Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi geceler kızlar,
dün gezmelerdeydik giremedim.bugün de az önce oturdum geçmişi okudum ,biraz olsun dinlendim.
@Karacamdan Kelebek hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim canım.dün biraz trafiğe çıktım,benzin bile aldım :-)
ben üniversite olayını bitirdim sanırım canım.aslında çok ama çok istiyorum ama ,düzenli olarak çalışmam lazım ,o da şimdiler de çok zor.:KK52:

hira1994 hira1994 çok geçmiş olsun canım.

@erigim oğlun nasıl,biraz daha iyi demişsin.bugün daha da toparlanmıştır inşallah canım.

KraliceElsa KraliceElsa Allah kavuştursun canım.

bence de o yan masadakiler kesin bizim cuma yarışmasındalar:-)

Bugünkü menüm;
Kahvaltimi yazmistim.
Ara: 2 muz
Aksam, 1 kase taze fasulye, 1 dilim ekmek, 6-7 kasik bulgur pilavi, 2 yemek kasigi mantar sote, 1 tane köfte, salata, yarim kase yoğurt
Ara, limonlu cay

Selam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum :KK43: . Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
hoşgeldin canım.sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşacağız.yaşın çok genç,boy:nazar:biraz dikkat edersen çok rahat kg verirsin.

Hoşgeldin Büşra. Ben Derya. Eğer azimli ve istikrarliysan hep beraber bu isi basaririz. Takimimizin enerjisi çok yüksektir. Bize çabucak alisirsin :))
Selam ben Büsra. 18 yasinda, 170 cm boyunda ve 74,5 kiloyum :KK43: . Hedefim 55-58 civari ve bunu 3 bucuk - 4 ayda basarmak istiyorum Allahin izniyle. Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum.

Hoşbuldum. Okudum ve kabul ediyorum.
Evet yaşım genç ama metabolizmam baya bi yavaş malesef. Umarım hepberaber istediğimiz kilolara ulaşırız.
Yarından itibaren mi menümü paylaşayım?

bugün ki menüm;
kahvaltı,
papatya ekmek dilimi 1/2
4 zeytin
2 bardak çay
2 parça kaşar peyniri
1 kk peynir
az marmelet
ara,
az sütle nescafe
ara,
1 elma
1 portakal
akşam,
2 tabak yeşil mercimek çorbası
ve
1 avuç çekirdek:KK23:
su 1.5 lt

dünkü menüm;

sabah: lavaşa peynir, marul, maydanoz,dereotu sandviç

öğlen: ezogelin çorba, 2 küçük tabuk baget, salata, yoğurt

ara: portakal

akşam: salata, fırında patates közlemesi, peynir, yarım dilim tb ekmeği

Hoşgeldin Büşra. Ben Derya. Eğer azimli ve istikrarliysan hep beraber bu isi basaririz. Takimimizin enerjisi çok yüksektir. Bize çabucak alisirsin :))
Normalde cok hirsli biriyim ama diyet yapip birakmaktan o kadar cok sikildimki eski azmim yok baya uzun bi ara verdim simdi yeniden herseye baslamak istiyorum. Daha önce bir cok sagliksiz diyet deneyimimde oldu kilo verdim ama hepsini geri aldim dogal olarak. Busefer saglikli bir beslembe düzeni ve sporla kalici bir sekilde vermek istiyorum. Umarim hepimiz bu yolda basarili oluruz

hoşgeldin canım.sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşacağız.yaşın çok genç,boy:nazar:biraz dikkat edersen çok rahat kg verirsin.
Insaallah

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1/2 yumurta
Öğlen: 1 kase tarhana, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 elma
Akşam: 1 kepçe tarhana, 5 ızgara köfte, 2 ince elma dlm patates
Ara: 1 mandalina, 7-8 çiğ fıstık
Su: 3 litre
Spor: 5 km(6800 adım) yürüyüş :KK55::KK76:

Ooo rakibem spora hızlı bir dalış yaptın. Hadi bakalım. :KK73:

iyi geceler kızlar,
dün gezmelerdeydik giremedim.bugün de az önce oturdum geçmişi okudum ,biraz olsun dinlendim.
@Karacamdan Kelebek hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim canım.dün biraz trafiğe çıktım,benzin bile aldım :-)
ben üniversite olayını bitirdim sanırım canım.aslında çok ama çok istiyorum ama ,düzenli olarak çalışmam lazım ,o da şimdiler de çok zor.:KK52:

hira1994 hira1994 çok geçmiş olsun canım.

@erigim oğlun nasıl,biraz daha iyi demişsin.bugün daha da toparlanmıştır inşallah canım.

KraliceElsa KraliceElsa Allah kavuştursun canım.

bence de o yan masadakiler kesin bizim cuma yarışmasındalar:-)

Hoşbuldum. Belki bir gün yaparsın yinede. Açıktan okumayı düşün bence.:KK23:

@tembellady Selam :KK3: Bende eda. Hoşgeldin aramıza.
Diyetten daha zor bir şey var ise o da kilo koruma sabitleme evresi. Eminim çabucak vereceksin kiloları:KK68:

Dünkü menüm SON HALİ
Sabah:
1 haş. yumurta
1 kk peynir
domates
1dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe

ara: yok

öğle:

Azcık ton balıklı salata salata kalmamıştı:KK43:
2 yk kısır
1 por. tavuk kavurma

ara: 1 fincan kahve

ara: 1 elma

ara: 3 ceviz

Akşam:
Az salata+2 yk pilav hepsi toplam 5 yk ancak oldu:KK39:

Su: 2 litre

Spor: 1 saat :KK73:

Bugünkü menüm:

spordan önce küçük muz 2 lokmaydı zaten :KK70:

Spor: 25 dk :KK8: çok fena ter attım.

Kahvaltı.
1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
1,5 kk peynir
suan az sütlü nescafe :KK50:

dünkü menüm;

sabah: lavaşa peynir, marul, maydanoz,dereotu sandviç

öğlen: ezogelin çorba, 2 küçük tabuk baget, salata, yoğurt

ara: portakal

akşam: salata, fırında patates közlemesi, peynir, yarım dilim tb ekmeği
Günaydın tatlım.
Benimde canım patates haşlama çekiyor. :eek: Bakalım ne olacak :KK70:

Kızlarrr günaydınnnnnnn. :KK3:
Menülere tek tek alıntı yapmadım ama menüler güzel. Kaçamak pek görmedim hep kararındaydı.
Bu haftada iyi olacağız inşallah.
@erigim şimdi geçen hafta ilk üçe girdik takım olarak sarı kartımız silindi mi?

Herkese merhaba hepinize kolay gelsin bu takıma katılmak istiyorum 37 yaşındayım 163 boyum ve bu sene ilk defa 70 kilonun üzerine çıktım genelde balık etlidirim yemek ve aburcuburla aram çok iyi hayatımda ilk defa diyet yapıyorum iki haftada 74 kilodan 69 indim genelde kafama taktığımı yaparım ama artık tek başıma idare edemiyecegim sanırım yardıma htiyacım var beni aranıza kabul ederseniz sevinirim

Kızlar arada bi dlm kek yedim komşunun bebek girmesi vardı gittim mecbur kekide herkes bakıyor diye yedim bide ilk defa gitmistim

Neyse günü bitirdim

Sabah
Yazmıştım

Ara
1dlm kek

İkindii-aksam

200g tavuk ızgara bol bol salata

Su:2lt
Spor:20dk zumba

keki öğlen menüsü olarak sayarsak fena değil.

Kızlar bu ara iştah kaybı yaşıyorum sanırım bu normal ve güzel keşke böyle olsam. Diyetisyene giderken çok fazla ara öğün yapıyordum. Git gide bu azaldı. Hayır aç kalmıyorum acıkmıyorum. Aç kalmam zaten acıkırsam yerim. Bu iyi birşey değil mi :KK71:

çok güzel bişey :) bende çok acıkmadığım sürece ara öğün yapmaya gerek duymuyorum ki belli bi süreden sonra alışıyoruz zaten :)

Herkese tesekkur ederim arkadaslar hastanede isimiz bitti hem migren ilerlemis bidr boyun duzlesmesi varmis oda kafa agritirmis :KK43: ilaclar verdi mart da tekrar gidicem bakalim ogle yemegin 1 kase mercimek corbasi 2 izgara kofte 1 dilim dr ekmek yedim :)

geçmiş olsun canım.

Demiryolu ne yav :KK66:
Meyveyi yasaklamasa karatay tam benlik. Gunde 10 yumurta, balik,et sinirsiz, bolca bulgur :KK66: ekmek zaten sevdigim birsey degil..

bence herşeyden ölçülü yemek gerekir. meyvede olmalı yani yoksa vitaminsiz kalıp geçen seneki ben gibi ayın 20 günü hasta oluruz :D bende @Karacamdan Kelebek gibi meyve yiyince tatlıya ihtiyaç duymayanlardanım :D

Menu
sabah
2 yumurtayla omlet
1 kk peynir
Labne
yeşil çay
zeytin
2 d ekmek

ogle 16.00
2 yk makarna
1 balik izgara

aksam
6 7 tane elma dilin patates
1 lt su

spor da @erigim in odevini bklyrm :KK47:

menü güzel hatta az bile balığın yanına salata olabilirdi. elma dilim patatesler kızartma değil dimi

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1/2 yumurta
Öğlen: 1 kase tarhana, 2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve, 1 elma
Akşam: 1 kepçe tarhana, 5 ızgara köfte, 2 ince elma dlm patates
Ara: 1 mandalina, 7-8 çiğ fıstık
Su: 3 litre
Spor: 5 km(6800 adım) yürüyüş :KK55::KK76:

ohh afiyetler olsun canımm

Selam canim hoşgeldin. @erigim kaptanimiz takimda yer varsa seve seve kabul eder. Sana mutlaka geri dönüş yapacaktır.
Herkese merhaba hepinize kolay gelsin bu takıma katılmak istiyorum 37 yaşındayım 163 boyum ve bu sene ilk defa 70 kilonun üzerine çıktım genelde balık etlidirim yemek ve aburcuburla aram çok iyi hayatımda ilk defa diyet yapıyorum iki haftada 74 kilodan 69 indim genelde kafama taktığımı yaparım ama artık tek başıma idare edemiyecegim sanırım yardıma htiyacım var beni aranıza kabul ederseniz sevinirim

Silindi canimm ilk 3 e girdik diye.
Kızlarrr günaydınnnnnnn. :KK3:
Menülere tek tek alıntı yapmadım ama menüler güzel. Kaçamak pek görmedim hep kararındaydı.
Bu haftada iyi olacağız inşallah.
@erigim şimdi geçen hafta ilk üçe girdik takım olarak sarı kartımız silindi mi?

Dünkü menüm SON HALİ
Sabah:
1 haş. yumurta
1 kk peynir
domates
1dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe

ara: yok

öğle:

Azcık ton balıklı salata salata kalmamıştı:KK43:
2 yk kısır
1 por. tavuk kavurma

ara: 1 fincan kahve

ara: 1 elma

ara: 3 ceviz

Akşam:
Az salata+2 yk pilav hepsi toplam 5 yk ancak oldu:KK39:

Su: 2 litre

Spor: 1 saat :KK73:

oh sporlar sporlar :) bende dün 1 saat yürüdümm ki oh miss :)

Bugünkü menüm:

spordan önce küçük muz 2 lokmaydı zaten :KK70:

Spor: 25 dk :KK8: çok fena ter attım.

Kahvaltı.
1,5 dilim k.ekmek
1 haş. yumurta
1,5 kk peynir
suan az sütlü nescafe :KK50:

sabah kalkıp hayatta spora gidemem heralde :D azmini ayakta alkışlamak istiyorum :D

Günaydın tatlım.
Benimde canım patates haşlama çekiyor. :eek: Bakalım ne olacak :KK70:

ben ne yesem senin canın çekiyor :D fırında patates közlemeside mükemmel oluyor valla canım. tavsiye ederim tabi az miktarda yanında salata ve peynirle

Back
X