Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
Başkalarının yanında tartışmayı hiç sevmem o yüzden hiçbirşey demeyim
Ama yolda kavga ettik yüzünü bile görmek istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor

mesaj saymanın kısa yolu neydi kaptan :KK70:
Üyenin üstüne tıkla mesajlara tıkla tümü de zaten tarihi yazıyor ordan say ama bunu perşembe akşamı yap :D yanı cumadan perşembeye kadar olan kısım
Selam kizlarrr ben geldim :))) dun aksam annemlerdeydik. Yeğeninin doğum günüydü. Bugünde erken uyanmama rağmen miskinlik yapip yataktan geç kalktim. Öğle yemeği niyetine yeni kahvalti yaptim :))
Oo büyüdükçe uykumuz yapıyor minik
Nasıl gidiyor rejimler
Benimki bozuldu haftasonu:KK43:
Sabah tekrar başladım
Hafta içi bozmazsan hsonunu kurtarirsin
Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
ailesini görünce taş derinliği tutmuştur sen tribünü at o dusunsun ozur dileme yöntemini niye agliyorsun erkeklere ailesinin yanında fazladan ego geliyor

Üyenin üstüne tıkla mesajlara tıkla tümü de zaten tarihi yazıyor ordan say ama bunu perşembe akşamı yap :KK70: yanı cumadan perşembeye kadar olan kısım

ailesini görünce taş derinliği tutmuştur sen tribünü at o dusunsun ozur dileme yöntemini niye agliyorsun erkeklere ailesinin yanında fazladan ego geliyor
Belki beklemediğim için çok zoruma gitmiştir
Ben hep böyleyim zaten her olayda dünya başıma yıkılıyor
Fazla mükemmeliyetciyim heralde
Ben onun ailesine ondan çok değer veririm hediyeler alırım hepsinin zevklerini bilirimkendi aileme gider gibi seve seve giderim

ben geldim ki :KK200:

haftasonu faaliyetler olunca mecbur kaçamak yapıyorum ama 2 öğün yiyorum acıkmıyorum . bide ben yine kilo vermişim 56,5 tan 56 ya düştüm :) dün akşam vücudum temizlensin diye maydanoz kürü yaptım annemle içtik :KK50:

İşte vücut alışana kadar böyle aşağı yukarı gidersin ara ara. Bende yapmalıyım bu kürü. Şimdi gidip limonlu ısırgan çayı içeceğim.
Herkese günaydınlar :KK36:
Yeni bir hafta, yeni bir başlangıç mantığıyla başladım güne.
Klasik kahvaltımı yaptım. Evi havalandırdım. Çamaşır yıkandı, serildi, yenisi yıkanıyor. Aslında kahvaltıdan sonra dışarıya çıkacaktım, ama, işler bilsin sonra çıkarım dedim.
Şimdi kahve molası  buyursunlar :KK200:

Ohh çok güzel.Afiyet olsun...

mesaj saymanın kısa yolu neydi kaptan :KK70:

Mesaj mı sayıyoruz? Ama öyle sayınca ben tek mesajda birden çok mesaj yazıyorum onlar ne olacak :mad:

Selam kizlarrr ben geldim :))) dun aksam annemlerdeydik. Yeğeninin doğum günüydü. Bugünde erken uyanmama rağmen miskinlik yapip yataktan geç kalktim. Öğle yemeği niyetine yeni kahvalti yaptim :))

Hoşgeldin afiyet olsun. Uyku depoluyorsun uykusuz geceler için :KK70:

@erigim kaptanım dengeliyorum.
Öğle yarım kepçe brokoli çorbası
salata
1 tane tavuk çöp şiş

Henüz evlenmediğimden böyle durumlarda nasıl tepki verilir bilmiyorum. Yine de ailesinin yanında tartışmaya girmemekle iyi yaptığını düşünüyorum.
Güzel güzel konuşup sorunu anlatmaya çalış. Umarım herşey yoluna girer. Üzülme...

Üyenin üstüne tıkla mesajlara tıkla tümü de zaten tarihi yazıyor ordan say ama bunu perşembe akşamı yap :KK70: yanı cumadan perşembeye kadar olan kısım

Ozaman perşembe günü sayıyorum :)

İşte vücut alışana kadar böyle aşağı yukarı gidersin ara ara. Bende yapmalıyım bu kürü. Şimdi gidip limonlu ısırgan çayı içeceğim.

Ohh çok güzel.Afiyet olsun...

Mesaj mı sayıyoruz? Ama öyle sayınca ben tek mesajda birden çok mesaj yazıyorum onlar ne olacak :mad:

Hoşgeldin afiyet olsun. Uyku depoluyorsun uykusuz geceler için :KK70:

@erigim kaptanım dengeliyorum.
Öğle yarım kepçe brokoli çorbası
salata
1 tane tavuk çöp şiş

sen her daim en çok mesaj yazanlardansın canım dert etme :) sana torpil geçerim :D

56 da sabitlensem fena olmayacak yoksa annem bana akşamları zorla ekmek yedirmeye kalkıyor :D

Ozaman perşembe günü sayıyorum :)

sen her daim en çok mesaj yazanlardansın canım dert etme :) sana torpil geçerim :KK70:

56 da sabitlensem fena olmayacak yoksa annem bana akşamları zorla ekmek yedirmeye kalkıyor :KK70:
Sen bildiğini yap canım benim. Bende bir an önce kurtulmak istiyorum off offf:mad:

Akşam olmamış hafta içi dengelersin artik

Oo yenisinin geleceğini duyunca kendine geldi öyle mi

İyice kaçak oldun gerçekten sana görev msjlari say:KK70:

Gün içinde senelerden sınırı sorun olmaz

İmmm ben camlara giristim hiç sevmem parça parça iş yapmayı başladığı bitecek ama fındık oglumla olmuyor bende mutfağın camlarını aradan çıkardım güneşi giren temizlik yapıyor bekarlara gezsin :KK43:
veriyor cnm ben aldim netten aldığım bozuldu bitanesinide kaybettim bu defada göbek cevremi fazla yazdı hemşire bilerek kriterleri var işte uydurduk vermek isterse veriyor yanı ama anneme vermemisler
Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.

Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))

Güzell :)

Havuç tarator kalorili mi? biliyor musun?Yemek hanede çıkıyor hiç almıyorum. :confused:
Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.

Kıyafet derdim beynimi kemiriyor. :KK17:

yakında olmayacak o dert tatlım hatta bol derdin olacak :)
Güzell :)

Havuç tarator kalorili mi? biliyor musun?Yemek hanede çıkıyor hiç almıyorum. :confused:
canım bilmiyorum pek ama ben çok seviyorum 2 kaşık yada 1 kaşık alıyorum genelde :)
Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.

Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))

Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.

Oy geçmiş olsun kuzuya neyse ki ucuz atlatmış canım.

ara öğün niyetine muz yedim. şimdide yeşil çay içiyorum kızlar demlemiş oh missss :) havada güzel değmeyin keyfimee :)

Kraliçe elsa geçmiş olsun kuzuna, Allah korusun kuzucuklar devamlı tehlikeye açıklar

Geçmiş olsun canım. Daha kötüsü olmamış şükür.
Biz evde sadece yoğurtla yapıyoruz ama yemekhaneyi bilemedim. Riske girmeyeyim ben:)

ara öğün niyetine muz yedim. şimdide yeşil çay içiyorum kızlar demlemiş oh missss :) havada güzel değmeyin keyfimee :)
Afiyet olsun bende şimdi elma yiyeceğim :)

Elsa ayrıca sana katılıyorum fazla iyilik yaramıyor demekki çemkirmek lazım bu erkek miletine

Back
X