Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde kocaman bir göbeğim var şuan :KK70:
Bizde genelde basen oluyor. Heryerimizden alıyoruz. Şuan ilk hedefim erkek arkadaşımın evlenme teklif ettiği yüzüğü takabilmek.:KK54:
Sen bebişini al hayırlısıyla kucağına beraber vermeye devam ederiz. Ben sana ancak yetişirim :-)

Çok sevindim iyi olmasına. Önlem almak iyi :KK60:

Ben attım ama bulamadım tekrar atarım :KK70:

Ahh ahh yazın orası harika oluyor. Kavaklı sahilde gezerdim ben :KK70:

Eğer kaptancım istanbula gelecekse onun tarih belirlemesini bekleyelim :KK55:

Düzenli uyku harika bende en azından cumartesi pazar günü uykucu olmak istiyorum.Şöyle 10'a kadar uyusam benden iyisi yok.:KK54:

Kaptancım sen belirle tarihi :KK47: Biz ayarlarız gerisini:oops: Planlama benim işim:KK54:

Menün güzel rakibem.
Allah bugün için yardımcın olsun. Bebişinin de doğum günü kutlu olsun nice mutlu güzel yıllar geçirmenizi dilerim.
Haklısın ben bu hafta hiç kilo veremedim. Sen kazandın. Ama an itibariyle gelecek cuma içinde meydan okuyorum. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali :KK70:

Menün güzel. Diyette değilsin ama zararlı şeylere karşı çok iyi duruyorsun. Canının çektiğinden ye ama miktarı abartmadıktan sonra hiç bir şey olmaz biliyorsun. Kendini aç bırakma canım:KK60:

Olabilir. Bu takım çok müsait :KK70: Biz sana da deryaya destek olduğumu gibi oluruz. almazsın çok :KK23:

günaydınn:KK3:

Bence menün güzel hatta akşam az olmuş ama sicak çikolatayla kaloriyi dengelemişsin :KK39:

evet tatlım dengelemeye çalıştım :) sıcak çikolatayı çok severim ama çikolatasını az koydurduğum halde artık ağır geliyor fazla geliyor bitiremiyorum.

Çok sevindim :21: Koruma işini iyi yapıyorsun:KK60:

sayenizde canım :KK200:

Kızlar günaydın:KK3:
Kilom sabit çıktı.
Menülerim ve sporuma rağmen böyle çıktı. Dün sabah bile en azından 100 gram daha azdım.:KK42:

Geçen hafta: 107,6
Bu hafta : 107,6
Fark: 0
% 0

KraliceElsa KraliceElsa tatlı rakibem eminim sen kazandın. Tebrik ediyorum seni. :KK9:
:nazar:

acaba reglin yaklaşıyor olabilir mi canım?
Dünkü menüm. (son hali )

Sabah:

2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe

ara: 1 muz

Öğle:
bir kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
bir tane tavuk pirzola

ara: 1 yeşil elma

ara: 1 çilekli activia + 2 ceviz.

Akşam:
Koca bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası

Spordan sonra bir dilim ananas

Su: 2,5 litre
Spor: 45 dk (20 dk cardio+10 dk bisiklet, kol, kalça, bacak 2 şer setten ağırlıklar)

bence canım haftaya falan çok fazla kilo vereceksin, çok iyi gidiyorsun.

Gunaydin teyzeleriiiii :))) ggeçen aksam yemekten sonra cekmistim bu fotoyu :))

ay ne güzel bi duygu :) ben çok severim öle top gibi hamile göbüşlerini , kilonda gayet iyi maşallah:nazar:

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4///%)
judiee(47.7/47.6 /0.1 /%0.21)
Puffer( 7,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/107,6/0/ %,0)
kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )

_inci(62// / %)

10.takım ortalaması:%

Aramıza tabiki ama listeye üçüncü hafta izin iki hafta en az demiştim ya
Sen bugün döndün listeyi takma Kafana
ben izne cikali ne kdr oldu hatirlamiyrm valla.o_O

Tamam kaptan dondum artik cok sukur partilere ev oturmalarina ragmen kilo almadim hatta 200 gr da verdim :)
kilom 77.2 En Büyük TÜRKİYE

Bir avucken daha iyi takip etmesi kolay :KK70:

Benimde var ama oğlum emiyor birde bu kilolarına vermem gerek :KK70:

Waowwwww

Canım sabah ya yumurtayı bire düşük yada ekmeği çıkar bence

Ooo bizdik belirmiş

Biz iyiyiz sen nasilsin
canım bundan sonra hızlı büyüyecek artık daha hızlı kilo alacak çünkü

Kaptancım spor hocamla konuştum. Sabahları spor yaparsan daha iyi olur dedi. Bende sabahlarıda spora gitmeyi düşünüyorum.(işe geç kalmazsam) Sabah akşam yapabilirsin dedi. Bende yumurtayı düşürmeyi düşünüyorum.
Bir de muz yerine elma tercih edeceğim. Muz kabız yaptı beni galiba. Sporuda yemekten 1,5 saat sonra,spor sonrarsı öğğünüde 1 saat sonra yemem gerekiyormuş. Ben bu kısmı yanlış yaptım sanırım.o_O

dün:
2kk peynir
2dilim ekmek

öğle
az ekmekli dürüm
1büyük bardak ayran
salata

akşam
az yağda mantar
1 dilim ekmek
1kase yoğurt ve 2yk kavrulmuş mısır

ara: 1yeşil elma

dün:
2kk peynir
2dilim ekmek
5fındık

öğle
az ekmekli dürüm
1büyük bardak ayran
salata

akşam
az yağda mantar
1 dilim ekmek

ara:
1 napoliten çikolata

ara:
1yeşil elma

sabah 5tane fındık da yemiştim yine unuttum bişeleri yazmayı ya .s

Kaptancım spor hocamla konuştum. Sabahları spor yaparsan daha iyi olur dedi. Bende sabahlarıda spora gitmeyi düşünüyorum.(işe geç kalmazsam) Sabah akşam yapabilirsin dedi. Bende yumurtayı düşürmeyi düşünüyorum.
Bir de muz yerine elma tercih edeceğim. Muz kabız yaptı beni galiba. Sporuda yemekten 1,5 saat sonra,spor sonrarsı öğğünüde 1 saat sonra yemem gerekiyormuş. Ben bu kısmı yanlış yaptım sanırım.o_O
Canım tecrübe ile sabit ve benim arkadaşım yıllardır spor hocası sabah sporu gün içinde çok aciktiriyor oysa akşam yapılınca bir yoğurt yiyorsun spordan sonra açlık olmuyor ve daha iyi motive ediyor tabi sen bilirsin bak gorumcem ona gidiyor akşam 6-8arasi eve gelince de bi narlı yoğurt tamam bitti çok güzel zayiflamis

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)kilosu sabit
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4/59.3/0.1/%0.17)
judiee(47.7/47.6/0.1 /%0.21)
Puffer( 77,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/107,6/0/ %,0)
kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )

_inci(62// / %)

10.takım ortalaması:%

İnşallah diğerleri kilo vermiştir böyle giderse ikinci sarı kartla ben ceza alacağım :(

Kızlar çok üzgünüm sadece 100 gr vermişim 59,3 çıktım, sbt yazalım istersen @erigim, o kadar dikkat ettim ama evde misafir olunca ister istemez kaçamaklar oldu. Pazartesi günü 58,8 çıkmıştım bi artı bi eksi gidip geliyorum, eminim haftaya daha iyi olacağım. @Karacamdan Kelebek bu hafta ikimiz de tırt çıktık, haftaya tekrar yarışalım :KK19:

Anlaştık rakibem. :KK60:

Ayy benimde bebis yapasim var ama ruGar emdigi icin seneye kisa erteledik :))
Iyim cok sukur herseyi halledip geldim bunalimdan ciktim stresden kurtuldum bomba gibi dondum :)

hoşgeldin sefa getirdin. :KK60:

Niye sabit yazalım yüz grda olsa vermissin bak onu veremeyen var bknz:kaptan :KK43:

Bir de ben :KK61: O değilde bir ileri iki geri gitmekten iyidir diye düşünüyorum :KK23:

evet tatlım dengelemeye çalıştım :) sıcak çikolatayı çok severim ama çikolatasını az koydurduğum halde artık ağır geliyor fazla geliyor bitiremiyorum.
sayenizde canım :KK200:
acaba reglin yaklaşıyor olabilir mi canım?

bence canım haftaya falan çok fazla kilo vereceksin, çok iyi gidiyorsun.
ay ne güzel bi duygu :) ben çok severim öle top gibi hamile göbüşlerini , kilonda gayet iyi maşallah:nazar:

Bir gün bende öyle olacağım inşallah.

dün:
2kk peynir
2dilim ekmek

öğle
az ekmekli dürüm
1büyük bardak ayran
salata

akşam
az yağda mantar
1 dilim ekmek

ara: 1yeşil elma

Kavrulmuş mısır pek iyi bir tercih değil ama yediğinden iyi diyorum.

Canım tecrübe ile sabit ve benim arkadaşım yıllardır spor hocası sabah sporu gün içinde çok aciktiriyor oysa akşam yapılınca bir yoğurt yiyorsun spordan sonra açlık olmuyor ve daha iyi motive ediyor tabi sen bilirsin bak gorumcem ona gidiyor akşam 6-8arasi eve gelince de bi narlı yoğurt tamam bitti çok güzel zayiflamis

Kaptancım sürekli protein ağırlıklı besleniyorum şu durumda. Sabahları sürekli gitmeyeceğim.

Mesela,
pazartesi, salı akşam.
Çarşamba sabah
Perşembe cuma akşam
C.tesi. Pazar sabah

eğer vaktim olur canım sıkılırsa akşamları ekstradanda gidebilirim.

İnşallah diğerleri kilo vermiştir böyle giderse ikinci sarı kartla ben ceza alacağım :KK43:

Sen neden ceza alıyorsun biz kötü olduğumuz için takım cezası mı :cry:

Ben gecen hafta tartilmamistim. Bugün tartildim 2 haftada 1 kilo almisim. Yuhhh dedim kendime :( normal mi bu yaaa toplamda 6.5 kilo oldu daha 5 aylik hamileyim. Offf çok kilo alican galibaaaa :(( bundan sonra daha da dikkat etmem lazim sanirim. Havalar İsinda da yürüyüşe ciksam hergun.

selam bu sabah çok güzel kahvaltı yaptım peynir zeytin domates ve haşlanmış yumurta şekersiz çay içtim öğle yemeğinde bi kase domates çorbası ekmek yok şimdide Yeşilçay içiyorum bu arada @erigim 58 net kilodayım

Kızlar pandispanyam göbüşüm kadar çok kabardı:nazar:
Sırada süslemesi var, mercimekli köfte ve börek yapacağım. Böreğin sadece tadına bakarım :KK53:
Kolay gelsin rakibem. Biliyorsun yine yarıştayız yeme :KK45:

Ben gecen hafta tartilmamistim. Bugün tartildim 2 haftada 1 kilo almisim. Yuhhh dedim kendime :KK43: normal mi bu yaaa toplamda 6.5 kilo oldu daha 5 aylik hamileyim. Offf çok kilo alican galibaaaa :KK43:( bundan sonra daha da dikkat etmem lazim sanirim. Havalar İsinda da yürüyüşe ciksam hergun.

Hamilelik hakkında pek bilgim yok. Etrafımda gördüklerimi düşünürsek fazla gibi gelmedi bana o_O

o_O kendime inanamiyorum. İsterseniz takimdan ayrilayim ben kizlar. Ortalamayi mahfettim.
1 haftada bu kiloyu almis olamam. Hic kacamak yok ve hatta dogru duzgun beslenemedim bile hastaliktan. Ekstradan bolca meyve suyu, bolca ilac ictim :KK61: pantolonlarimin beli gayet rahat oluyor, regl de oldum. Off anlamadim ki...
Gecen hafta :66.5
Bu hafta :68

Ben gecen hafta tartilmamistim. Bugün tartildim 2 haftada 1 kilo almisim. Yuhhh dedim kendime :KK43: normal mi bu yaaa toplamda 6.5 kilo oldu daha 5 aylik hamileyim. Offf çok kilo alican galibaaaa :KK43:( bundan sonra daha da dikkat etmem lazim sanirim. Havalar İsinda da yürüyüşe ciksam hergun.
Normal gidiyosun canim. Bnm arladasimda 5 aylik hamile oda 6 kilo almis dun konustuk hatta. Biraz ikkat eder hamur isi falan yemezsen ideal kiloyla tamamlarsin hamileligini. Yararli seyler yemeye bak. Kilo almim diye bebisi ac birakma

o_O kendime inanamiyorum. İsterseniz takimdan ayrilayim ben kizlar. Ortalamayi mahfettim.
1 haftada bu kiloyu almis olamam. Hic kacamak yok ve hatta dogru duzgun beslenemedim bile hastaliktan. Ekstradan bolca meyve suyu, bolca ilac ictim :KK61: pantolonlarimin beli gayet rahat oluyor, regl de oldum. Off anlamadim ki...
Gecen hafta :66.5
Bu hafta :68
:eek: tarti bozuk olmasin. Bi haftada okdr kilo imkansiz odem vardir brlki

Back
X