Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@_inci canım köprülü kanyonda eşim, abisi ablası ve onların eşleri rafting yaptı onların çocukları daha büyük olduğu için kayınvalideye bıraktılar ama ben kıyamadım çünkü bebeğim altı aylıktı daha ve baya uzun sürüyor dayanamaz diye düşündüm. Bidaha gidersek yapmayı çok isterim içim gitti ama nafile:mad:
:D bende yapamadim içim gitti fırtınada bu sene insallah
:KK48::KK48: zaten balik yiye yiye sisti boyle kizartip kizaetip yiyo habire duba gibi oldu haberi yok bide hava atiyodu cok kilo veriyom diye havasi indi tissssss:KK48:
:D büyük iddea

Bugünkü menüm;

Sabah: tb ekmeğine sandviç

Öğlen: brokoli çorba, tavuk sote, salata, yoğurt

Ara: muz

Akşam: mercimek çorba, köfte, salata, fırında patates, yarım dilim tb ekmeği

Kızlarr iyi geceler.. Haftasonu biraz yoğun olacağım çok gelemeyebilirim. Kaçamaksız haftasonları öpüyorum hepinizi

Gunaydinlarrrrr herkeseeee, iyi ve kacamaksiz bi h.sonu gecirmenizi dilerim :)))

Hafta sonu filan anlamam kaçamak gormeyecegim :KK12:
Sağlıklı şeyler tuketin:kk77: spor yapın çocuklarımızla toplayıp ziplayin spora vaktiniz yoksa ve bugün ki ödev
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:20x2 mekik bel problemi olanlar plates topunda çekebilir yada 20*2 balon sisirebilir:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

şimdi kışın tam ortasındayız.kalın kalın giyiniyoruz.ancak tartıya çıkınca gerçeklerle yüzleşiyoruz.ama 1 yada 1.5 ay sonra tabiri caizse yumurta kapıya dayanacak.yani benim için:-)

merhaba kızlar:KK68:az kalorili ve çok keyifli bir hafta sonu diliyorum hepimize:KK36:
:KK50:

bu hafta şöyle bir karar aldım ben kendime:KK25:
aç kalmadan alt sınırlarımı zorlayarak geçirmeyi planlıyorum öğünlerimi.özellikle akşamları bunu başarabilirsem tartıda yüzümün güleceğini düşünüyorum.

şimdi kışın tam ortasındayız.kalın kalın giyiniyoruz.ancak tartıya çıkınca gerçeklerle yüzleşiyoruz.ama 1 yada 1.5 ay sonra tabiri caizse yumurta kapıya dayanacak.yani benim için:-)
bu hafta toparlanmamız lazımm, bu hafta senin 3.haftan sanırım. onun için listede olacaksın canımm. ama kilo vermen lazım listeye girebilmen için.

bir de şu kg cetvelini dün yaptım ama en son aşamasında takıldım:KK23:ben.ne yapmam gerekiyor ki ?
canım onu sanırım sadece pro üyeler yapabiliyor diye biliyorum.

bir balık muhabbeti olmuş,espriyi anlamadım da:-)gerçekten kızartma olmadan fırında yapınca kiloya güzel sonuçlar yansıyor:KK33:

canım bizim sosyoloji arkadaşımız bi oturuşta neredeyse 1 kilo balık yiyor ve hergün versen hergün yer o derece :KK70: onun espirisi dönüyor.

Back
X