Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Va
Yok canım biz annemlerle kurduk o grubu

Stres yapma sonuçta belli okuyor ödem mi değil mi kasma bu kadar

Seveninde vaktinde varken gez

Sabah sabah çikolatayı ruyanda mi gördün:KK43: bu hafta küçükte olsa yok bu son olsun
isabet olur tatlım bu @Esmahan38 nerede katılım sıfır:KK43:
Bildiririm ona calisyo yogun olabilir otel :(

çok yorgun hissediyorum ya az önce uyuyodum şimdi derse gidicem yarın da okul var neden böyle oldu ki şimdi tatilde dinlenemiyorum resmen ya :(

Bugün menümün son hali
Sabah
1 yeşil elma
3 ceviz

Öğle:
Kocaman bir kase salata( 1 dilim peynirli)
2 tane tavuk incik

Ara
1 dilim ananas+ 1 dolu yk yoğurt

Ara
1 az sütlü nescafe

Akşam
1 tabak brokoli çorbası ( evde ilk defa yaptım, sanırım daha sık yapacağım)
1 dilim ekmeğin yarısı
1 kase yoğurt

Ara: açıkırsam bir portakal yerim ama acıkacak gibi değilim

Su: 2 litre
Spor 1,5 saat

Kızlar napıyosunuz? Ben bu haftasonu çok kötü şeyler yaptım, içimdeki canavar :KK53:ortaya çıktı. Kayınvalideyi gezdirdik hep dışarda yedik. Yarından itibaren eski düzenime döneceğim. Çok pişmanım çooook :KK61::KK61::KK61:

Selam fistiklar. Gez toz anca eve girdim avm ye gitmekden korkuyorum bu karisikortamda ama kendimi alikoyamiyorum ayetel kursi okuyorum surekli:KK48:

@erigim bugin oglusun dogum gunu dimi:KK200: nice senelere mutlu saglikli yaslar gorsun insallah.
ben bugin diye hatirliyorum yanls degildir ins:KK53:

menume gelince
sabah
omlet
2 tk mihlama
peynir zeytin vs
yesil cay

ogle
2 yk pilav
2 yk kuru fasulye

aksam
1 porsyon balik

1.5 lt su

Bugün menümün son hali
Sabah
1 yeşil elma
3 ceviz

Öğle:
Kocaman bir kase salata( 1 dilim peynirli)
2 tane tavuk incik

Ara
1 dilim ananas+ 1 dolu yk yoğurt

Ara
1 az sütlü nescafe

Akşam
1 tabak brokoli çorbası ( evde ilk defa yaptım, sanırım daha sık yapacağım)
1 dilim ekmeğin yarısı
1 kase yoğurt

Ara: açıkırsam bir portakal yerim ama acıkacak gibi değilim

Su: 2 litre
Spor 1,5 saat
Az mi olmuş menu ne
Kızlar napıyosunuz? Ben bu haftasonu çok kötü şeyler yaptım, içimdeki canavar :KK53:ortaya çıktı. Kayınvalideyi gezdirdik hep dışarda yedik. Yarından itibaren eski düzenime döneceğim. Çok pişmanım çooook :KK61::KK61::KK61:
huu huu kız bu hafta ilk üçe girmeliyiz hedefini jnutma ceza 2mile leslie yaz menunu

Selam fistiklar. Gez toz anca eve girdim avm ye gitmekden korkuyorum bu karisikortamda ama kendimi alikoyamiyorum ayetel kursi okuyorum surekli:KK48:

@erigim bugin oglusun dogum gunu dimi:KK200: nice senelere mutlu saglikli yaslar gorsun insallah.
ben bugin diye hatirliyorum yanls degildir ins:KK53:

menume gelince
sabah
omlet
2 tk mihlama
peynir zeytin vs
yesil cay

ogle
2 yk pilav
2 yk kuru fasulye

aksam
1 porsyon balik

1.5 lt su
güzel menü
Öğle az olmuş akşam sadece balık mi salata yok mu
Evet canım bugün dgunu Rabbim hepimizin yavrusuna sağlıklı omur versin

Selam kuzularr :)

Bugünkü menüm;
Sabah: yumurta, az patates kızartması, zeytin, peynir, 2 dilim ekmek

Ara; kahve, milföylü cevizli iki ısırımlık bi tatlı

Akşam: mıhlama, fırında palamut (1 tane) , bol salata

@erigim masallah iyi ki dogmus,bahti acik olsun yavrunun
@Karacamdan Kelebek doydun mu canim o menuyle bu hafta 2 kg verirsin boyle olursa
judiee judiee dengesiz beslenmissin canim
KraliceElsa KraliceElsa ben de herhafta sonu oldugu gibi bugunde disarda yedim,ben aksam iskender yedim.etini yedim ekmegini az yemeye calistim.yarin super olacak
M masalimsi gez gez canim gezmek dinlendirir,yorgunluk stres attirir

@sosyoloji12 gel buyur,masalimsi da gelir palamut yeriz.3 gundur yiyorum dedm ya.esime bugun sardalye alip kilcigini cikarip cerez gibi yiyelim mi dedim,3 gundur balik yiyoruz dedi,unutmusum canim balik istemis

Benim diyetteki en buyuk zayifligim yumurta hic yememek tadini bilmiyorum hic bir cesidinin kokusu mudemi bulandiriyo.ve bu konuda cok uzgunum,cunku eve koyden has tereyag ve gezen koy tavugunun yumurtasini aliyorum sapsari,ama yemiyorum :KK43:

Neee yedin sen söyle bakayım yaz hepsini. :eek: Hani beni yenecektin hani hiç şansım yoktu. Toparla bakalım kendini.:KK49:

Az mi olmuş menu ne
huu huu kız bu hafta ilk üçe girmeliyiz hedefini jnutma ceza 2mile leslie yaz menunu
Kaptancım acıkmadım acıksam asla durmam. Zaten başım ağrır. Yoğurt çok tok tutuyor.:kk77:

Selam kuzularr :)

Bugünkü menüm;
Sabah: yumurta, az patates kızartması, zeytin, peynir, 2 dilim ekmek

Ara; kahve, milföylü cevizli iki ısırımlık bi tatlı

Akşam: mıhlama, fırında palamut (1 tane) , bol salata
Aaaa harika bir hafta sonu , ufak kaçamaklar. Hım hım hımmm. :-)

@erigim masallah iyi ki dogmus,bahti acik olsun yavrunun
@Karacamdan Kelebek doydun mu canim o menuyle bu hafta 2 kg verirsin boyle olursa
judiee judiee dengesiz beslenmissin canim
KraliceElsa KraliceElsa ben de herhafta sonu oldugu gibi bugunde disarda yedim,ben aksam iskender yedim.etini yedim ekmegini az yemeye calistim.yarin super olacak
M masalimsi gez gez canim gezmek dinlendirir,yorgunluk stres attirir

Canım acıkmadığım. Acıksam yerdim gerçekten spor ve yemek dengesini tutturunca daha kolay oldu.:KK23:

@sosyoloji12 gel buyur,masalimsi da gelir palamut yeriz.3 gundur yiyorum dedm ya.esime bugun sardalye alip kilcigini cikarip cerez gibi yiyelim mi dedim,3 gundur balik yiyoruz dedi,unutmusum canim balik istemis

Benim diyetteki en buyuk zayifligim yumurta hic yememek tadini bilmiyorum hic bir cesidinin kokusu mudemi bulandiriyo.ve bu konuda cok uzgunum,cunku eve koyden has tereyag ve gezen koy tavugunun yumurtasini aliyorum sapsari,ama yemiyorum :KK43:
Canım böyle peynirli vs yapsan yada menemen? Sever misin bilmiyorum ama yumurta salatası falan yapsan içine dereotu, yeşilsoğan,kekik, karabiber biraz z.yağlı yapsan? Dereotu, çok güzel bastırıyor kokuyu...

Haftaya tb ekmeğine marul , dereotu, maydanoz, peynirli sandviçle başladım :) tamamen otçul oldum sabah :)

Tabi hafta sonu mide bayram etti yada ağır geldi şimdi otçul oldun :KK70:

Back
X