- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
@Karacamdan Kelebekmasalimsii kizlwr olmazsa siz kendinize gore plan yapin bende katilmaya calisirim :))
ayarlarız tatlım bi şekilde okadar marmaray, metrobüs yaptılar işimize yarasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Karacamdan Kelebekmasalimsii kizlwr olmazsa siz kendinize gore plan yapin bende katilmaya calisirim :))
Hakikaten resmi gorunce ben de sasirdim. Cook daha kilolu bekliyordum seni. Orantili kilo almak da guzel birsey, verince de heryerden gider
Benim dogum sonrasi top gibi bir gobegim var hala![]()
Canim coook sukur birsey olmadi krem ini suriyirum sis sadece morardi sandalyeleri odadan cikardim :)) oncede tv unitesinide cikarmiatim televizyonun ekranini kirmisti :) yakinda koltuklarida cikaricam :)))
Biri resimmi atti ben goremedim![]()
Ahh ahh yazın orası harika oluyor. Kavaklı sahilde gezerdim ben@sosyoloji12 balık önceki günden kalmıştı boşa gitmesin diye yedim, bi gün önce koca palamutu hüpletmiştim
@Karacamdan Kelebek istediğin zaman çık gel ben seni otogardan alırım, yazın daha güzel oluyo buralar deniz kenarına ineriz
@hira1994 çocukların güvenliği için herşeyi yapıyoruz, bizim de salonda sehpa falan bişey kalmadı , yeter ki onlar iyi olsun![]()
Eğer kaptancım istanbula gelecekse onun tarih belirlemesini bekleyelim@Karacamdan Kelebekmasalimsii kizlwr olmazsa siz kendinize gore plan yapin bende katilmaya calisirim :))
Düzenli uyku harika bende en azından cumartesi pazar günü uykucu olmak istiyorum.Şöyle 10'a kadar uyusam benden iyisi yok.kahvaltılık sevdiğim bişe yok ki çeşit olmuyo hiç. bide uykucu olunca bugün biyere yetişmem gerekiyodu meyve suyumu unuttum içmeyi öyle çıkmışım![]()
Balıkçı @sosyoloji12 dönmüş aramıza
@hira1994 canım sevindim iyi olmasına
Bu buluşma planı ne zaman kim bilir belki İstanbul da olurum![]()
Kaptancım sen belirle tarihiaaaa süper olur canımmmm, ama henüz belli değil. eğer gelme gibi bi durumun olursa ona göre ayarlanır.
@erigim yeni üyelerin hiçbiri başarılı olamadı mı, isimlerini göremedim listede
Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak kurutulmuş yeşil fasulyeden yapılma yemek ( çok komik anlattım) , 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü nescafe
Akşam:1 kepçe şehriye çorbası, 1 parça ızgara et, salata
Ara: 4 tane kestane
Su: 3 litre
Spor: maalesef yok
Yarın dopumgünü için hazırlık yapacağım, normalde pandispanyalarım çok güzel kabarır ama özel günlerde yapınca hep bi aksilik olup sönüyor inşallah öyle olmaz
Şu anda kendimi davul gibi hissediyorum, regl olamadım onun etkisi var, lodos da şişirdi biraz; sabaha kadar balon gibi sönmeyi ve minicik bir göbüşle tartıya çıkmayı diliyorum. Herkese bol eksili bir tartı günü diliyorum, rakibime de bol şans diliyorum @Karacamdan Kelebek benim karşımda şansın yok da neyse ben yine de şans dileyeyim bari![]()
bugünü özetlersem;
sabah 2 bardak su ve demir ilacı,
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek, şekersiz çay
ara; türk kahvesi, 2 tane kayısı, 3 tane erik, 1 ceviz, 2 badem
öğlen; yarımdan daha az pide döner
akşam; 1,5 kepçe mantar çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1.5 tane içli köfte, 2 tane ufak tavuk köfte, 2 çatal ucuyla patates püresi, 4 tane yoğurtlu haşlanmış bürüksel lahanası
ara; limonlu şekersiz çay, 1 çay bardağı boza , 1 bardaktan biraz az kefir (farklı zamanlarda)
su: 1.5-2 lt arası
Ya benim 2.ciye hamile kalasim var su zayiflama isini hizlandirmaliyim,bi yandan diyorum verdigimin hepsini hooop diye geri alirsam diye sonra derya ya bakiyorum almam diyorum
günaydınngünaydın kızlarrr
dünkü menüm
sabah: sandviç
öğlen: şehriye çorbası, beşamel soslu kıymalı karnıbahar (sosunu yemedim) , 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
akşam: 3 tane lahana dolması , yoğurt ( arkadaşıma gittim akşam)
ara: sıcak çikolata (yarım bardak içebildim sadece)
ilk kilo bildirimini ben yapayım o vakit :) 56,5 :) galiba ödemlerim gitti, regli olamadım hala ama çok sevindim geçen hafta artıdaydım :)
Gunaydin teyzeleriiiii :))) ggeçen aksam yemekten sonra cekmistim bu fotoyu :))
Aaa zaten kilonda yokmuş bana göreBebek görünmüş hafiften
![]()
Aaa niye üzülüyorsunki bebişin sağlıkla büyüyor. Unutma sen zayıflama sürecinde değilsin.Gobwkte 2 haftadir bu vaziyette. Ondan önce bu kadar belli değildi. Bi anda cikti![]()
Bir avucken daha iyi takip etmesi kolayAa 1 avuc kalmisiz ya,insallah iyi kisiler gelir,sizler gibi
Afiyet olsun aksam acik bufe yerdeymissin gibi olmus
Rafting de yapsaydiniz gitmisken.bi bakmissin kimse gorusmeden biz gorusmusuz nede olsa bi ayagin burda,kepezi ben balkondan goruyorum![]()
Benimde var ama oğlum emiyor birde bu kilolarına vermem gerekYa benim 2.ciye hamile kalasim var su zayiflama isini hizlandirmaliyim,bi yandan diyorum verdigimin hepsini hooop diye geri alirsam diye sonra derya ya bakiyorum almam diyorum
Waowwwwwilk kilo bildirimini ben yapayım o vakit :) 56,5 :) galiba ödemlerim gitti, regli olamadım hala ama çok sevindim geçen hafta artıdaydım :)
Canım sabah ya yumurtayı bire düşük yada ekmeği çıkar benceDünkü menüm. (son hali )
Sabah:
2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe
ara: 1 muz
Öğle:
bir kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
bir tane tavuk pirzola
ara: 1 yeşil elma
ara: 1 çilekli activia + 2 ceviz.
Akşam:
Koca bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası
Spordan sonra bir dilim ananas
Su: 2,5 litre
Spor: 45 dk (20 dk cardio+10 dk bisiklet, kol, kalça, bacak 2 şer setten ağırlıklar)
Ooo bizdik belirmişGunaydin teyzeleriiiii :))) ggeçen aksam yemekten sonra cekmistim bu fotoyu :))
Biz iyiyiz sen nasilsinSelam kizlaaarr. Donebildim sonunda coksukur kiloda almadim kosturmada partilerde falan :) nasilsiniz bakim bi yaramazlik yoktur insallah
canım bundan sonra hızlı büyüyecek artık daha hızlı kilo alacak çünküGobwkte 2 haftadir bu vaziyette. Ondan önce bu kadar belli değildi. Bi anda cikti![]()
Ayy benimde bebis yapasim var ama ruGar emdigi icin seneye kisa erteledik :))Bir avucken daha iyi takip etmesi kolay
Benimde var ama oğlum emiyor birde bu kilolarına vermem gerek
Waowwwww
Canım sabah ya yumurtayı bire düşük yada ekmeği çıkar bence
Ooo bizdik belirmiş
Biz iyiyiz sen nasilsin
canım bundan sonra hızlı büyüyecek artık daha hızlı kilo alacak çünkü
Aramıza tabiki ama listeye üçüncü hafta izin iki hafta en az demiştim ya@erigim ben donebilirmiyim yarisa bugun
Niye sabit yazalım yüz grda olsa vermissin bak onu veremeyen var bknz:kaptanKızlar çok üzgünüm sadece 100 gr vermişim 59,3 çıktım, sbt yazalım istersen @erigim, o kadar dikkat ettim ama evde misafir olunca ister istemez kaçamaklar oldu. Pazartesi günü 58,8 çıkmıştım bi artı bi eksi gidip geliyorum, eminim haftaya daha iyi olacağım. @Karacamdan Kelebek bu hafta ikimiz de tırt çıktık, haftaya tekrar yarışalım![]()