Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yalan olamaz her ötesi tartı fotosu atılacak whatsapp grubumuzaBen sondan üçüncüyü beğendim. :)
Bizde bu yaz kuzenlerle yapacaktık. Yüzde hesabı yapacaktık. Faceten gizli grup kurduk. Kazanana herkes bir çeyrek alacaktı ama yalan oldu :)
Ooo sen çalış yeme içme zatenKızlar selam
Evet hafta sonu gezmelerindeydim.
Merak etmeyin güzel beslendim.
Menüm
İki yumurta bir sarılı bir beyaz
1 kk b.peynir
1 domates
1 dilim ekmek
Ara yok
Öğle yok
Ara 1 elma
Bir fincan sütlü kahve
3 ceviz
Akşam
Salata
1 köfte,1 tavuk pirzola
3 çatal erişte
Su: 1 litre
Spor: çok yürüdüm yoruldum.
Bakırköy istanbul caddesinden metrobüse kadar yürüdüm. Avm de gezdik. Mecidiyeköyden zincirlikuyuya yürüdük.
Sabah 10 dan beri dışarıdaydım yeni geldim.
Kına için salonu tuttum. Bir günde borç sahibi oldum
Lazer epilasyona başlıyorum. Bugün toplam 6700 lira para harcayarak borçlandım.Artık ben yemem içmem çalışırım
![]()
Gezmeci leyleği bi ben bi sen havada gordukSelam kızlar :))
Bugün sabah 10 da gezmeler başladı , hala gezmedeyim arkadaşımda kalcam bugün :) hava soğuktu ama konu gezmekse hiç sorun değil :) Kadıköy Fenerbahçeye gittik bi kahvaltı yaptık, sonra Fenerbahçe parkında gezdik, foto çekildik ordan tekrar kadıköye gittik kahveler içildi fallar sallandı :) sonrrada başka bi arkadaşıma geçtim. 9 aylık bebişi var, kocası yurtdışına gitti haftasonu iş için bugün burada kalcam , çok iyi geldi haftasonu :)
hoşgeldin canım yardımcı olmuşlar zatenArkadaslar takım kaptanı erigim tarafından davet edildim ama umarım geç kalmadım. Foruma girmek de problem yaşadım. Neyse şimdi hallettim.
Hoşbulduk :)hoşgeldin canım yardımcı olmuşlar zaten
Net danışmanı mi liste verdi buradaki motivasyonla kolayca verirsin
Vay be özelden atsana bi kimmisHoşbulduk :)
Evet ınstagramdan tesadüfen bulmuştum. Bilgilerini ve fotoğrafını gönderiyosun. Sana göre diyet ve egzersiz planı gonderiyor. Bakalim deneyip göreceğiz![]()
Bu yalan olamaz her ötesi tartı fotosu atılacak whatsapp grubumuza
Ooo sen çalış yeme içme zaten
Kız o su ne öyle bir lt çok az artır onu gitsin odemler
Gezmeci leyleği bi ben bi sen havada gorduk
hoşgeldin canım yardımcı olmuşlar zaten
Net danışmanı mi liste verdi buradaki motivasyonla kolayca verirsin
Günaydın çekirgelerinay çok severim şener sen filmlerini
Bugün bomba gibiyim (boğazım ağrımaya çalışıyor ama duymuyorum onu)
Siz nasılsınız nerde herkes pazar kaçamağı yok fururum![]()
dün
kahvaltı yok canım istemedi
öğle:
fırında tavuk derisiz
3yk pilav
salata
ayran
ara: 1minik tabak kavrulmuş mısır ve fındık
ara: 2tk nesquik 3petibör
ara: yeşil elma ve sade süt
bugün
sabah:
1kk peynir
6fındık
1yeşil elma
2dilim ekmek
kek degildi ama canimda cekmiyor degil ama yapmamda yememdeKek sandım çok pis sinirlenmiştim
Vuhuuu, hayalimdeki evBugun 2 portakalt 2 elma 1 muz,1 biskuvi,2 kare bitter cikolata,kacamak yaptim ben
sabah peynir zeytin domates 1 dilim ekmek yedim arada 2 bardak sut ictim.
aksam balik salata yedim,hatta 3 gundur aksam balik yiyorum sizin gibi
Cok yemisim gibi hissettim bu gun
Hosgeldin aramizaaaa, benim de 2 yasinda bir kizim var. Aynen ben de dogumdan sonra verdigim tum kiloyu 1 yil icinde geri aldim. 2 yildir evdeydim, ise yeni dondum. Aburcubur, kek, pogaca.. Yemek yerken sinirlari zorlarimBiraz eski sayfaları okuyup sizler ve grup kuralları hakkında bişeyler öğrenmek istedim
Şimdi kendimden bahsedeyim
30 yaşındayım 1 oğlum var 3 yaşını doldurmak üzere.
Boyum 1.65 kilom 65 ilk hedefim 57. Ama 55 olsam hiç fena olmaz
Doğumdan sonra hamilelik kilolarimi çok kolay vermiştim aslında. Ama sonra almaya başladım. 59 la hamile kalmıştım ve doğumdan sonra 58 e kadar düştüm. Sonra yavaş yavaş almaya başladım. Abur cuburu çok severim. Yemek konusunda dur bilmem malesef. En son internetten bir danışman buldum uzaktan eğitim denen şeyi duymussunuzdur. Size uygun diyet listesi ve spor egzersizi hazırlıyor. Ama programa bir türlü baslayamadimanladım ki tek başıma olmayacak bu iş. Akşamları rapor verip cumaları bi yarış içinde olmak güzel olur diye düşündüm.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar![]()
İyi pazarlar canlarım.
Sabah 1 yeşil elma
3 ceviz
Spora geldim 1,5 saat spor.
Eve gidip salata tavuk yiyeceğim. Şimdiden 1 litre su içtim :)
Öpüyorum sizleri.
@erigim kaptan bugün baktım tartıya yarım kilo vermişim bana ne oluyo anlamadım. Galiba tartı gerginliği oluştu benle anlamadım ben![]()
Ohhh gezersin tabii. Sabah 7:30 dan beri kahvalti, camasir, temizlik,cocukla oyna, uyut, simdi de aksam yemegi hazirligi, sonra utu.... Vs.. Vs...Günaydın kızlar :))
@erigim sorma tatlım gezmeyi çok seviyorum :) haftasonu olunca bi telaş oluşuyor ki sorma :) bu hafta 3 arkadaşımı ertelediğim durum bu :))
Çok teşekkürler,diyet gruplarına yeterince özen gösteremeyeceğimi düşünüyorum şu aralar.rahat bir zamanda aklımda olan bir şey amaBen 106 kiloyum. Suan 46 beden giyiyorum. Resimdeki gömlek 44 tü. Pantalon 46
Çatlak kilo alma verme hızıyls doğru orantılı. Çatlak vs özellikle karın ve göğüs bölgemde var. Sarkma maalesef göğüste yaşadım. İdeal kiloma gelince operasyon geçirmeyi düşünmüyor değilim ancak bu kiloyu verip sabitledikten sonraki düşüncem. Ben suan hedef ve ideal kilomun iki katıyım. Fakat sporun cok artısı var. Kesinlikle daha sıkı oluyorsunuz.
Diyet gruplarına katılmayı düşünür müsün ?
Kaptan içinde sakıncası yoksa, bizm takımda yer alabilirsin. 1. Sayfadaki kuralları okuyup kuralları bak istersen. Burada kilo vermede birbirimize destek oluyoruz. Yarışma havasında ve hesap verme durumu oldugundan daha sadık oluyoruz diyete. Eğer katılmak istersen bu sayfadan bildir. Kaptan bilgi verecektir.![]()
Yok canım biz annemlerle kurduk o grubuKaptan bizim tartı grubumuz mu var
Bide dışarıdak tuvaletleri kullanmak istemediğimden aşırı susadıkça içiyorum. Bunun için üzgünüm
Takıntılıyım
Kaçamak yok. 1 saat 15 dakikadır spor yapıyorum
Kalori olarak fazla olmayabilir ama menün güzel diyemem. Artıl ufak tefek kaçamakları azaltmak lazım ( hepimiz için geçerli)
Az yemek öğün atlamak yok![]()
Stres yapma sonuçta belli okuyor ödem mi değil mi kasma bu kadarİyi pazarlar canlarım.
Sabah 1 yeşil elma
3 ceviz
Spora geldim 1,5 saat spor.
Eve gidip salata tavuk yiyeceğim. Şimdiden 1 litre su içtim :)
Öpüyorum sizleri.
@erigim kaptan bugün baktım tartıya yarım kilo vermişim bana ne oluyo anlamadım. Galiba tartı gerginliği oluştu benle anlamadım ben![]()
Seveninde vaktinde varken gezGünaydın kızlar :))
@erigim sorma tatlım gezmeyi çok seviyorum :) haftasonu olunca bi telaş oluşuyor ki sorma :) bu hafta 3 arkadaşımı ertelediğim durum bu :))
Sabah sabah çikolatayı ruyanda mi gördünKahvaltim
1 bardak ceviz suyu ve 1 adet ceviz
15 dk sonra
2 rafadan yumurta
Zeytin
1 catal peynir
2 adet tam bugday ekmegi
Domates biber
2 kare de bitter
isabet olur tatlım bukek degildi ama canimda cekmiyor degil ama yapmamda yememde