Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar, iyi bir hafta geçiririz inşallah. Ben çok yorgun uyandım. Hayırlısı :KK67:

Sabah spora gidecektim ama vazgeçtim akşama artık:confused:

masalimsii masalimsii afiyet olsun.
Dün ben cozuttum :cry:
Afi

bende yorgun ve boğaz acısıyla uyandım tatlım. uyku düzenim haftasonu mahvoluyor ondan sanırım.

bende cozuttum haftasonu tatlım :(

Herkese gunaydiiin
Dunku menum
Sabah
Yaklasik 3 yumurtadan, booool yesillikli yumurta salatasi
Peynir
10 zeytin
Ara 1 portakal
Aksam
Firinda 750 gr balik
Bol salata
Cayin yanina
2 ceviz,2 incir

Ben o kadar balık yesem ölürüm herhalde :KK70:

bende yorgun ve boğaz acısıyla uyandım tatlım. uyku düzenim haftasonu mahvoluyor ondan sanırım.

bende cozuttum haftasonu tatlım :KK43:
Ya bu hafta sonları çok hızlı geçiyor. Resmen işe gelince dinleniyorum.:-)

Sence elimin ayari olsaydi su anda bu grupta kilo vermeye calisiyor olur muydum :kk77: :KK70::KK70::KK70:

o zaman o ayarı yapıyoruz artık :D :D :D
Ben o kadar balık yesem ölürüm herhalde :KK70:

Ya bu hafta sonları çok hızlı geçiyor. Resmen işe gelince dinleniyorum.:-)

benimde öyle oluyor galiba biraz :D

Gunaydin kizlar. Kahvaltimi yaptim maysonozlu su ictm cnku odem var vucudumda cok parmaklarimi kapatirken aciyo o derece

oo maydanozlu kürlerle güne başlamışsın bence E Etabiti nin hiç şansı yok :D o yesin 3 yumurtasını :D

Günaydın arkadaşlar
@erigim oğlun nasıl oldu toparlandi mi biraz. Gece uyuyamayinca çok zor oluyor.bi uyusalar dinlenecekler iyi gelecek ama burun tıkanıklığı ateşi ağrısı derken onlar da huzursuz. Allah çaresiz hastalık vermesin.

KraliceElsa KraliceElsa valla allah kavustursun seni de ne diyeyim nasıl bir kv sevgisi bu böyle :KK53: ben de severim çok şükür de azcık uzaktan :KK48:
:KK200:

hira1994 hira1994 senin az kalmış kilolar tabi bi rahatlama gelmiş :KK50:

@Karacamdan Kelebek vallahi dün gece rüyamda gördüm Şebnem Ferah konserini yanından geçiyoruz. Görsel mi diyoruz. Bilet ne kadar diye soruyoruz 500 ile 900 lira arası diyolar hiiii diyorum ben ne çok kıyafet alırım onla :KK48:
İyice beynime yerleşmiş senin konser kilolar kiloları verince alacağımız yeni kıyafetler :KK45::KK45::KK45:

Dün misafirim vardı benim de pazar kaçamağı yapmış olabilirim :KK45:

Sabah yarım sandviç ekmeğine haşlanmış yumurta kaşar peyniri
Öğle yarım avakado
Aksam biraz kalorili bir yemek. İçimde cips var kaşar peyniri var.kıyma biber filan. Ve kola
Yarım bardak da irmik tatlısı

Bu sabaha spor yaparak başladım tabi ki :KK49:

Günaydın arkadaşlar
@erigim oğlun nasıl oldu toparlandi mi biraz. Gece uyuyamayinca çok zor oluyor.bi uyusalar dinlenecekler iyi gelecek ama burun tıkanıklığı ateşi ağrısı derken onlar da huzursuz. Allah çaresiz hastalık vermesin.

KraliceElsa KraliceElsa valla allah kavustursun seni de ne diyeyim nasıl bir kv sevgisi bu böyle :KK53: ben de severim çok şükür de azcık uzaktan :KK48:
:KK200:

hira1994 hira1994 senin az kalmış kilolar tabi bi rahatlama gelmiş :KK50:

@Karacamdan Kelebek vallahi dün gece rüyamda gördüm Şebnem Ferah konserini yanından geçiyoruz. Görsel mi diyoruz. Bilet ne kadar diye soruyoruz 500 ile 900 lira arası diyolar hiiii diyorum ben ne çok kıyafet alırım onla :KK48:
İyice beynime yerleşmiş senin konser kilolar kiloları verince alacağımız yeni kıyafetler :KK45::KK45::KK45:

Bilinçaltı çok enteresan ya :KK70:
Valla alacağız o kıyafetleri :KK73:
Bilet 50 liraydı sen çok görmüşssün :-)

Dün misafirim vardı benim de pazar kaçamağı yapmış olabilirim :KK45:

Sabah yarım sandviç ekmeğine haşlanmış yumurta kaşar peyniri
Öğle yarım avakado
Aksam biraz kalorili bir yemek. İçimde cips var kaşar peyniri var.kıyma biber filan. Ve kola
Yarım bardak da irmik tatlısı

Bu sabaha spor yaparak başladım tabi ki :KK49:

Ooo dağıtmışsın, sporla başlaman iyi olmuş. Bende gidecektim ama hafta sonu çok yorulmuşum. Hala uykum var.:mad:

Kızlar bu arada baya değişimi hissediyorum. Bacaklarımın iç kısmı baya azaldı. Uzaklaşmaya başlamış birbirinden:KK200:uzun zamandır içine girmekte zorlandigim bir pantalon vardı. Dün giydim çok rahat oldu. Valla tartida değişim yavaş ama kiyafetlerde çok iyi anlaşılıyor :21::21:

Kızlar bu arada baya değişimi hissediyorum. Bacaklarımın iç kısmı baya azaldı. Uzaklaşmaya başlamış birbirinden:KK200:uzun zamandır içine girmekte zorlandigim bir pantalon vardı. Dün giydim çok rahat oldu. Valla tartida değişim yavaş ama kiyafetlerde çok iyi anlaşılıyor :21::21:

Senin adına sevindim. Benim bacaklarımda kaslanmaya başladı, çok mutluyum. Lazere başladım iyice özgüven geldi bana :KK70:

Bilinçaltı çok enteresan ya :KK70:
Valla alacağız o kıyafetleri :KK73:
Bilet 50 liraydı sen çok görmüşssün :-)

Ooo dağıtmışsın, sporla başlaman iyi olmuş. Bende gidecektim ama hafta sonu çok yorulmuşum. Hala uykum var.:mad:
Neeeee 50 lira mii
Yaaaa o kadar ucuz mu o işler Ayy ben de isterdimmmm. Bahar senliklerinden başka hiç gitmedim :KK45:

Back
X