel kabarır ama özel günlerde yapınca hep bi aksilik olup sönüyor inşallah öyle olmaz :KK51:
Şu anda kendimi davul gibi hissediyorum, regl olamadım onun etkisi var, lodos da şişirdi biraz; sabaha kadar balon gibi sönmeyi ve minicik bir göbüşle tartıya çıkmayı diliyorum. Herkese bol eksili bir tartı günü diliyorum, rakibime de bol şans diliyorum @Karacamdan Kelebek benim karşımda şansın yok da neyse ben yine de şans dileyeyim bari :KK76:

Menün güzel rakibem.
Allah bugün için yardımcın olsun. Bebişinin de doğum günü kutlu olsun nice mutlu güzel yıllar geçirmenizi dilerim.
Haklısın ben bu hafta hiç kilo veremedim. Sen kazandın. Ama an itibariyle gelecek cuma içinde meydan okuyorum. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali :KK70:

bugünü özetlersem;
sabah 2 bardak su ve demir ilacı,

Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek, şekersiz çay

ara; türk kahvesi, 2 tane kayısı, 3 tane erik, 1 ceviz, 2 badem

öğlen; yarımdan daha az pide döner

akşam; 1,5 kepçe mantar çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1.5 tane içli köfte, 2 tane ufak tavuk köfte, 2 çatal ucuyla patates püresi, 4 tane yoğurtlu haşlanmış bürüksel lahanası

ara; limonlu şekersiz çay, 1 çay bardağı boza , 1 bardaktan biraz az kefir (farklı zamanlarda)

su: 1.5-2 lt arası

Menün güzel. Diyette değilsin ama zararlı şeylere karşı çok iyi duruyorsun. Canının çektiğinden ye ama miktarı abartmadıktan sonra hiç bir şey olmaz biliyorsun. Kendini aç bırakma canım:KK60:

Ya benim 2.ciye hamile kalasim var su zayiflama isini hizlandirmaliyim,bi yandan diyorum verdigimin hepsini hooop diye geri alirsam diye sonra derya ya bakiyorum almam diyorum

Olabilir. Bu takım çok müsait :KK70: Biz sana da deryaya destek olduğumu gibi oluruz. almazsın çok :KK23:

günaydın kızlarrr
günaydınn:KK3:

dünkü menüm

sabah: sandviç

öğlen: şehriye çorbası, beşamel soslu kıymalı karnıbahar (sosunu yemedim) , 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt

akşam: 3 tane lahana dolması , yoğurt ( arkadaşıma gittim akşam)

ara: sıcak çikolata (yarım bardak içebildim sadece)

Bence menün güzel hatta akşam az olmuş ama sicak çikolatayla kaloriyi dengelemişsin :KK39:

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4///%)
judiee(47.7/ /%)
Puffer( 7,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/107,6/0/ %,0)
kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )

_inci(62// / %)

10.takım ortalaması:%

Kızlar günaydın:KK3:
Kilom sabit çıktı.
Menülerim ve sporuma rağmen böyle çıktı. Dün sabah bile en azından 100 gram daha azdım.:KK42:

Geçen hafta: 107,6
Bu hafta : 107,6
Fark: 0
% 0

KraliceElsa KraliceElsa tatlı rakibem eminim sen kazandın. Tebrik ediyorum seni. :KK9:
:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünkü menüm. (son hali )

Sabah:

2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe

ara: 1 muz

Öğle:
bir kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
bir tane tavuk pirzola

ara: 1 yeşil elma

ara: 1 çilekli activia + 2 ceviz.

Akşam:
Koca bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası

Spordan sonra bir dilim ananas

Su: 2,5 litre
Spor: 45 dk (20 dk cardio+10 dk bisiklet, kol, kalça, bacak 2 şer setten ağırlıklar)

Gunaydin teyzeleriiiii :))) ggeçen aksam yemekten sonra cekmistim bu fotoyu :))

Eklentiler

• IMG-20160202-WA0006.webp
    IMG-20160202-WA0006.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 59
Selam kizlaaarr. Donebildim sonunda coksukur kiloda almadim kosturmada partilerde falan :) nasilsiniz bakim bi yaramazlik yoktur insallah

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)kilosu sabit
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4///%)
judiee(47.7/ /%)
Puffer( 77,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )

_inci(62// / %)

Aa 1 avuc kalmisiz ya,insallah iyi kisiler gelir,sizler gibi:KK15:

Afiyet olsun aksam acik bufe yerdeymissin gibi olmus

Rafting de yapsaydiniz gitmisken.bi bakmissin kimse gorusmeden biz gorusmusuz nede olsa bi ayagin burda,kepezi ben balkondan goruyorum :anneadayı:
Bir avucken daha iyi takip etmesi kolay :D
Ya benim 2.ciye hamile kalasim var su zayiflama isini hizlandirmaliyim,bi yandan diyorum verdigimin hepsini hooop diye geri alirsam diye sonra derya ya bakiyorum almam diyorum
Benimde var ama oğlum emiyor birde bu kilolarına vermem gerek :D
ilk kilo bildirimini ben yapayım o vakit :) 56,5 :) galiba ödemlerim gitti, regli olamadım hala ama çok sevindim geçen hafta artıdaydım :)
Waowwwww
Dünkü menüm. (son hali )

Sabah:

2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe

ara: 1 muz

Öğle:
bir kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
bir tane tavuk pirzola

ara: 1 yeşil elma

ara: 1 çilekli activia + 2 ceviz.

Akşam:
Koca bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası

Spordan sonra bir dilim ananas

Su: 2,5 litre
Spor: 45 dk (20 dk cardio+10 dk bisiklet, kol, kalça, bacak 2 şer setten ağırlıklar)
Canım sabah ya yumurtayı bire düşük yada ekmeği çıkar bence
Gunaydin teyzeleriiiii :))) ggeçen aksam yemekten sonra cekmistim bu fotoyu :))
Ooo bizdik belirmiş
Selam kizlaaarr. Donebildim sonunda coksukur kiloda almadim kosturmada partilerde falan :) nasilsiniz bakim bi yaramazlik yoktur insallah
Biz iyiyiz sen nasilsin
Gobwkte 2 haftadir bu vaziyette. Ondan önce bu kadar belli değildi. Bi anda cikti :KK43:
canım bundan sonra hızlı büyüyecek artık daha hızlı kilo alacak çünkü

Kızlar çok üzgünüm sadece 100 gr vermişim 59,3 çıktım, sbt yazalım istersen @erigim, o kadar dikkat ettim ama evde misafir olunca ister istemez kaçamaklar oldu. Pazartesi günü 58,8 çıkmıştım bi artı bi eksi gidip geliyorum, eminim haftaya daha iyi olacağım. @Karacamdan Kelebek bu hafta ikimiz de tırt çıktık, haftaya tekrar yarışalım :KK19:

Bir avucken daha iyi takip etmesi kolay :KK70:

Benimde var ama oğlum emiyor birde bu kilolarına vermem gerek :KK70:

Waowwwww

Canım sabah ya yumurtayı bire düşük yada ekmeği çıkar bence

Ooo bizdik belirmiş

Biz iyiyiz sen nasilsin
canım bundan sonra hızlı büyüyecek artık daha hızlı kilo alacak çünkü
Ayy benimde bebis yapasim var ama ruGar emdigi icin seneye kisa erteledik :))
Iyim cok sukur herseyi halledip geldim bunalimdan ciktim stresden kurtuldum bomba gibi dondum :)

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)kilosu sabit
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4/59.3/0.1/%0.17)
judiee(47.7/47.6/0.1 /%0.21)
Puffer( 77,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )

_inci(62// / %)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar çok üzgünüm sadece 100 gr vermişim 59,3 çıktım, sbt yazalım istersen @erigim, o kadar dikkat ettim ama evde misafir olunca ister istemez kaçamaklar oldu. Pazartesi günü 58,8 çıkmıştım bi artı bi eksi gidip geliyorum, eminim haftaya daha iyi olacağım. @Karacamdan Kelebek bu hafta ikimiz de tırt çıktık, haftaya tekrar yarışalım :KK19:
Niye sabit yazalım yüz grda olsa vermissin bak onu veremeyen var bknz:kaptan :(

Back
X