- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Benimde kocaman bir göbeğim var şuan
Bizde genelde basen oluyor. Heryerimizden alıyoruz. Şuan ilk hedefim erkek arkadaşımın evlenme teklif ettiği yüzüğü takabilmek.
Sen bebişini al hayırlısıyla kucağına beraber vermeye devam ederiz. Ben sana ancak yetişirim
Çok sevindim iyi olmasına. Önlem almak iyi
Ben attım ama bulamadım tekrar atarım
Ahh ahh yazın orası harika oluyor. Kavaklı sahilde gezerdim ben
Eğer kaptancım istanbula gelecekse onun tarih belirlemesini bekleyelim
Düzenli uyku harika bende en azından cumartesi pazar günü uykucu olmak istiyorum.Şöyle 10'a kadar uyusam benden iyisi yok.
Kaptancım sen belirle tarihiBiz ayarlarız gerisini
Planlama benim işim
Menün güzel rakibem.
Allah bugün için yardımcın olsun. Bebişinin de doğum günü kutlu olsun nice mutlu güzel yıllar geçirmenizi dilerim.
Haklısın ben bu hafta hiç kilo veremedim. Sen kazandın. Ama an itibariyle gelecek cuma içinde meydan okuyorum. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali
Menün güzel. Diyette değilsin ama zararlı şeylere karşı çok iyi duruyorsun. Canının çektiğinden ye ama miktarı abartmadıktan sonra hiç bir şey olmaz biliyorsun. Kendini aç bırakma canım
Olabilir. Bu takım çok müsaitBiz sana da deryaya destek olduğumu gibi oluruz. almazsın çok
günaydınn
Bence menün güzel hatta akşam az olmuş ama sicak çikolatayla kaloriyi dengelemişsin![]()
evet tatlım dengelemeye çalıştım :) sıcak çikolatayı çok severim ama çikolatasını az koydurduğum halde artık ağır geliyor fazla geliyor bitiremiyorum.
Çok sevindimKoruma işini iyi yapıyorsun
![]()
sayenizde canım

Kızlar günaydın
Kilom sabit çıktı.
Menülerim ve sporuma rağmen böyle çıktı. Dün sabah bile en azından 100 gram daha azdım.
Geçen hafta: 107,6
Bu hafta : 107,6
Fark: 0
% 0
KraliceElsa tatlı rakibem eminim sen kazandın. Tebrik ediyorum seni.
![]()
acaba reglin yaklaşıyor olabilir mi canım?
Dünkü menüm. (son hali )
Sabah:
2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe
ara: 1 muz
Öğle:
bir kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
bir tane tavuk pirzola
ara: 1 yeşil elma
ara: 1 çilekli activia + 2 ceviz.
Akşam:
Koca bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası
Spordan sonra bir dilim ananas
Su: 2,5 litre
Spor: 45 dk (20 dk cardio+10 dk bisiklet, kol, kalça, bacak 2 şer setten ağırlıklar)
bence canım haftaya falan çok fazla kilo vereceksin, çok iyi gidiyorsun.
Gunaydin teyzeleriiiii :))) ggeçen aksam yemekten sonra cekmistim bu fotoyu :))
ay ne güzel bi duygu :) ben çok severim öle top gibi hamile göbüşlerini , kilonda gayet iyi maşallah