- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
Başkalarının yanında tartışmayı hiç sevmem o yüzden hiçbirşey demeyim
Ama yolda kavga ettik yüzünü bile görmek istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor
Üyenin üstüne tıkla mesajlara tıkla tümü de zaten tarihi yazıyor ordan say ama bunu perşembe akşamı yapyanı cumadan perşembeye kadar olan kısım
Oo büyüdükçe uykumuz yapıyor minik
Hafta içi bozmazsan hsonunu kurtarirsin
ailesini görünce taş derinliği tutmuştur sen tribünü at o dusunsun ozur dileme yöntemini niye agliyorsun erkeklere ailesinin yanında fazladan ego geliyor
İşte vücut alışana kadar böyle aşağı yukarı gidersin ara ara. Bende yapmalıyım bu kürü. Şimdi gidip limonlu ısırgan çayı içeceğim.
Ohh çok güzel.Afiyet olsun...
Mesaj mı sayıyoruz? Ama öyle sayınca ben tek mesajda birden çok mesaj yazıyorum onlar ne olacak
Hoşgeldin afiyet olsun. Uyku depoluyorsun uykusuz geceler için
@erigim kaptanım dengeliyorum.
Öğle yarım kepçe brokoli çorbası
salata
1 tane tavuk çöp şiş
Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.
Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))
Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.
canım belki hava değişikliği ödem yapmıştır. sende kızlar gibi maydanoz kürü yapabilirsin.Galiba kilo aldım rejim yapmadığım günlerde yada içim şişmiş olabilirmi acabasıkıntıdan
Menümün gidişatı
Kahvaltım domates, peynir, zeytin, yarım dilim ekmek, yeşil çay
Ara 2 tane ceviz
Öğlen yemeği yumurta salatası, 1 dilim kepek ekmek
Ara yeşil elma
ohhh nihayet işler bitti kızlar.ama dışarıya çıkamadım malesef,artık akşam üstüne kaldı.pazartesi günlerim genelde hep böyle oluyor.biraz ince yapıyorum işleri,bir de oturma odasının şeklini değiştiriyorum genelde.uzadıkça uzuyor işler böylece.
@erigim ben alabilirmiyim acaba.aslında uygun fiyatlarda olanlardan alsam diyorum ,çabuk bozulursa diye erteliyorum.tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa bakayım.
sen benim fıdığı görsen,
1-elektrik süpürgesini paylaşamıyoruz.babası ona da aldı ama,anne sen bununla süpür diyor.
2-toz alırız
3-bulaşık ve çamaşırları makineden beraber çıkarırız.
4-işe başlar başlamaz kakacımız gelir![]()
sonra da anne gemzeye gidelim hadi.eee hadi oyuncaklarını toplamadın daha dediğimde akşama babam toplar deriz
![]()
çok geçmiş olsun canım,bir kere buna benzer birşey bizde yaşadık.aynı dediğin gibi dişler damağını zedelemiş ,çok korkmuştuk.bu kadarla geçmişler olsun.Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.
Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))
Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.
yeni evlimisin bilmiyorum ama,ağlama sakın ,tavrını belli et(koy)ama sakın ağlama canım.Belki beklemediğim için çok zoruma gitmiştir
Ben hep böyleyim zaten her olayda dünya başıma yıkılıyor
Fazla mükemmeliyetciyim heralde
Ben onun ailesine ondan çok değer veririm hediyeler alırım hepsinin zevklerini bilirimkendi aileme gider gibi seve seve giderim
12 yıllık evliyim ve iki çocuğum varyeni evlimisin bilmiyorum ama,ağlama sakın ,tavrını belli et(koy)ama sakın ağlama canım.
Böyle durumlarda siz nasıl idare ediyorsunuz ağlamadan duygularımı asla saklayamam çok kırıldım belki beklemediğim içindir12 yıllık evliyim ve iki çocuğum var
ben yeni evlisin sandım.hemen hemen herkes yaşıyor bu durumları.ben de çok hassasım ,ama yıllar geçtikçe alışıyor yada sindiriyorsun ve görmezden geliyorsun.o yüzden ağlayıp kendini üzme dedim.hatta gerekeni gerginlikle değilde aklıllıca orda yapabilmek en güzeli ki eşler huzursuz olmasın.ama bunu ben de yapamıyorum malesef.Böyle durumlarda siz nasıl idare ediyorsunuz ağlamadan duygularımı asla saklayamam çok kırıldım belki beklemediğim içindir
Geçmiş olsun canım. Daha kötüsü olmamış şükür.
Biz evde sadece yoğurtla yapıyoruz ama yemekhaneyi bilemedim. Riske girmeyeyim ben:)
Afiyet olsun bende şimdi elma yiyeceğim :)
Tuh canim ya... cok uzuldum...Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
Başkalarının yanında tartışmayı hiç sevmem o yüzden hiçbirşey demeyim
Ama yolda kavga ettik yüzünü bile görmek istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor
Gozumun onune geldi sanki canim, bununla gecmis olsun insallah. Daha buyugunu gostermesin Allah... Kucuk bi sadaka versen hemen?Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.