Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar yoğunum biraz hepinizi çok merak ediyorum kilom 61.7 haftaya daha güzel olacak muck :) kalabalığın yedikleri yanında kilo almamama sevindim. hedefim haftaya 60 ı görmek en kötü 60,9 olacak inşallah

kızlar selam,

menümün gidişatı;

sabah: sandviç

öğlen: brokoli çorba, tavuk sote, salata, yoğurt

arada muz olacak. akşam da köfte, salata, fırında patates közlemesi olacak.

***10.takım 451.etap ***

erigim(76.2// /%)kilosu sabit
sosyoloji12( 66.5/68.0/-1.5/% -2.26)
KraliceElsa(59.4/59.3/0.1/%0.17)
judiee(47.7/47.6/0.1 /%0.21)
Puffer( 77,5///%)
kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9/59.4/-0.5/%-0.85)
Karacamdan Kelebek(107.6/107,6/0/ %,0)
kilosu sabit
Esmahan38( 58.3/58.0/0.3/% 0.51)

_inci(62/61.7/0.3/%0.48)

10.takım ortalaması:%-0.193

***10.takım 451.etap ***

sosyoloji12( 66.5///% )
Puffer( 77,5///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/107,6/0/ %,0) kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )
_inci(62/61,7/0,3 / %0,48)

10.takım ortalaması:%

ya kızlar sonuçlar niye kötü çok şaşkınım sosyoloji :( , elsa, eda sizde iyi gibiydiniz. valla haftaya gaza gelin boşa kürek çekiyoruz gibi, ben 2 nizi de geçeceğim :)

kızlar farkındaysanız çok kötüyüz. Bence takım olarak bi özeleştiri yapmamızın zamanı geldik. haftalardır yarıştan koptuk.

ortalamamız "-0.193" kızlar, bu hafta da hepimize geçmiş olsun :mad:

***10.takım 451.etap ***

sosyoloji12( 66.5///% )
Puffer( 77,5///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/107,6/0/ %,0) kilosu sabit
Esmahan38( 58.3///% )
_inci(62/61,7/0,3 / %0,48)

10.takım ortalaması:%

ya kızlar sonuçlar niye kötü çok şaşkınım sosyoloji :KK43: , elsa, eda sizde iyi gibiydiniz. valla haftaya gaza gelin boşa kürek çekiyoruz gibi, ben 2 nizi de geçeceğim :)

Valla kaçamak yapmadım bile ama neden böyle oldu bilmiyorum. Sporuda yapıyorum. Yediklerimi de aynen yazdım bilemedim :eek:

kızlar farkındaysanız çok kötüyüz. Bence takım olarak bi özeleştiri yapmamızın zamanı geldik. haftalardır yarıştan koptuk.

Evet çok kötüyüz. Ben kendimce fark ettim ki diyetisyen listesinden spor hocasının listesine geçmem pek pozitif etki yaratmadı.
Hayır dediğim bir sürü şey var onları buraya yazmıyorumki aklınıza gelmesin canınız çekmesin diye. İyi gittiğimi düşünüyordum. Sanırım diyetistenin menülerine döneceğim ve acıktığım noktada protein destekli yiyeceğim...
Ayrıca sporu da arttırıyorum.

ortalamamız "-0.193" kızlar, bu hafta da hepimize geçmiş olsun :mad:

Sorma ya ne oldu anlamadım.:KK42:

misafirlerim gelecek ikindiye pastaneden bi sürü şey alıcam ama yemeyeceğim gitsin kilolar :KK49::KK49::KK49:

Yeme onları sakın :KK72:

selam kızlar yoğunum biraz hepinizi çok merak ediyorum kilom 61.7 haftaya daha güzel olacak muck :) kalabalığın yedikleri yanında kilo almamama sevindim. hedefim haftaya 60 ı görmek en kötü 60,9 olacak inşallah

Tebrik ederim...:KK73:

kızlar selam,

menümün gidişatı;

sabah: sandviç

öğlen: brokoli çorba, tavuk sote, salata, yoğurt

arada muz olacak. akşam da köfte, salata, fırında patates közlemesi olacak.

Güzel :kk77: afiyet olsun

Menümün gidişatı

Sabah:
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
1 kk peynir
2 domates
1 dilim ekmek ( 50 gr ekmeğin yarısını yiyiyorum)

ara: yok

Öğle:
1 kase ( 2 kepçe ) domates çorbası
Salata +1 yk kısır
ekşili köftenin 5 tane köftesi.

14:00 ara: 1 yeşil elma + 2 ceviz ---->yiyeceğim

16:30 ara: 1 yeşil elma ---->yiyeceğim

Akşam: ---->yiyeceğim
Bir kase çorba
Salata

Spordan sonra : ananas ---->yiyeceğim

Su: 750 ml içtim. 1,5 litre daha içeceğim.
Spor: akşam gitmeyi düşünmüyordum ama vazgeçtim gideceğim. :KK75:1 saat En Büyük KK

Valla kaçamak yapmadım bile ama neden böyle oldu bilmiyorum. Sporuda yapıyorum. Yediklerimi de aynen yazdım bilemedim :eek:

Evet çok kötüyüz. Ben kendimce fark ettim ki diyetisyen listesinden spor hocasının listesine geçmem pek pozitif etki yaratmadı.
Hayır dediğim bir sürü şey var onları buraya yazmıyorumki aklınıza gelmesin canınız çekmesin diye. İyi gittiğimi düşünüyordum. Sanırım diyetistenin menülerine döneceğim ve acıktığım noktada protein destekli yiyeceğim...
Ayrıca sporu da arttırıyorum.

Sorma ya ne oldu anlamadım.:KK42:

Yeme onları sakın :KK72:

bende iyi gittiğini düşünüyorum. ben diyetteyken bazı haftalar duraksıyordum ama hiç + çıktığımı hatırlamam , o zamanlar maydanoz kürü ve limonlu su içiyordum sende bi denesene canım. vücudun dirence geçmişte olabilir belki canım ben önümüzdeki günlerde çok daha fazla kilo vereceğini tahmin ediyorum.

Menümün gidişatı

Sabah:
3 yumurta (1 sarılı 2 sarısız)
1 kk peynir
2 domates
1 dilim ekmek ( 50 gr ekmeğin yarısını yiyiyorum)

ara: yok

Öğle:
1 kase ( 2 kepçe ) domates çorbası
Salata +1 yk kısır
ekşili köftenin 5 tane köftesi.

14:00 ara: 1 yeşil elma + 2 ceviz ---->yiyeceğim

16:30 ara: 1 yeşil elma ---->yiyeceğim

Akşam: ---->yiyeceğim
Bir kase çorba
Salata

Spordan sonra : ananas ---->yiyeceğim

Su: 750 ml içtim. 1,5 litre daha içeceğim.
Spor: akşam gitmeyi düşünmüyordum ama vazgeçtim gideceğim. :KK75:1 saat En Büyük KK

bence menü güzel canım. içtiğin 750 ml ni limonlu içsene , yağ yakımın hızlanır hem.

bende iyi gittiğini düşünüyorum. ben diyetteyken bazı haftalar duraksıyordum ama hiç + çıktığımı hatırlamam , o zamanlar maydanoz kürü ve limonlu su içiyordum sende bi denesene canım. vücudun dirence geçmişte olabilir belki canım ben önümüzdeki günlerde çok daha fazla kilo vereceğini tahmin ediyorum.

bence menü güzel canım. içtiğin 750 ml ni limonlu içsene , yağ yakımın hızlanır hem.

bu hafta bende maydonuz kürüne başlayacağım. Limon olayını yapıyorum işyerindekini limonlu içiyorum.o_O
Daha kilo vermeden ne direncine geçicek bu vücut anlamadım. neyse bu hafta çok sıkı tutucam. Gerçekten nerede yanlış yaptım bilmiyorum.:KK57:

bu hafta bende maydonuz kürüne başlayacağım. Limon olayını yapıyorum işyerindekini limonlu içiyorum.o_O
Daha kilo vermeden ne direncine geçicek bu vücut anlamadım. neyse bu hafta çok sıkı tutucam. Gerçekten nerede yanlış yaptım bilmiyorum.:KK57:

spora başladığın ilk hafta olduğu için olabilirmi acaba bilemedim ki tatlım, ama maydanoz kürüne başla bu hafta bakalım haftaya nasıl olcak. reglin yaklaştımı? bide 3 gündür fena lodos var acaba ödem toplamış olabilir mi vücudun?

o_O kizlar ortalamayi mahfettim uzgunum
Hakikaten anlamis degilim.. Yeseydim bu kadar sinir olmazdim yaa.
@erigim ayrilayim mi napayim?? Haftaya da ortalamamizi etkiliyor mu bu ?

spora başladığın ilk hafta olduğu için olabilirmi acaba bilemedim ki tatlım, ama maydanoz kürüne başla bu hafta bakalım haftaya nasıl olcak. reglin yaklaştımı? bide 3 gündür fena lodos var acaba ödem toplamış olabilir mi vücudun?

Yürüyüş vs yapıyordum ama yoğun spora yeni başladım. Belki ondandır. Fakat kabız olmak üzereyim gibi hissediyorum. Geçen hafta bitti regl olamaz. Hava etkilemez bence o kadar. Spor+ beslenme düzenindeki dengeyi tutturamadım. Spordan 1,5 saat önce yemek yemek lazımmış. Spordan sonrada 45 dk, 1 saat gereklmiş. Benim aralıklar daha kısa oldu. Yemekten 30 dk-45 dk sonra spora başladım. Spordan 45 dk öğün yedim. Şimdi çantamı yanımda taşıyacağım iş yerinden çıkmadan yoğurt yiyeceğim servisten inip direkt spora gideceğim. Akşam yemeğimi de salata çorba/ salata +et dönüşümlü şekilde olacak. Sonrasında ananas yada elme yiğeceğim. Yeni kararım bu. Eğer açıkırsam yine yoğurt yerim.
:KK45:

Back
X