Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, iyi bir hafta geçiririz inşallah. Ben çok yorgun uyandım. Hayırlısı
Sabah spora gidecektim ama vazgeçtim akşama artık
masalimsii afiyet olsun.
Dün ben cozuttum
Afi
Herkese gunaydiiin
Dunku menum
Sabah
Yaklasik 3 yumurtadan, booool yesillikli yumurta salatasi
Peynir
10 zeytin
Ara 1 portakal
Aksam
Firinda 750 gr balik
Bol salata
Cayin yanina
2 ceviz,2 incir
Sence elimin ayari olsaydi su anda bu grupta kilo vermeye calisiyor olur muydumafiyet olsun canım. 3 yumurta biraz fazla değilmi sankielinin ayarı yok kız senin
![]()
Herkese gunaydiiin
Dunku menum
Sabah
Yaklasik 3 yumurtadan, booool yesillikli yumurta salatasi
Peynir
10 zeytin
Ara 1 portakal
Aksam
Firinda 750 gr balik
Bol salata
Cayin yanina
2 ceviz,2 incir
Ya bu hafta sonları çok hızlı geçiyor. Resmen işe gelince dinleniyorum.bende yorgun ve boğaz acısıyla uyandım tatlım. uyku düzenim haftasonu mahvoluyor ondan sanırım.
bende cozuttum haftasonu tatlım![]()
Sence elimin ayari olsaydi su anda bu grupta kilo vermeye calisiyor olur muydum![]()
![]()
Ben o kadar balık yesem ölürüm herhalde
Ya bu hafta sonları çok hızlı geçiyor. Resmen işe gelince dinleniyorum.![]()
Gunaydin kizlar. Kahvaltimi yaptim maysonozlu su ictm cnku odem var vucudumda cok parmaklarimi kapatirken aciyo o derece
Pazar kahvaltısı tabi yaylar gevsediHerkese gunaydin kahvaltiyi biraz fazla kacirdim
3 ekmek ve yumurta yedim tavada
Zeytin
Cay
Vaaaay, kutsal ittifak oyle miiii.. Yaziyorum bunlari hep![]()
Günaydın arkadaşlar
@erigim oğlun nasıl oldu toparlandi mi biraz. Gece uyuyamayinca çok zor oluyor.bi uyusalar dinlenecekler iyi gelecek ama burun tıkanıklığı ateşi ağrısı derken onlar da huzursuz. Allah çaresiz hastalık vermesin.
KraliceElsa valla allah kavustursun seni de ne diyeyim nasıl bir kv sevgisi bu böyle
ben de severim çok şükür de azcık uzaktan
hira1994 senin az kalmış kilolar tabi bi rahatlama gelmiş
@Karacamdan Kelebek vallahi dün gece rüyamda gördüm Şebnem Ferah konserini yanından geçiyoruz. Görsel mi diyoruz. Bilet ne kadar diye soruyoruz 500 ile 900 lira arası diyolar hiiii diyorum ben ne çok kıyafet alırım onla
İyice beynime yerleşmiş senin konser kilolar kiloları verince alacağımız yeni kıyafetler![]()
Dün misafirim vardı benim de pazar kaçamağı yapmış olabilirim
Sabah yarım sandviç ekmeğine haşlanmış yumurta kaşar peyniri
Öğle yarım avakado
Aksam biraz kalorili bir yemek. İçimde cips var kaşar peyniri var.kıyma biber filan. Ve kola
Yarım bardak da irmik tatlısı
Bu sabaha spor yaparak başladım tabi ki![]()
Kızlar bu arada baya değişimi hissediyorum. Bacaklarımın iç kısmı baya azaldı. Uzaklaşmaya başlamış birbirindenuzun zamandır içine girmekte zorlandigim bir pantalon vardı. Dün giydim çok rahat oldu. Valla tartida değişim yavaş ama kiyafetlerde çok iyi anlaşılıyor
![]()
Neeeee 50 lira miiBilinçaltı çok enteresan ya
Valla alacağız o kıyafetleri
Bilet 50 liraydı sen çok görmüşssün
Ooo dağıtmışsın, sporla başlaman iyi olmuş. Bende gidecektim ama hafta sonu çok yorulmuşum. Hala uykum var.![]()
Ben de istiyorum. Ne kadar sürecek belli miSenin adına sevindim. Benim bacaklarımda kaslanmaya başladı, çok mutluyum. Lazere başladım iyice özgüven geldi bana![]()