Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yap akşama sende :KK70:

Kaptan valla korkuyorum evlenir evlenmez hamile kalırım diye :KK70:
Aman dur ne hamileliği. Evlat dünyada paha biçilemeyecek kadar güzel.. Ama önce evliliğin yerine otursun, eşin doğru kişi mi, hayat sana neler getirecek, bunlara iyi bakmak lazım.. Sonrasında boy boy bebişlerin de olur inşallah...

hııım, vallahi ilişki uzmanı değilim ama, beni bir abla olarak görürsen, nacizane tavsiyem kalbinin sesini dinlemen. İçin titremiyorsa hiç bulaşma. Arkadaşlığınız zarar görür mü, evet maalesef. ama onu kırmamak için alttan alırsan, daha fazla ümitlenecek..
Zaten kötü bir tecrübe yaşamışsın. Hayat boşa harcanamayacak kadar güzel ve bir o kadar da kısa.. Önce kendine yatırım yap.. Bu konuda bencil olabilirsin.. Doğru zaman geldiğinde, doğru insan karşına çıkar umarım..
Daha çoook gençsin, en güzel yıllar bunlar...
ben de sana katılıyorum.. arkadaşına karşı gerçek hislerini bulmalısın canım.. belli de olmaz aşıkta kalabilirsin önce onun değerini kendinde bir ölçmen lazım.. ben de ilk başta eşimi reddediyordum ama ondan kopamıyordumda arkadaşça konuşuyorsum ama bir yanım hep onu düşünüyordu sadece bunu kendime itiraf etmem uzun zaman aldı

Canim değer verdiğin ve hic ummadigin bi arkadasinin duygularinin sana kwrsi değişmesi oldukçakafa karistirici olur eminim cçok haklisin. Ama sosyolojinin de dediğigibi kalbinin sesini dinle. EEğeristemiyorsan bbencil ol ve bunu o kisiye acikca soyle. Onun uzulup uzulmemesini su asamada dusunme. Once kendini dusun. Eski erkek arkadasini da sakin takma. Patavatsiz sirf nispet olsun diye sana boyle bisey soylemis belli ki. Ama oncelikle sakin ol ve mantikli dusunmeye calis.
Kızlar kafam çok dolu toparlayamıyorum çok keyifsizimde ayrıca. benim çok yakın bi arkadaşım var 10 yıldır tanıyorum erkek, biz hep evde kalırsak 35 te evleniriz diye takılıyorduk tabi şaka olarak ikimizde biliyorduk ama son zamanlarda bu bana daha ilgili olmaya başladı çevresinde herkes biizi sevgili sanıyormuş zaten. bugünde çiçek yolladı. keyfim bozuldu bu duruma onunla gelmek istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum. ben seni ikna edicem geçmişteki herşeyi unutturcam, seni artık kimse üzemeyecek diyor kaç gündür. benim 2,5 yıllık bi ilişkim vardı çok seviyordum çocuğu geçen hafta o yazdı bana annem seni evlendircem dedi bende tamam evlendir dedim bu sene evlencem dedi ondan sonra yıkıldım ve ağlayarak bu arkadaşımı aradım anlattım o da o olaydan sonra bana senin kalbinin güzelliğini biliyorum sana aşık oluyorum diye konuşmaya başladı. çok karışık anlattım kafamda çok karışık zaten bir haftadır eski erkek arkadaşımdan sonra yıkılmıştım üstüne bide bu kafamı toparlayamıyorum.

Canim değer verdiğin ve hic ummadigin bi arkadasinin duygularinin sana kwrsi değişmesi oldukçakafa karistirici olur eminim cçok haklisin. Ama sosyolojinin de dediğigibi kalbinin sesini dinle. EEğeristemiyorsan bbencil ol ve bunu o kisiye acikca soyle. Onun uzulup uzulmemesini su asamada dusunme. Once kendini dusun. Eski erkek arkadasini da sakin takma. Patavatsiz sirf nispet olsun diye sana boyle bisey soylemis belli ki. Ama oncelikle sakin ol ve mantikli dusunmeye calis.
Kızlar kafam çok dolu toparlayamıyorum çok keyifsizimde ayrıca. benim çok yakın bi arkadaşım var 10 yıldır tanıyorum erkek, biz hep evde kalırsak 35 te evleniriz diye takılıyorduk tabi şaka olarak ikimizde biliyorduk ama son zamanlarda bu bana daha ilgili olmaya başladı çevresinde herkes biizi sevgili sanıyormuş zaten. bugünde çiçek yolladı. keyfim bozuldu bu duruma onunla gelmek istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum. ben seni ikna edicem geçmişteki herşeyi unutturcam, seni artık kimse üzemeyecek diyor kaç gündür. benim 2,5 yıllık bi ilişkim vardı çok seviyordum çocuğu geçen hafta o yazdı bana annem seni evlendircem dedi bende tamam evlendir dedim bu sene evlencem dedi ondan sonra yıkıldım ve ağlayarak bu arkadaşımı aradım anlattım o da o olaydan sonra bana senin kalbinin güzelliğini biliyorum sana aşık oluyorum diye konuşmaya başladı. çok karışık anlattım kafamda çok karışık zaten bir haftadır eski erkek arkadaşımdan sonra yıkılmıştım üstüne bide bu kafamı toparlayamıyorum.

E Etabiti
Kesinlikle aynı düşüncedeyim seninle canım zaten kimseye karşı bişey hissetmiyorum. beklediğim kişi hem mantık hem gönül gözümde tamamen istediğim gibi biri olmalı ki değilse ömür boyu yalnız kalmaya razıyım şükürki böle çok mutluyum. ama bi şekilde soğutcam bu konuda bayaa tecrübeliyyim :D

E Etabiti
Kesinlikle aynı düşüncedeyim seninle canım zaten kimseye karşı bişey hissetmiyorum. beklediğim kişi hem mantık hem gönül gözümde tamamen istediğim gibi biri olmalı ki değilse ömür boyu yalnız kalmaya razıyım şükürki böle çok mutluyum. ama bi şekilde soğutcam bu konuda bayaa tecrübeliyyim :KK70:
Hıh şöyle yaa, ben genç kızlarımızın ağzı açık ayran budalası gibi, ilişkilere bodoslama atlamalarını bir türlü anlayamıyorum. Eğitimli, sosyal insanlar bile bunu yapıyorlar. Sonra aç BDV de konuyu, e ben ne yapayım... Ne güzel, grup arkadaşlarımın hepsi aklı başında, çoook güzel insanlar :KK60::KK68::KK68::KK68:

Aman dur ne hamileliği. Evlat dünyada paha biçilemeyecek kadar güzel.. Ama önce evliliğin yerine otursun, eşin doğru kişi mi, hayat sana neler getirecek, bunlara iyi bakmak lazım.. Sonrasında boy boy bebişlerin de olur inşallah...

Ay yok benim hayalim çocuklarımla aramda yaş farkı olmamasıydı ama hayat öyle olmuyor. Ancak bir çok şey yerine oturdu. 1,5 seneden önce olmaz.

E Etabiti
Kesinlikle aynı düşüncedeyim seninle canım zaten kimseye karşı bişey hissetmiyorum. beklediğim kişi hem mantık hem gönül gözümde tamamen istediğim gibi biri olmalı ki değilse ömür boyu yalnız kalmaya razıyım şükürki böle çok mutluyum. ama bi şekilde soğutcam bu konuda bayaa tecrübeliyyim :KK70:

İnşallah bulursun canım ya. Kısmet bbu işler.

Hıh şöyle yaa, ben genç kızlarımızın ağzı açık ayran budalası gibi, ilişkilere bodoslama atlamalarını bir türlü anlayamıyorum. Eğitimli, sosyal insanlar bile bunu yapıyorlar. Sonra aç BDV de konuyu, e ben ne yapayım... Ne güzel, grup arkadaşlarımın hepsi aklı başında, çoook güzel insanlar :KK60::KK68::KK68::KK68:

Ben bdvye bakıyorum sinirleniyorum :KK70:
Hergün birileri garip bir şeyler paylaşıyor. :KK67:

KraliceElsa KraliceElsa canım bana bir akıl ver yaa. Kızım artık 2 yaşında oldu teyzesi ama hala dişlerini fırçalamayı başaramadım. fırçayla oynuyor, ağzına sokup bizi taklit ediyor ama dişlerini fırçalatamıyorum bir türlü. Ne önerirsin bana ? bir de macun kullanmaya başlamam gerekir mi
Aslında şu aşamada fırçayla oynasa bile yeter önemli olan sabah akşam diş fırçalandığonı öğrensin. Yutulabilen Bebek macunları var eczanede , istersen özelden yazayım sana onlardan azıcık sürersin biraz oynar en son sen alırsın üzerinden bi kez daha geçersin. Biz büyük kızımla oyun yapmıştık karşılıklı o benim dişimi ben onunkini fırçalıyordum böylece içim rahat ediyordu.

ben de sana katılıyorum.. arkadaşına karşı gerçek hislerini bulmalısın canım.. belli de olmaz aşıkta kalabilirsin önce onun değerini kendinde bir ölçmen lazım.. ben de ilk başta eşimi reddediyordum ama ondan kopamıyordumda arkadaşça konuşuyorsum ama bir yanım hep onu düşünüyordu sadece bunu kendime itiraf etmem uzun zaman aldı

onun bendeki benimde ondaki değerim çok fazla 10 yıldır her kötü şeyde yanımda oldu . Ama bende asla olmayacak bişi çünkü aklımda ve kalbimde bi profil var ona aşk anlamında uymayan biri ki farklı şehirlerdeyiz de zaten direk olumsuz. Ki aşk konu olunca ben çok bencil oluyorum içim ısınmayınca bi dk bile geçiremiyorum.

Eski erkek arkadaşımda okadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki. O kadar farklı kötü bi dönemde hayatıma girmişti beni aşka hayallere tekrar inandırıp sonrada hepsini mahvedip gitti . O konuyu kimseye anlatamıyorum kişi olarak artık umrumda olmayan biri ama aşk olarak güven olarak karmakarışık yaptı beni.ben bile kendimi anlamıyorum şu sıra. Hissizleşiyorum sadece.

Ya arkadaslar bu bdv de nedir cahilligimi mazur gorun:) masalimsii masalimsii canm bncede bu yaslarni coook cok iyi degerlndrmesln bak calsyrsn kendi emeginn karslgni aliysn cok hos bi kizsn bnce ve bundan ote kendnden once kardesini dusuneblme olgnlguna bu yasta erismis bi insansn bence degerli bi kizsin ve bunun farknda olmlsn yalniz soyle bi sey de var canim arkadasn olan birinn hayatna kesnlkle gitememesi gbi bi kural yok eger hayal ettgnde ikinizi ayni kareye koyablyosan belkide olur bilemezsnki ama arkadaslk dsnda hi bisey hissetmiyosan ve eminsen girme o zamn
Nacizane:)

Canım aynen sorma , böyleleri ilişkileri okadar çok basitleştirdiler ki yalnızlık tercihim oldu.

Canım aynen sorma , böyleleri ilişkileri okadar çok basitleştirdiler ki yalnızlık tercihim oldu.
Arkadaşların hepsi aynı şeyi söylemiş ben de katılıyorum, içinde bi sıcaklık sevgi emaresi varsa neden olmasın, arkadaştan sevgili olmaz diye bişey yok kendini öyle şartlama; ama bişey hissetmeyeceksen boşuna vakit kaybı olur :( hayırlısı olsun hakkında

Ya arkadaslar bu bdv de nedir cahilligimi mazur gorun:) masalimsii masalimsii canm bncede bu yaslarni coook cok iyi degerlndrmesln bak calsyrsn kendi emeginn karslgni aliysn cok hos bi kizsn bnce ve bundan ote kendnden once kardesini dusuneblme olgnlguna bu yasta erismis bi insansn bence degerli bi kizsin ve bunun farknda olmlsn yalniz soyle bi sey de var canim arkadasn olan birinn hayatna kesnlkle gitememesi gbi bi kural yok eger hayal ettgnde ikinizi ayni kareye koyablyosan belkide olur bilemezsnki ama arkadaslk dsnda hi bisey hissetmiyosan ve eminsen girme o zamn
Bir derdim var diye bi bölüm var; arada gözüm takılıyor dizi film gibi olayları çözmek için oku da oku....

Aslında şu aşamada fırçayla oynasa bile yeter önemli olan sabah akşam diş fırçalandığonı öğrensin. Yutulabilen Bebek macunları var eczanede , istersen özelden yazayım sana onlardan azıcık sürersin biraz oynar en son sen alırsın üzerinden bi kez daha geçersin. Biz büyük kızımla oyun yapmıştık karşılıklı o benim dişimi ben onunkini fırçalıyordum böylece içim rahat ediyordu.
Benim de küçücük tavsiyem çocuğunuzun kendi yapabildiği şeyler de tardım etmeyin.. Yeni öğrendiği şeyler dede onu teşvik edici olun.. O dişlerini fırçaladıktan sonra tekrar sizin üzerinden gitmeniz onda ben yapamadım duygusuna sebep olabilir.. Olsun olduğu kadar yapsın o.. Siz onunla dil doktorculypu oynayın alın bir bebek dişlerini fırçalayın o oradan sizi taklit ederek öğrenecektir

Canim bdv kadınlar kulübündeki bir derdim var bbölümünün kisaltilmisi

Kızlar ben de pazara gittim geldim, telefon üzerimde değildi çantamı pusetin sapına asmıştım adımsayar çalışmamış:( ama dolaştığımın haricinde gidiş dönüş 2 km yürüyüşümdür, yarım saat de dolaştım :KK49:
Bugün eşime kızgınım yemek yapmıycam. Öğlen geldiğinde ıspanakları suya koymuştum, akşama ıspanak mı yapacaksın dedi hafif burun kıvıraraktan:63:, daha geçen hafta yemişiz de falan da filan. Ben de kızdım kış günü ne yapayım olanlar bunlar dedim. Alıştı iki haftadır sarmalar dolmalar yemeye şimdi benim yemekler yavan geliyo beyimize:KK20:. Birazdan gelsin napacak bakalım :KK57:.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:KK9:

E Etabiti esimle 4 yil sevgilisi 6ay nişanlılık(en az bi sene diyordum ama benimki babamı kandırdı kışın ortasında evlendi) sonra çocuk için önce biraz zaman geçsin dedim bir yıl sonra korunurken oldu benim uç aşamalı koruma sistemi çöktü çok üzüldüm daha erken diye ama kaybedince ben meğer ne çok hazirmisim bedenin hazirmisim ruhum hazirmis bi aklım en gelmiş meğer sonrada uğraştıkları işte iki yıl olmadı Dr çalışın çalışın diyordu sürekli bi gün dedimki yeter valla bezdim çalış çalış :D

Back
X